پنج‌شنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۴ 
qodsna.ir qodsna.ir

فیصل:عادی سازی روابط «پدرم» را ناراحت می کرد

همانطور که می‌دانید تصمیم وی برای مجازات آمریکا با قطع نفت این کشور و هلند بعد از آن صورت گرفت که آمریکایی‌ها کمکشان به اسرائیل را طی جنگ رمضان افزایش دادند. این اقدام با هدف مجبور کردن آمریکا به میانجیگری شفاف میان اسرائیل و جهان عرب بود.

 

به گزارش خبرگزاری قدس (قدسنا) "ترکی فیصل" رئیس پیشین سازمان اطلاعات عربستان و شاهزاده سرشناس سعودی در گفتگو با شبکه «سی ان بی سی» آمریکا در جواب این سوال که آیا پدرش ملک فیصل از توافق صلح امارات و بحرین با رژیم صهیونیستی بدون حل مسئله فلسطینی‌ها ناراحت و دلسرد می‌شد، گفت: مطمئنا، همانطور که می‌دانید تصمیم وی برای مجازات آمریکا با قطع نفت این کشور و هلند بعد از آن صورت گرفت که آمریکایی‌ها کمکشان به اسرائیل را طی جنگ رمضان افزایش دادند. این اقدام با هدف مجبور کردن آمریکا به میانجیگری شفاف میان اسرائیل و جهان عرب بود.

 

وی افزود: باید بگویم که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا میانجیگر شفافی نبود و بله مطمئنا ملک فیصل ناراحت و دلسرد می‌شد.

 

ترکی فیصل پیشتر اعلام کرده بود عربستان بهای تکمیل صلح میان اسرائیل و اعراب را تشکیل کشور فلسطین دارای حاکمیت و به پایتختی قدس بنا به طرح صلح ملک عبدالله بن عبدالعزیز، پادشاه سابق قرار داده است.

 

انتهای پیام/م.ح




مطالب مرتبط

پولیتیکو: جنگ غزه روح آشفته اروپا را برملا کرد

پولیتیکو: جنگ غزه روح آشفته اروپا را برملا کرد

تارنمای پولیتیکو نوشت: درحالی که کمیسیون اروپا به این نتیجه رسید که (رژیم) اسرائیل در غزه مرتکب نسل‌کشی شده‌است و خواستار تحریم این رژیم است، در آلمان، صدر اعظم این کشور تلاش می‌کند جلوی آن را بگیرد؛ وضعیتی که روح متلاطم و آشفته اروپا را در تصمیم گیری‌ها بر ملا می‌کند.

|

حکم اعدام جاسوس موساد اجرا شد

حکم اعدام جاسوس موساد اجرا شد

بابک شهبازی جاسوس موساد که همکاری اطلاعاتی، جاسوسی و امنیتی با رژیم صهیونیستی داشت و در تبادل اطلاعات با افراد وابسته به این رژیم بود پس از طی روال قانونی و تایید حکم در دیوان عالی کشور، صبح امروز به دار مجازات آویخته شد.

|

نظرات کاربران

فیلم

خبرگزاری بین المللی قدس


خبرگزاری بین المللی قدس

2017 Qods News Agency. All Rights Reserved

نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.