سه‌شنبه ۱۰ تیر ۱۴۰۴ 
qodsna.ir qodsna.ir
روزنامه صهیونیستی هاآرتص:

ارتش اسرائیل یگان جدیدی برای مقابله با نفوذ حزب الله به الجلیل تاسیس می کند

روزنامه صهیونیستی هاآرتص اعلام کرد ارتش رژیم صهیونیستی با استفاده از نیروهای احتیاط خود یگان جدیدی برای مقابله با نفوذ حزب الله لبنان به الجلیل تاسیس می کند.

 

به گزارش خبرگزاری قدس (قدسنا)، ارتش رژیم صهیونیستی با استفاده از نیروهای احتیاط خود یک یگان جدید نظامی به نام «دفوراه» تشکیل می دهد که ماموریت آن مقابله با نفوذ سریع نیروهای حزب الله لبنان به منطقه الجلیل در صورت آغاز جنگی جدید با این گروه است. این یگان جدید از لحاظ ساختاری زیر مجموعه یگان 91 ارتش رژیم صهیونیستی است که مسئولیت حفاظت از مرزهای لبنان را بر عهده داشته و به عنوان نیروی واکنش سریع وارد عمل می شود.

 

روزنامه هاآرتص در این خصوص اعلام کرد در این یگان از صدها سرباز استفاده شده که بیشتر آنها در یگان های ویژه و نیروی زمینی خدمت کرده اند و تمام آنها ساکن منطقه الجلیل هستند. تمام سربازان این یگان به سلاح و تجهیزات شخصی مجهز شده اند که می بایست آنها در خانه های خود به طور دائم نگهداری کنند و در مواقع اضطراری در منطقه مستقر شده تا از نیروهای ارتش که به طور دائم در منطقه حضور دارند پشتیبانی کنند تا ارتش بتواند هر چه سریعتر نسبت به ارسال نیروهای جدید به منطقه اقدام نماید.

 

بنی مئیر از افسران عملیاتی این یگان جدید التاسیس به روزنامه هاآرتص اعلام کرد یگان دفوراه تا پایان سال جاری میلادی عملیاتی شده و هدف از تشکیل آن پشتیبانی از نیروهای ارتش است. بیشتر اعضای این یگان در سنین 30 تا 40 سال قرار داشته و تعداد زیادی از آنها از افسران ارتش هستند.

 

از سوی دیگر هاآرتص اعلام کرد مشکل بزرگتر در خصوص حزب الله لبنان برخورداری این گروه از بیش از 70 هزار موشک با بُردهای مختلف است که تمام اهداف در اسرائیل را پوشش می دهد و مشکل بسیار بزرگتر آن است که تعدادی از این موشک ها از قابلیت های لازم برای اصابت دقیق به اهدف برخوردار هستند.

 

این روزنامه عبری زبان افزود نیروی ویژه رضوان حزب الله نیز دارای هزاران کماندو است که در جریان جنگ داخلی سوریه تجربه فراوانی به دست آورده اند.

 

 

انتهای پیام/ح.ع/




مطالب مرتبط

افزایش شهدای غزه به ۵۶۶۴۷ نفر

افزایش شهدای غزه به ۵۶۶۴۷ نفر

وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه در گزارش آماری روزانه خود اعلام کرد شمار شهدای جنگ نسل‌کشی رژیم صهیونیستی علیه غزه از ۷ اکتبر ۲۰۲۳ تاکنون به ۵۶۶۴۷ نفر رسیده است.

|

شهادت جوان فلسطینی بر اثر سوءتغذیه

شهادت جوان فلسطینی بر اثر سوءتغذیه

«ایوب صابر ابو الحصین»، جوان ۲۹ ساله اهل شهر خان‌یونس در جنوب نوار غزه به دلیل گرسنگی حاد و سوءتغذیه ناشی از تداوم محاصره به شهادت رسید.

|

پالایشگاه «بازان» باید از حیفا خارج شود

پالایشگاه «بازان» باید از حیفا خارج شود

شهردار «حیفا» در پی پاسخ کوبنده ایران به حملات جنایتکارانه رژیم صهیونیستی و آسیب‌ جدی به پالایشگاه «بازان»، با اذعان بر اینکه وجود این شرکت و پالایشگاه تهدیدی جدی برای ساکنان حیفاست، خواستار تخلیه کامل و خروج آن از بندر شد.

|

درخواست هلال‌احمر و کمیته ملی حقوق بشردوستانه برای محکومیت حملات رژیم صهیونیستی به امدادگران

درخواست هلال‌احمر و کمیته ملی حقوق بشردوستانه برای محکومیت حملات رژیم صهیونیستی به امدادگران

جمعیت هلال‌ احمر و کمیته ملی حقوق بشر دوستانه، از مجامع بین‌المللی و جمعیت‌های ملی درخواست کردند نقض قوانین بین‌المللی و حمله به امدادگران توسط رژیم صهیونیستی را محکوم کنند.

|

نظرات کاربران

فیلم

خبرگزاری بین المللی قدس


خبرگزاری بین المللی قدس

2017 Qods News Agency. All Rights Reserved

نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.