جمعه ۱۴ آذر ۱۴۰۴ 
qodsna.ir qodsna.ir

با استقرار فلسطینی‌ها در عراق و مصر مخالف هستیم

سفیر فلسطین در عراق طی اظهاراتی تاکید کرد که تشکیلات خودگردان با استقرار فلسطینی‌ها در عراق و مصر مخالف است.

به گزارش خبرگزاری قدس(قدسنا) ، «احمد عقل» سفیر تشکیلات خودگردان فلسطین در عراق اعلام کرد که با پیشنهاد برخی از کشور‌های عربی، در خصوص استقرار فلسطینی‌ها در کشور‌های عراق و مصر مخالف است.

 

سفیر فلسطین در بغداد روز شنبه طی گفت‌وگو با خبرگزاری «المعلومه»، گفت: «کشور‌هایی در منطقه از دولت فلسطین خواسته‌اند، تا سه میلیون فلسطینی را ذیل توافق معامله قرن، در استان الانبار عراق و شبه‌جزیره سیناء در مصر مستقر کند. تشکیلات خودگردان فلسطین با این پیشنهاد مخالف است». وی تاکید کرد که همه فلسطینی‌ها، مایل‌اند تا در کشور خود باشند.

 

احمد عقل این را هم افزود که: «علی‌رغم نقض حقوق بشر از سوی رژیم صهیونیستی، فلسطینی‌ها مخالف هرگونه پیشنهاد جایگزینی برای کشورشان هستند».

 

براساس طرح صلح دونالد ترامپ موسوم به معامله قرن، آمریکا قدس اشغالی را به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی به رسمیت شناخته است. همچنین طبق این طرح کاملا یک طرفه، بخش عمده‌ای از کرانه باختری به رژیم صهیونیستی الحاق خواهد شد. سران فلسطینی اعلام کردند که در صورت اجرا شدن این توافق، به هیچ یک از توافق‌های پیشین با صهیونیست‌ها پایبند نخواهد بود. معامله قرن همچنین به دنبال حذف همیشگی بازگشت آوارگان فلسطینی به سرزمین مادری است.

 

انتهای پیام/م.ق/




مطالب مرتبط

2 قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل علیه پایان اشغالگری در فلسطین و جولان اشغالی

2 قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل علیه پایان اشغالگری در فلسطین و جولان اشغالی

دو قطعنامه کلیدی درباره فلسطین و بلندی‌های جولان با حمایت گسترده در مجمع عمومی سازمان ملل به تصویب رسید؛ قطعنامه‌هایی که رژیم صهیونیستی را به عقب‌نشینی از مناطق اشغالی و رعایت کامل حقوق بین‌الملل فرا می‌خوانند.

|

تقدیم پیروزی فوتبال فلسطین به شهدا، قدس و غزه

تقدیم پیروزی فوتبال فلسطین به شهدا، قدس و غزه

تیم ملی فوتبال فلسطین با هدایت ایهاب ابو جزر، دیشب در نخستین دیدار خود در رقابت‌های جام ملت‌های عرب ۲۰۲۵ در قطر، با نتیجه ۱–۰ برابر میزبان و قهرمان آسیا به پیروزی رسید. سرمربی فلسطین این برد را تاریخی توصیف کرد.

|

تظاهرات در مراکش در حمایت از ملت فلسطین

تظاهرات در مراکش در حمایت از ملت فلسطین

شهروندان مغربی در «روز جهانی همبستگی با ملت فلسطین» که هر سال در ۲۹ نوامبر برگزار می‌شود در شهرهای مختلف به خیابان‌ها آمدند و حمایت خود را از مردم فلسطین اعلام کردند.

|

تسلیت صنعا به نعیم قاسم

تسلیت صنعا به نعیم قاسم

محمدعلی الحوثی، عضو ارشد شورای عالی سیاسی یمن در پیام تسلیتی برای شیخ نعیم قاسم بعد از شهادت ابوعلی، فرمانده ارشد حزب‌الله تاکید کرد که یمن با همه قدرت کنار لبنان و فلسطین ایستاده و تنها راه متوقف کردن توحش صهیونیست‌ها، ادامه راه مقاومت و جهاد است.

|

نظرات کاربران

فیلم

خبرگزاری بین المللی قدس


خبرگزاری بین المللی قدس

2017 Qods News Agency. All Rights Reserved

نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.