دوشنبه ۲۱ مهر ۱۴۰۴ 
qodsna.ir qodsna.ir

افزایش شمار صهیونیست‌های مبتلا به کرونا

آخرین آمار از میزان ابتلا به کرونا در اراضی اشغالی حاکی از آن است که شمار صهیونیست‌های مبتلا به کووید۱۹ از ۱۸۳ هزار نفر فراتر رفته است.

به گزارش خبرگزاری قدس(قدسنا) به نقل از النشره، افزایش روزافزون شمار صهیونیست‌های مبتلا به کرونا موجب بروز بحران در اراضی اشغالی شده است.

 

بر اساس این گزارش، منابع رسانه‌ای از ثبت ۵ هزار و ۲۹۹ مورد جدید از ابتلا به کرونا در اراضی اشغالی خبر داده اند.

 

بنابراین، شمار صهیونیست‌های مبتلا به کرونا به ۱۸۳ هزار و ۶۰۲ نفر افزایش یافته است.

 

در همین حال، تعداد فوتی‌های صهیونیست ناشی از ابتلا به کرونا به هزار و ۲۲۶ نفر افزایش یافته است.

 

انتهای پیام/م.ق/




مطالب مرتبط

نتانیاهو در کنست از ترامپ تقدیر کرد

نتانیاهو در کنست از ترامپ تقدیر کرد

- در خلال سفر رئیس‌جمهور آمریکا به فلسطین اشغالی، وی برای سخنرانی به کنست وارد شد، پیش از سخنان او نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی و سخنگوی کنست از او تقدیر کردند.

|

افزایش شهدای غزه به ۶۷ هزار و ۸۶۹ نفر

افزایش شهدای غزه به ۶۷ هزار و ۸۶۹ نفر

وزارت بهداشت فلسطین در غزه در تازه‌ترین گزارش آماری خود اعلام کرد که تعداد شهدای جنگ نسل‌کشی رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ تاکنون به ۶۷ هزار و ۸۶۹ نفر رسیده است. شمار زخمی‌ها نیز به ۱۷۰ هزار و ۱۰۵ نفر رسیده است.

|

نتانیاهو به شرم الشیخ نخواهد رفت

نتانیاهو به شرم الشیخ نخواهد رفت

سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی اعلام کرد بنیامین نتانیاهو نخست وزیر این رژیم سفر خود به شرم الشیخ را لغو کرده است.

|

هدیه جنایتکار جنگی به ترامپ

هدیه جنایتکار جنگی به ترامپ

بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی که متهم به جنایت جنگی است و تا قبل از اعلام رسمی جایزه امسال نوبل صلح بارها دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا را نامزد اصلح برای دریافت این جایزه معرفی کرده بود، امروز دوشنبه در اقدامی نمادین «کبوتر طلایی صلح» را به او اعطا کرد.

|

ترامپ: جنگ تمام شده است

ترامپ: جنگ تمام شده است

دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا امروز دوشنبه پس از ورود به فلسطین اشغالی گفت جنگ تمام شده است.

|

نظرات کاربران

فیلم

خبرگزاری بین المللی قدس


خبرگزاری بین المللی قدس

2017 Qods News Agency. All Rights Reserved

نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.