یکشنبه ۱۶ آذر ۱۴۰۴ 
qodsna.ir qodsna.ir
جبهه دموکراتیک برای آزادی فلسطین تاکید کرد:

لزوم استفاده از روز جهانی قدس برای آزادی فلسطین و بازگشت ساکنان آن

جبهه دموکراتیک برای آزادی فلسطین با صدور بیانیه ای اعلام کرد روز جهانی قدس فرصتی بسیار مهم برای حمایت همه جانبه از مساله فلسطین، آزادی این کشور و بازگشت ساکنان اصلی آن است.

 

به گزارش خبرگزاری قدس (قدسنا)، جبهه دموکراتیک برای آزادی فلسطین اعلام کرد: روز جهانی قدس فرصتی برای فراهم کردن تمام اَشکال حمایت از مردم فلسطین و شهر قدس و همچنین افزایش اقدامات برای آزادی فلسطین و بازگشت به آن است.

 

این گروه فلسطینی در بیانیه ای به مناسبت روز جهانی قدس افزود: این روز تاکیدی مجدد بر این مساله است که شهر قدس محور مبارزات فلسطینی بوده و اشغالگران و شهرک نشینان تا زمانی که این شهر در اسارت صهیونیست‌ ها قرار داشته باشد امنیت را تجربه نخواهند کرد.

 

در ادامه این بیانیه آمده است تجارب سال های گذشته نشان داده دستیابی به حقوق ملت فلسطین و به ویژه بازگشت به قدس از مسیر اسلو که عملیات یهودی سازی و شهرک سازی در قدس را شدت بخشیده امکان پذیر نیست.

 

جبهه دموکراتیک رهبران سیاسی تشکیلات خودگردان فلسطین را به بررسی تحولات جدید اسرائیل، منطقه و عرصه بین الملل و تغییر شرایط معنوی ملت فلسطین و مقاومت دعوت کرد که با اقدامات سریع خود اعتبار مساله فلسطین را بازگردانده اند و همچنین خواستار توقف اجرای توافقات اسلو و محدودیت های امنیتی و اقتصادی آن شد.

 

در پایان این بیانیه از ملت های عربی و اسلامی برای ادامه حمایت های خود از مساله فلسطین به ویژه شهر قدس و مقابله با تلاش های اسرائیل جهت تسریع در روند عادی سازی روابط با کشورهای عربی و اسلامی دعوت شد.

 

انتهای پیام/ح.ع/




مطالب مرتبط

مقام سابق موساد: انتصاب غیرحرفه‌ای رئیس جدید موساد، حمله به امنیت اسرائیل است

مقام سابق موساد: انتصاب غیرحرفه‌ای رئیس جدید موساد، حمله به امنیت اسرائیل است

یک مقام ارشد پیشین موساد با انتقاد از شیوه انتصاب رئیس جدید این سرویس جاسوسی توسط «بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، هشدار داده است که این تصمیم می‌تواند پیامدهای امنیتی جدی به همراه داشته باشد.

|

دیدار محرمانه نتانیاهو و تونی بلر

دیدار محرمانه نتانیاهو و تونی بلر

در روزهایی که اداره نوار غزه در آینده به محور اصلی رایزنی‌های منطقه‌ای و بین‌المللی تبدیل شده، یک رسانه اسرائیلی فاش کرد، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی هفته گذشته در دیداری محرمانه با «تونی بلر»، نخست‌وزیر پیشین انگلیس درباره طرح‌های انتقال مدیریت غزه به تشکیلات خودگردان ...

|

لوموند: اسرائیل مناطقی را که قرار بود ترک کند با خاک یکسان کرده است

لوموند: اسرائیل مناطقی را که قرار بود ترک کند با خاک یکسان کرده است

روزنامه معتبر فرانسوی "لوموند" در گزارشی تکان‌دهنده فاش کرد نظامیان اشغالگر اسرائیلی، مناطقی در نوار غزه را که قرار بود طبق توافقات از آن‌ها عقب‌نشینی کنند، به طور سیستماتیک با خاک یکسان کرده‌اند.

|

ایجاد محدودیت برای کمک‌رسانی به فلسطینیان

ایجاد محدودیت برای کمک‌رسانی به فلسطینیان

مقامات رژیم اشغالگر “اسرائیل” با وضع یک سیستم ویزای بسیار سخت‌گیرانه برای کارکنان بین‌المللی صندوق جمعیت سازمان ملل متحد در فلسطین (UNFPA ) مانع کمک رسانی به فلسطینیان می شوند.

|

نظرات کاربران

فیلم

خبرگزاری بین المللی قدس


خبرگزاری بین المللی قدس

2017 Qods News Agency. All Rights Reserved

نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.