جمعه ۲۸ شهریور ۱۴۰۴ 
qodsna.ir qodsna.ir

سفر اروپایی وزیر خارجه رژیم صهیونیستی همزمان با ازسرگیری مذاکرات در وین

وزیر خارجه رژیم صهیونیستی همزمان با ازسرگیری مذاکرات هسته‌ای در وین سفر به برخی کشورهای اروپایی از جمله انگلیس و فرانسه آغاز کرده است.

 

به گزارش خبرگزاری قدس (قدسنا)، یائیر لاپید وزیر خارجه رژیم صهیونیستی همزمان با ازسرگیری مذاکرات هسته‌ای در وین سفر به برخی کشورهای اروپایی از جمله انگلیس و فرانسه آغاز کرده است.

 

دفتر وزیر خارجه رژیم صهیونیستی در بیانیه‌ای اعلام کرد که لاپید در این سفر دو روزه با بوریس جانسون نخست وزیر انگلیس، لیز تراس تراس وزیر خارجه این کشور و امانوئل مکرون رئیس جمهور فرانسه دیدار خواهد کرد.

 

هدف لاپید تشویق جانسون و مکرون به تشدید موضع کشورهایشان در مذاکرات با ایران است. او همچنین قرار است به تشریح نگرانی‌های رژیم صهیونیستی در مورد توافق هسته‌ای با ایران بپردازد.

 

رسانه‌های عبری زبان اعلام کرده‌اند که لاپید بعید می‌داند مذاکرات با ایران به نتیجه برسد و جلوی برنامه هسته‌ای ایران گرفته شود.

 

طبق بیانیه وزارت خارجه رژیم صهیونیستی، لاپید امروز دوشنبه به انگلیس رفته و با نخست وزیر و وزیر خارجه این کشور دیدار خواهد کرد و پس از آن کنفرانس خبری مشترکی هم با جانسون برگزار می‌کند.

 

لاپید فردا سه شنبه برای دیدار با مکرون راهی پاریس خواهد شد.

 

انتهای پیام/م.ت/




مطالب مرتبط

پولیتیکو: جنگ غزه روح آشفته اروپا را برملا کرد

پولیتیکو: جنگ غزه روح آشفته اروپا را برملا کرد

تارنمای پولیتیکو نوشت: درحالی که کمیسیون اروپا به این نتیجه رسید که (رژیم) اسرائیل در غزه مرتکب نسل‌کشی شده‌است و خواستار تحریم این رژیم است، در آلمان، صدر اعظم این کشور تلاش می‌کند جلوی آن را بگیرد؛ وضعیتی که روح متلاطم و آشفته اروپا را در تصمیم گیری‌ها بر ملا می‌کند.

|

حکم اعدام جاسوس موساد اجرا شد

حکم اعدام جاسوس موساد اجرا شد

بابک شهبازی جاسوس موساد که همکاری اطلاعاتی، جاسوسی و امنیتی با رژیم صهیونیستی داشت و در تبادل اطلاعات با افراد وابسته به این رژیم بود پس از طی روال قانونی و تایید حکم در دیوان عالی کشور، صبح امروز به دار مجازات آویخته شد.

|

نظرات کاربران

فیلم

خبرگزاری بین المللی قدس


خبرگزاری بین المللی قدس

2017 Qods News Agency. All Rights Reserved

نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.