پنج‌شنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۴ 
qodsna.ir qodsna.ir

مقاومت می تواند تمام توطئه های اسرائیل را خنثی کند

رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس اعلام کرد که گزینه مقاومت می تواند تمام توطئه های رژیم صهیونیستی را خنثی کند.

به گزارش خبرگزاری قدس(قدسنا) به نقل از القدس، «اسماعیل هنیه» رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس اعلام کرد که گزینه مقاومت می تواند توطئه معامله قرن، پروژه الحاق کرانه باختری و توافقنامه های عادی سازی روابط با دشمن صهیونیستی را خنثی کند.

 

وی در جریان دیدار با ابونضال الاشقر دبیرکل جبهه عربی بیان کرد: امت عربی، می تواند روند عادی سازی روابط را ناکام بگذارد.

 

۲ طرف در جریان این دیدار اعلام کردند: باید یک موضع گیری یکپارچه برای رویارویی با پروژه صهیونیستها که از سوی آمریکا حمایت می شوند، اتخاذ شود.

 

آنها همچنین با اشاره به اوضاع آوارگان فلسطینی در لبنان اعلام کردند که این آوارگان، با طرح کشور جایگزین مخالف هستند.

 

چند روز قبل نیز هنیه با زیاد النخاله، دبیرکل جنبش جهاد اسلامی در بیروت دیدار کرده بود.

 

انتهای پیام/م.ق/




مطالب مرتبط

پولیتیکو: جنگ غزه روح آشفته اروپا را برملا کرد

پولیتیکو: جنگ غزه روح آشفته اروپا را برملا کرد

تارنمای پولیتیکو نوشت: درحالی که کمیسیون اروپا به این نتیجه رسید که (رژیم) اسرائیل در غزه مرتکب نسل‌کشی شده‌است و خواستار تحریم این رژیم است، در آلمان، صدر اعظم این کشور تلاش می‌کند جلوی آن را بگیرد؛ وضعیتی که روح متلاطم و آشفته اروپا را در تصمیم گیری‌ها بر ملا می‌کند.

|

یدیعوت آحارونوت: «ورود اسرائیل به مرحله انزوای سیاسی» به واقعیت تبدیل شده است

یدیعوت آحارونوت: «ورود اسرائیل به مرحله انزوای سیاسی» به واقعیت تبدیل شده است

رسانه های رژیم صهیونیستی بر انزوای همه جانبه این رژیم در زمینه های مختلف از جمله سیاسی، اقتصادی، علمی، دانشگاهی، ورزشی و گردشگری در سطح جهان تاکید کردند و درباره تاثیر آن بر سرنوشت رژیم صهیونیستی در آینده هشدار دادند.

|

نظرات کاربران

فیلم

خبرگزاری بین المللی قدس


خبرگزاری بین المللی قدس

2017 Qods News Agency. All Rights Reserved

نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.