پنج‌شنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ 
qodsna.ir qodsna.ir

شکایت یک شرکت فلسطینی برای لغو قانون مجازات تحریم کنندگان رژیم صهیونیستی

یک شرکت آمریکایی – فلسطینی علیه قانون مجازات تحریم کنندگان رژیم صهیونیستی به دادگاه ایالتی تگزاس شکایت کرده و این قوانین را در مخالفت با قانون اساسی آمریکا و قوانین بین المللی اعلام کرد.

 

به گزارش خبرگزاری قدس (قدسنا)، یک شرکت آمریکایی – فلسطینی طی شکایتی به دادگاه فدرال تگزاس آمریکا خواستار لغو قانون ایالتی مقابله با جنبش تحریم رژیم صیونیستی در این ایالت آمریکایی شد.

 

این شرکت امروز جمعه در بیانیه ای اعلام کرد قانون تصویب شده در ایالت تگزاس برای مقابله با جنبش تحریم رژیم صهیونیستی مخالف قانون اساسی آمریکا بوده و موجب اعمال محدودیت های غیر قانونی بر آزادی افراد و شرکت ها می شود.

 

این شرکت دو ملیتی در شکایت خود خواستار لغو قانون ایالتی تگزاس شد که بر اساس آن مراوده با پیمانکاران حامی جنبش تحریم و مقابله با سرمایه گذاری و تحریم رژیم صهیونیستی (BDS) ممنوع است.

 

وکیل شورای روابط آمریکایی – اسلامی (CAIR) نمایندگی رسمی حسونه مالک و معاون رئیس شرکت « A&R Engineering and Testing Inc» را بر عهده داشته و شکایت این شرکت را به دادگاه اتحادیه هیوستن ارائه کرده است.

 

بر اساس قانون اساسی می توان به منظور تجدید نظر در قانون ایالتی مقابله با تحریم اسرائیل به دادگاه آن ایالت شکایت کرد که در واقع نقض آشکار حق آزادی بیان است و متمم اول قانون اساسی آمریکا بر حمایت از آن تاکید دارد.

 

این دادخواست پس از آن ارائه شد که ایالت تگزاس بندی جدید برای تجدید مدت قرارداد با این شرکت فلسطینی اضافه نمود که بر اساس آن در طول مدت قرارداد طبق قواینی ایالتی نباید با جریان تحریم اسرائیل همراهی نماید.

 

حسونه مالک این شرکت آمریکایی – فلسطینی تاکید کرد: اسرائیل سرزمین من را اشغال کرده و آن یک موجودیت نژاد پرست است، این حق من است و بر من لازم است که اسرائیل و محصولات آن را تحریم کنم، این قوانین در مخالفت با حق قانونی من بر اساس قانون اساسی آمریکا و قوانین بین المللی است.

 

انتهای پیام/ح.ع/




مطالب مرتبط

عفو عمومی فریب آمریکا برای شکست اراده مقاومت

عفو عمومی فریب آمریکا برای شکست اراده مقاومت

آمریکا در جدید ترین اقدام رسانه ای خود و در حالی که مرحله دوم آتش بس به دلیل کارشکنی رژیم صهیونیستی و نقض های مکرر آتش بس هنوز وارد فاز اجرایی نشده است در تلاش است که نیروهای حماس را با وعده عفو عمومی تطمیع کرده و با شکستن اراده رزمندگان مقاومت، حماس را خلع سلاح نماید.

|

دبیرکل ابتکار ملی فلسطین: توافق اسلو مُرده است

«مصطفی برغوثی» ضمن مُرده توصیف کردن توافق اسلو و بی نتیجه بودن تحرکات تشکیلات خودگردان برای مذاکره با صهیونیستها، گفت: به دنبال جداسازی کامل نوار غزه از کرانه باختری هستند، در حالی که همزمان به طور هدفمند امکان تشکیل یک کشور مستقل فلسطینی را از طریق گسترش شهرک‌سازی و سرکوب ...

|

مرشایمر: «تیم دونفره» اسرائیل و آمریکا باز هم در ایران شکست خورد/ اسرائیل امروز هم به همان اندازه که در جنگ 12 روزه در برابر موشک‌های ایران آسیب‌پذیر بود آسیب‌پذیر است

مرشایمر: «تیم دونفره» اسرائیل و آمریکا باز هم در ایران شکست خورد/ اسرائیل امروز هم به همان اندازه که در جنگ 12 روزه در برابر موشک‌های ایران آسیب‌پذیر بود آسیب‌پذیر است

نظریه‌پرداز و تحلیلگر برجسته آمریکایی با اشاره به اعتراضات اخیر در ایران که با منشاء اقتصادی آغاز شد، تاکید کرد آنچه در ایران رخ داد، تلاش مشترک "تیم دونفره" اسرائیل و آمریکا برای تغییر نظام سیاسی در ایران بود که شکست خورد.

|

نظرات کاربران

فیلم

خبرگزاری بین المللی قدس


خبرگزاری بین المللی قدس

2017 Qods News Agency. All Rights Reserved

نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.