سه‌شنبه ۱۰ تیر ۱۴۰۴ 
qodsna.ir qodsna.ir

تعرض شهرک‌نشینان به مسجد الاقصی با حمایت پلیس رژیم صهیونیستی

مسجدالاقصی قبله اول مسلمانان جهان در چند دهه اخیر پس از اشغال فلسطین با پروژه یهودی سازی رژیم صهیونیستی دست و پنجه نرم کرده است.

 

به گزارش خبرگزاری قدس (قدسنا)، شهرک نشینان صهیونیست صبح امروز دوشنبه تحت حمایت و تدابیر شدید امنیتی پلیس این رژیم به مسجدالاقصی یورش بردند.

 

به گزارش قدسنا، مسجدالاقصی قبله اول مسلمانان جهان در چند دهه اخیر پس از اشغال فلسطین با پروژه یهودی سازی رژیم صهیونیستی دست و پنجه نرم کرده است.

 

صهیونیستها با طرح ادعاهای دروغین و موهوم تلاش دارند با تخریب مسجدالاقصی، بنای ادعایی هیکل سلیمان را بر ویرانه های قبله اول ایجاد کنند. صهیونیستها که هیچ ارتباط تاریخی با  سرزمین فلسطین ندارند تلاش دارند با ساختن بناهای این چنینی، تحریف تاریخ و جعل اسناد برای خود تاریخی که نداشته اند را ایجاد کنند.

 

در ماههای اخیر نیز یورش گروههای افراطی صهیونیستی به مسجدالاقصی در تلاش برای تحقق این هدف افزایش یافته اما مردم و گروههای مقاومت فلسطین به رژیم صهیونیستی در این باره هشدارهای جدی داده اند.

 

انتهای پیام/م.ت/




مطالب مرتبط

واکنش حماس به تعرض به مسجدالاقصی

واکنش حماس به تعرض به مسجدالاقصی

جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) با محکوم‌ کردن یورش وزیر تندروی صهیونیست به مسجدالاقصی، این اقدام را توهینی آشکار به مقدسات اسلامی دانست و اعلام کرد ملت فلسطین اجازه اجرای طرح‌های یهودی‌سازی اماکن مقدس را نخواهند داد.

|

تعرض ده‌ها شهرک‌نشین به مسجدالاقصی

تعرض ده‌ها شهرک‌نشین به مسجدالاقصی

گروهی از شهرک‌نشینان صهیونیست صبح امروز چهارشنبه با حمایت شدید نیروهای اشغالگر، از سمت «باب‌المغاربه» به مسجدالاقصی تعرض کردند.

|

هشدار حماس درباره گشودن مسجدالاقصی

هشدار حماس درباره گشودن مسجدالاقصی

جنبش مقاومت اسلامی فلسطین حماس درباره فراخوان شهرک‌نشینان صهیونیست برای گشودن کامل مسجدالاقصی در جریان «راهپیمایی پرچم» در ماه مه هشدار داد و آن را تحولی خطرناک در یهودی‌سازی این مکان مقدس دانست.

|

نظرات کاربران

فیلم

خبرگزاری بین المللی قدس


خبرگزاری بین المللی قدس

2017 Qods News Agency. All Rights Reserved

نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.