یکشنبه ۱۶ آذر ۱۴۰۴ 
qodsna.ir qodsna.ir

احداث 1250 واحد مسکونی جدید در جنوب قدس اشغالی

مقامات رژیم صهیونیستی اعلام کردند برای احداث 1250 واحد مسکونی جدید در شهرک گیلو در جنوب قدس اشغالی برنامه ریزی شده است.

 

به گزارش خبرگزاری قدس (قدسنا)، در راستای یهودی سازی شهر قدس و دور کردن این شهر از هویت فلسطینی آن و محاصره با شهرک ها و همچنین تقویت تسلط کامل رژیم صهیونیستی بر آن مقامات این رژیم از طرح های جدید برای ساخت واحدهای مسکونی در شهرک ها و احداث برج های مرتفع 35 طبقه ای در شهر قدس خبر دادند.

 

کمیته ساخت و ساز و برنامه ریزی رژیم صهیونیستی اعلام کرد طرح های لازم برای احداث 1250 واحد مسکونی در شهرک گیلو در جنوب قدس تهیه شده که شامل ساخت 5 برج 25 تا 35 طبقه می شود. همچنین احداث یک ساختمان 9 طبقه ای نیز در دستور کار قرار دارد تا مجموعاً 750 واحد ساخته شود. در این طرح 178 واحد در 6 ساختمان مسکونی برای ساخت این پروژه تخلیه شده و در نهایت در پروژه جدید اسکان داده می شوند.

 

روز گذشته نیز شهرداری قدس اشغالی از احداث 8500 واحد مسکونی جدید در منطقه الطالبیه قدس اشغالی که صهیونیست ها آن را تلبیوت نامیده اند خبر داد.

 

بر اساس اعلام شهرداری این بخشی از یک پروژه بسیار بزرگ است که طی آن 1.3 میلیون متر مربع از اراضی فلسطینی برای ساخت یک مجتمع اختصاص داده می شود که ساختمان های تجاری، عمومی، فرهنگی و فضاهای عمومی بخش های دیگر این پروژه به شمار می روند.

 

انتهای پیام/ح.ع/




مطالب مرتبط

مقام سابق موساد: انتصاب غیرحرفه‌ای رئیس جدید موساد، حمله به امنیت اسرائیل است

مقام سابق موساد: انتصاب غیرحرفه‌ای رئیس جدید موساد، حمله به امنیت اسرائیل است

یک مقام ارشد پیشین موساد با انتقاد از شیوه انتصاب رئیس جدید این سرویس جاسوسی توسط «بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، هشدار داده است که این تصمیم می‌تواند پیامدهای امنیتی جدی به همراه داشته باشد.

|

دیدار محرمانه نتانیاهو و تونی بلر

دیدار محرمانه نتانیاهو و تونی بلر

در روزهایی که اداره نوار غزه در آینده به محور اصلی رایزنی‌های منطقه‌ای و بین‌المللی تبدیل شده، یک رسانه اسرائیلی فاش کرد، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی هفته گذشته در دیداری محرمانه با «تونی بلر»، نخست‌وزیر پیشین انگلیس درباره طرح‌های انتقال مدیریت غزه به تشکیلات خودگردان ...

|

لوموند: اسرائیل مناطقی را که قرار بود ترک کند با خاک یکسان کرده است

لوموند: اسرائیل مناطقی را که قرار بود ترک کند با خاک یکسان کرده است

روزنامه معتبر فرانسوی "لوموند" در گزارشی تکان‌دهنده فاش کرد نظامیان اشغالگر اسرائیلی، مناطقی در نوار غزه را که قرار بود طبق توافقات از آن‌ها عقب‌نشینی کنند، به طور سیستماتیک با خاک یکسان کرده‌اند.

|

ایجاد محدودیت برای کمک‌رسانی به فلسطینیان

ایجاد محدودیت برای کمک‌رسانی به فلسطینیان

مقامات رژیم اشغالگر “اسرائیل” با وضع یک سیستم ویزای بسیار سخت‌گیرانه برای کارکنان بین‌المللی صندوق جمعیت سازمان ملل متحد در فلسطین (UNFPA ) مانع کمک رسانی به فلسطینیان می شوند.

|

نظرات کاربران

فیلم

خبرگزاری بین المللی قدس


خبرگزاری بین المللی قدس

2017 Qods News Agency. All Rights Reserved

نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.