جمعه ۵ دی ۱۴۰۴ 
qodsna.ir qodsna.ir

تسلیت هنیه به اردوغان درپی زلزله در ترکیه

"اسماعیل هنیه" دبیر کل جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) به رئیس جمهور ترکیه درپی وقوع زلزله سهمگین در غرب این کشور و مرگ تعدادی از شهروندان ترک تسلیت گفت.

 

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری قدس (قدسنا) "اسماعیل هنیه" دبیر کل جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) به رئیس جمهور ترکیه درپی وقوع زلزله سهمگین در غرب این کشور و مرگ تعدادی از شهروندان ترک تسلیت گفت.

 

براساس گزارش شهاب نیوز، هنیه در جریان تماس تلفنی با اردوغان با اشاره به زلزله روز گذشته ازمیر ترکیه بر همبستگی ملت فلسطین با شهروندان آسیب دیده و داغدار این کشور تاکید کرد.

 

وی همچنین برای شفای هر چه سریع تر مجروحان این حادثه طبیعی و نجات فوری مجروحانی که همچنان زیر آوار ساختمان ها قرار دارند، آرزوی سلامتی کرد.

 

انتهای پیام/م.ح




مطالب مرتبط

بیانیه حماس: در دیدار با مسئولان عراقی، درباره آتش بس و تحولات منطقه گفتگو کردیم

بیانیه حماس: در دیدار با مسئولان عراقی، درباره آتش بس و تحولات منطقه گفتگو کردیم

جنبش مقاومت اسلامی فلسطین «حماس» با صدور بیانیه ای در مورد سفر هیات این جنبش به عراق، اعلام کرد که در جریان دیدار اعضای این هیات با مسئولان عراقی در خصوص موضوعات مختلف از جمله توافق آتش بس و تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی رایزنی شد.

|

حبس ابد برای ۱۱ جاسوس صهیونیست در تونس

حبس ابد برای ۱۱ جاسوس صهیونیست در تونس

دادگاهی در تونس، ۱۱ جاسوس صهیونیست متهم در پرونده ترور محمد الزواری، از فرماندهان فنی گردان‌های قسام، شاخه نظامی جنبش حماس، را به حبس ابد محکوم کرد.

|

تل آویو مانع حضور معاون ابومازن در بیت لحم شد

تل آویو مانع حضور معاون ابومازن در بیت لحم شد

منابع فلسطینی اعلام کردند که رژیم صهیونیستی رفتار تحقیر آمیزی با معاون محمود عباس رئیس تشکیلات خودگران کرده و از ورود او به مراسمی به مناسبت سالروز میلاد حضرت مسیح(ع) در بیت لحم جلوگیری کرد.

|

نظرات کاربران

فیلم

خبرگزاری بین المللی قدس


خبرگزاری بین المللی قدس

2017 Qods News Agency. All Rights Reserved

نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.