پنج‌شنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ 
qodsna.ir qodsna.ir

موساد رسما فعالیت سایبری خود در آمارات را کلید زد

شرکت «ایکس ام سایبر» تحت مالکیت «تأمیر پاردو» رئیس اسبق دستگاه جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) فعالیت خود را در کشور امارات آغاز کرد

به گزارش خبرگزاری قدس(قدسنا)، روزنامه صهیونیستی «گلابس» خبر داد که شرکت «ایکس ام سایبر» تحت مالکیت «تأمیر پاردو» رئیس اسبق دستگاه جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) فعالیت خود را در کشور امارات آغاز کرده است.

پایگاه خبری «عرب۴۸»، امروز (سه‌شنبه)، به نقل از گلابس گزارش داد که این شرکت صهیونیستی در پی امضای توافق عادی‌سازی روابط میان ابوظبی، منامه و تل‌آویو با شرکت «اسپایر سولیشنر» مستقر در دبی توافق همکاری امضاء کرده است.

طبق گزارش گلابس، ایکس ام سایبر با شرکت تسلیحاتی «رافائل» (وابسته به تل‌آویو) و همچنین یک مجتمع ایجاد شده توسط‌ آن به منظور «امضای چند قرارداد در زمینه زیرساخت‌های گازی و نفتی در خلیج [فارس]» همکاری دارد که این مجتمع شرکت‌های برق، شرکت‌های زیرساخت انرژی و شرکت‌های صهیونیستی چون «واترپل» و... را در بر می‌گیرد.

بر اساس گزارش عرب۴۸، شرکت اسپایر سولوشنز در این مرحله به شرکت‌های صهیونیستی کمک خواهد کرد که وارد امارات و بحرین شوند.

شرکت رئیس اسبق موساد در زمینه حملات سایبری و به‌طور مشخص در زمینه پایش نقاط‌ضعف زیرساخت‌های مهم و هشدار درباره آن‌ها فعالیت می‌کند.

اکس ام سایبری فعالیت خود را با بانک‌های بزرگ مستقر در آمریکا و اروپای غربی از جمله انگلیس، سوئیس، بلژیک، ایتالیا و آلمان آغاز کرده و اخیرا وارد بازار فرانسه شده است.

بندر هامبورگ و شرکت بیمه «پلایموس راک» در آمریکا از جمله مشتریان این شرکت صهیونیستی هستند.

بر اساس گزارش مذکور، ایکس ام سایبر در کنار شرکت‌های وابسته به رافائل در زمینه محافظت از زیرسراخت‌های ملی امارات همچون سکوهای گاز، چاه‌های نفت، بندرها و فرودگاه‌ها فعالیت می‌کند.

امارات و رژیم صهیونیستی در ماه سپتامبر گذشته با وساطت «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور سابق آمریکا توافقی موسوم به ابراهیم را امضاء و رسما روابط دیپلماتیک خود را عادی‌سازی کردند.

پس از امضای این توافق، روابط دو طرف در مدت زمان کوتاه شاهد پیشرفت‌ چشمگیری بود تا جایی که ابوظبی و تل‌آویو با اعزام چند هیأت در زمینه‌های مختلف توافق همکاری امضاء کردند.




مطالب مرتبط

شمار شهدای غزه به ۷۱ هزار و ۶۶۷ نفر رسید

شمار شهدای غزه به ۷۱ هزار و ۶۶۷ نفر رسید

وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه اعلام کرد که شمار شهدای حملات ارتش رژیم صهیونیستی به نوار غزه به ۷۱ هزار و ۶۶۷ نفر و مجروحان به ۱۷۱ هزار و ۳۴۳ نفر رسیده است.

|

لزوم تلاش جهانی برای بازگشایی کامل گذرگاه رفح

لزوم تلاش جهانی برای بازگشایی کامل گذرگاه رفح

یک حقوقدان با اشاره به کارشکنی رژیم صهیونیستی درباره بازگشایی گذرگاه رفح و اظهار نظر نتانیاهو در این باره، گفت: جامعه بین‌المللی موظف است اسرائیل را برای احترام گذاشتن به توافق‌ها و بازگشایی کامل و دائمی گذرگاه بدون هیچ محدودیت خودسرانه ای تحت فشار قرار دهد.

|

اجازه تشکیل دولت فلسطینی در غزه را نخواهیم داد

اجازه تشکیل دولت فلسطینی در غزه را نخواهیم داد

بنیامین نتانیاهو نخست‌ وزیر رژیم صهیونیستی با وجود ناکامی این رژیم در تحقق اهداف جنگ غزه بار دیگر در اظهاراتی مدعی شد که این رژیم اجازه نخواهد داد دولتی فلسطینی در نوار غزه تشکیل شود.

|

نظرات کاربران

فیلم

خبرگزاری بین المللی قدس


خبرگزاری بین المللی قدس

2017 Qods News Agency. All Rights Reserved

نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.