یکشنبه ۲۳ آذر ۱۴۰۴ 
qodsna.ir qodsna.ir
منابع عربی خبر دادند:

آمادگی گروه های فلسطینی برای حضور در مرزهای شرقی غزه همزمان با روز خشم

منابع عربی به نقل از برخی منابع در مقاومت فلسطین از آمادگی این گروه ها برای سازماندهی یک تجمع مردمی بزرگ در شرق نوار غزه همزمان با روز خشم خبر دادند.

 

به گزارش خبرگزاری قدس (قدسنا)، پایگاه خبری عربی ۲۱ امروز به نقل از برخی منابع در نیروهای مقاومت اعلام کرد گروه های فلسطینی خود را برای «روز خشم» که از مناسبت های بزرگ مردمی محسوب می شود آماده می کنند تا در امتداد دیوار مرزی میان غزه و اراضی فلسطین اشغالی حاضر شوند.

 

این منابع اعلام کردند به زودی اقدامات لازم برای سازماندهی تجمع روز خشم جهت حضور مردم در اردوگاه های شرق نوار غزه آغاز خواهد شد.

 

این پایگاه خبری عرب زبان به نقل از منابع مطلع افزود ما به سوی افزایش تنش با اشغالگران اسرائیلی پیش خواهیم رفت و پیش بینی ما این است که برنامه مورد نظر را در تاریخ ۲۱ آگوست جاری مصادف با سالگرد رو آتش کشیدن مسجد الاقصی اجرا کنیم.

 

منابع مقاومت فلسطین در گفتگو با پایگاه خبری عربی ۲۱ اعلام کردند ادامه سهل انگاری اشغالگران اسرائیلی و بی‌ توجهی آنها به تعهداتشان در خصوص پایان دادن به محاصره به معنای ادامه تجاوز به حقوق مردم فلسطین بوده که می‌تواند به تشنج شدید در اوضاع امنیتی منتهی شود.

 

در بخش دیگری از این گزارش آمده است مقاومت با توجه سهل انگاری اشغالگران نسبت به اجرای تعهدات خود در خصوص پایان یافتن محاصره شرایط کنونی را مورد بررسی قرار می ‌دهد و از همین جهت گزینه بازگشت تدریجی به شرایط متشنج امنیتی را مورد بررسی قرار می‌ دهد، هم اکنون در میان گروه های مقاومت نوعی نارضایتی و نگرانی نسبت به تعامل با مطالبات آنها و نابودی نتایج نبرد شمشیر قدس به وجود آمده است.

 

انتهای پیام/ح.ع/




مطالب مرتبط

ابطحی: دوران پساهفتم اکتبر، عصر تولد گفتمان جهانی عدالت و مقاومت است

ابطحی: دوران پساهفتم اکتبر، عصر تولد گفتمان جهانی عدالت و مقاومت است

دبیرکل کنفرانس بین‌المللی حمایت از انتفاضه ملت فلسطین با تأکید بر اینکه جنگ اخیر فقط یک نبرد نظامی نبود بلکه نقطه آغاز تحول جهانی در اندیشه سیاسی و اخلاقی بشر بود، گفت: گفتمان عدالت‌محور فلسطین امروز از آمریکای لاتین تا اروپا گسترش یافته و به محور گفتگوهای روشنفکری و ...

|

شهادت اسیر فلسطینی در زندان رژیم صهیونی

شهادت اسیر فلسطینی در زندان رژیم صهیونی

هیئت امور اسرا و آزادگان و باشگاه اسیر فلسطین اعلام کرد "عبدالرحمن سفیان محمد السَباتین"، اسیر ۲۱ ساله اهل روستای حوسان در استان بیت ‌لحم، در زندان‌های رژیم اشغالگر به شهادت رسیده است.

|

یونیسف: کمک‌ها به غزه کافی نیست

یونیسف: کمک‌ها به غزه کافی نیست

صندوق کودکان سازمان ملل متحد با هشدار نسبت به وخامت بحران انسانی در غزه، اعلام کرد که کمبود شدید کمک‌ها و محدودیت‌های اعمال‌شده بر مسیرهای امدادرسانی، جان هزاران کودک را در معرض خطر قرار داده و تاکنون به مرگ ده‌ها نفر از آنها انجامیده است.

|

حماس: با این روند مرحله دوم آتش‌بس بی‌معناست

حماس: با این روند مرحله دوم آتش‌بس بی‌معناست

حسام بدران، عضو دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی حماس، با ردّ اظهارات اخیر «ایال زمیر» رئیس ستاد ارتش رژیم صهیونیستی که مدعی شده بود خط زرد مرزهای جدید غزه را مشخص می‌کند، تاکید کرد این سخنان نشان می‌دهد رژیم صهیونیستی هیچ پایبندی واقعی به مفاد توافق آتش‌بس ندارد.

|

نظرات کاربران

فیلم

خبرگزاری بین المللی قدس


خبرگزاری بین المللی قدس

2017 Qods News Agency. All Rights Reserved

نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.