چهارشنبه ۲۶ آذر ۱۴۰۴ 
qodsna.ir qodsna.ir
گروه های مختلف فلسطینی:

روز جهانی قدس بیانگر زنده بودن مساله فلسطین در وجدان ملت ها است

گروه های مختلف فلسطینی ضمن اشاره به ظرفیت های روز جهانی قدس برای حمایت از فلسطین و قدس اشغالی تاکید کردند این روز حاکی از آن است که مساله فلسطین همچنان در وجدان ملت ها زنده است.

 

به گزارش خبرگزاری قدس (قدسنا)، گروه های مختلف فلسطینی تاکید کردند روز جهانی قدس فرصتی مهم برای اتحاد تلاش های انجام شده به منظور آزادی قدس و فلسطین از اشغالگری است.

 

جنبش الاحرار اعلام کرد روز جهانی قدس مناسبت مهمی برای تمرکز توجهات به تجاوزات اشغالگران علیه قدس و مسجد الاقصی بوده و فرصتی برای اتحاد تلاش های امت و ایستادگی در کنار مسجد الاقصی و دفاع از آن است.

 

این جنبش آزادگان و علمای امت را به اقدام برای آگاه سازی ملت های عربی و اسلامی نسبت به اهمیت قدس و مسجد الاقصی و جایگاه تاریخی و مذهبی اصیل آن در کتاب خدا و سنت پیامبر اسلام و جلب ظرفیت های مختلف برای دفاع از این مکان مقدس دعوت کرد.

 

در همین رابطه جنبش المجاهدین فلسطین نیز اعلام کرد روز جهانی قدس امسال در شرایطی برگزار شد که تهاجمات رژیم صهیونیستی و توحش آنان علیه غیر نظامیان قدس و مسجد الاقصی افزایش یافته است.

 

این جنبش فلسطینی افزود محور مقاومت امروز بر پاکسازی فلسطین از پلیدی اشغالگری که با اختلافات داخلی مواجه شده بیش از پیش تاکید دارد.

 

عبدالمجید شدید عضو شورای انقلابی جنبش فتح انتفاضه گفت: روز جهانی قدس بیانگر زنده بودن مساله قدس در وجدان عربی و اسلامی با وجود اختلافات موجود میان مسلمانان و جریان های عربی و اسلامی است.

 

وی تاکید کرد مقاومت ظرفیت های خود را افزایش داده و برای درگیری های آینده با اشغالگران آمادگی دارد و محور مقاومت در حال هماهنگی و همکاری بوده تا طرح های لازم برای مقابله با تمام چالش های شهر قدس را ارائه نماید.

 

انتهای پیام/ح.ع/




مطالب مرتبط

رسانه‌های عبری: بحران نیروی انسانی در ارتش به نقطه جوش رسیده است

رسانه‌های عبری: بحران نیروی انسانی در ارتش به نقطه جوش رسیده است

رسانه‌های عبری از بروز بحرانی کم‌سابقه در ساختار نیروی انسانی ارتش رژیم صهیونیستی خبر می‌دهند؛ بحرانی که با افزایش درخواست‌های استعفای افسران و نظامیان، زنگ خطر «خروج جمعی» را در بالاترین سطوح نظامی به صدا درآورده است.

|

ناصر ابوشریف:

وظیفه نخبگان دینی و فکری، تقویت وحدت در حمایت از فلسطین است
ناصر ابوشریف:

وظیفه نخبگان دینی و فکری، تقویت وحدت در حمایت از فلسطین است

نماینده جنبش جهاد اسلامی فلسطین در ایران گفت: در زمان کنونی دشمن تنها از طریق تفرقه‌ای که بواسطه مسائل دینی در میان ملت‌های اسلامی بوجود می‌آید به عنوان نقطه قوتی برای نفوذ استفاده می‌کند و روحانیون و اندیشمندان اسلامی ضمن ایجاد اتحاد بایستی این نقطه ضعف را مدیریت کنند.

|

نظرات کاربران

فیلم

خبرگزاری بین المللی قدس


خبرگزاری بین المللی قدس

2017 Qods News Agency. All Rights Reserved

نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.