سه‌شنبه ۱۰ تیر ۱۴۰۴ 
qodsna.ir qodsna.ir

خیز اسرائیل برای رای های آفریقایی سازمان ملل

 

به گزارش خبرگزاری قدس (قدسنا) به نقل از عرب۴۸، طبق پژوهشی که در روزنامه اسرائیل هیوم منتشر شده، کشورهای آفریقایی از سال ۱۹۹۹ در ۱۴۰۰ روند رأی‌گیری در سازمان ملل در خصوص مسأله فلسطین، در موارد بسیار کمی به نفع رژیم صهیونیستی رأی داده‌اند.

 

این پژوهش مدعی است که طبیعت رأی این کشورها به نفع فلسطین از آن‌جایی نشأت می‌گیرد که کشورهای آفریقایی بعنوان یک «فراکسیون رأی» عمل می‌کنند و رژیم اسرائیل این امکان را دارد تا از طریق ایجاد منافع مشترک میان خود و کشورهای آفریقایی، شش تن از آن‌ها را در مدت کوتاهی به اردوگاه خود سوق دهد.

 

از سوی دیگر، صهیونیست‌ها از اینکه ترکیه و چین توانسته‌اند در سال‌های اخیر حضور خود را در آفریقا تحکیم بخشیده و تعداد نمایندگان خود را به چهار برابر برسانند، نگران هستند. به خصوص اینکه چین توانسته حجم سرمایه‌گذاری خود را در این قاره، به شکل قابل توجهی افزایش دهد.

 

این پژوهش سپس پیشنهاد کرد که رژیم صهیونیستی بر شش کشور آفریقایی از جمله توگو، رواندا، سودان جنوبی، کامرون و جمهوری دموکراتیک کنگو برای کشاندن آن‌ها به اردوگاه خود تمرکز کند. از کشور ششم در این گزارش نامی برده نشده است. همچنین پیشنهاد شده است تا این کار از طریق کمک برای بهبود روابط این کشورها با آمریکا صورت گیرد.

 

طبق این گزارش، رژیم صهیونیستی این امکان را دارد تا با این شش کشور در حوزه‌های امنیت و مبارزه با تروریسم، زیرساخت‌ها و بهره‌وری از منابع طبیعی و تکنولوژی همکاری کند. به خصوص اینکه تل آویو در سال‌های گذشته روابط خوبی با آن‌ها برقرار کرده است.

 

به ادعای این پژوهش، اما برای این کشورها هیچ چیزی مهم‌تر و با ارزش‌تر از این نیست که اسرائیل بتواند مسیر نزدیکی و همکاری بیشتر آن‌ها را با ایالات متحده آمریکا هموار کرده و منافع آن‌ها را در این راستا به پیش ببرد. از سوی دیگر تل آویو می‌تواند در زمینه‌های آموزش و تکنولوژی، کشاورزی، بهداشت و آب اطلاعات و تجهیزات در اختیارشان قرار دهد و این اقدامات می‌تواند ماهیت رأی‌دهی آن‌ها را در سازمان ملل تغییر دهد.

 

پژوهشگران اسرائیلی در ادامه از مقامات تل آویو خواستند تا به این مسأله توجه کنند که اصلی‌ترین مسأله در چگونگی بهبود روابط با کشورهای آفریقایی، این است که اغلب حکام این کشورها مستبد و خودرأیی بوده و شخصیت حاکم، تاریخ، مشروعیتش در مجامع بین‌المللی و شرکای آفریقایی‌اش مهم‌ترین فاکتورهایی است که باید بدان‌ها توجه کرد.

 

اسرائیل هیوم در پایان به نقل از «ایلی کوهن» وزیر اطلاعات رژیم صهیونیستی نوشت که آفریقا قاره بزرگ و مهمی است و رأی کشورهای این قاره در تصمیمات متعلق به اسرائیل در نشست‌های منطقه‌ای و بین‌المللی تأثیرگذار است و برخی از آن‌ها نیز منافع مشترکی با تل آویو دارند و رژیم اسرائیل فرصت‌های زیادی برای همکاری در حوزه امنیت، اقتصاد، انرژی، کشاورزی و ... با این کشورها دارد و تمامی این‌ها می‌تواند در افزایش امنیت رژیم صهیونیستی تأثیرگذار باشد.

 

انتهای پیام/ع.غ




مطالب مرتبط

سازمان ملل : ورود مایحتاج غزه تسهیل شود

سازمان ملل : ورود مایحتاج غزه تسهیل شود

سازمان ملل اعلام کرد اسرائیل باید دسترسی و ورود مایحتاج ضروری به غزه را از طریق گذرگاه‌های موجود تسهیل کند تا به «نیازهای فوری» مردم رسیدگی شود.

|

نامه ایران به شورای امنیت

نامه ایران به شورای امنیت

امیرسعید ایروانی سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل در نامه ای به شورای امنیت درباره پاسخ موشکی تهران به حمله آمریکا به تاسیسات هسته ای ایران گفت: اقدام دفاعی ایران در هدف قرار دادن پایگاه هوایی العدید آمریکا در قطر، به هیچ‌وجه تهدیدی متوجه کشور دوست و برادر، دولت قطر و ...

|

مقام حماس: عباس هیچ مشروعیتی برای بحث در مورد سلاح‌های مقاومت ندارد

مقام حماس: عباس هیچ مشروعیتی برای بحث در مورد سلاح‌های مقاومت ندارد

سامی ابوزهری از رهبران جنبش حماس گفت محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان هیچ مشروعیتی برای اظهارنظر در مورد سلاح‌ مقاومت ندارد و تصمیم در مورد آن توسط کسانی گرفته می‌شود که در برابر رژیم صهیونیستی مقاومت می‌کنند، نه کسانی که با آن همکاری می‌کنند.

|

نظرات کاربران

فیلم

خبرگزاری بین المللی قدس


خبرگزاری بین المللی قدس

2017 Qods News Agency. All Rights Reserved

نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.