دوشنبه ۱۶ تیر ۱۴۰۴ 
qodsna.ir qodsna.ir
رئیس جمهور و رسانه های آمریکا تاکید دارند:

عربستان هدف بعدی عادی سازی روابط با اسرائیل/ احتمال فروش جنگنده های اف 35 به امارات

رئیس جمهور آمریکا و رسانه های آمریکایی ضمن تاکید بر اینکه عربستان هدف بعدی برای عادی سازی روابط با اسرائیل است از احتمال فروش جنگنده های اف 35 به امارات خبر دادند.

 

به گزارش خبرگزاری قدس (قدسنا)، دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در گفتگو با خبرنگاران پیش بینی کرد عربستان نیز مانند امارات با اسرائیل به تفاهم دست یافته و روابط خود با رژیم صهیونیستی را عادی سازی نماید.

 

وی در کنفرانس خبر خود در کاخ سفید در پاسخ به این سوال که آیا پیش می کنید عربستان نیز به توافق با اسرائیل دست یابد؟ پاسخ داد: بله این مساله را پیش بینی می کنم.

 

فیصل بن فرحان وزیر خارجه عربستان نیز روز گذشته اعلام کرد ریاض به توافق صلح با اسرائیل بر اساس پیشنهاد صلح عربی سال 2002 پایبند است که این اولین اظهار نظر رسمی عربستان پس از توافق امارات و اسرائیل به شمار می رود.

 

ترامپ همچنین این توافق را بسیار خوب توصیف کرده و افزود: کشورهایی هستند که حتی به ذهنشان خطور نمی کرد که بخواهند به این توافق ملحق شوند. این اظهارات ترامپ در حالی انجام شده است که وی در سخنان خود غیر از عربستان از کشور دیگری نام نبرده است.

 

رئیس جمهور آمریکا در بخش دیگری از سخنان خود تاکید کرد امارات به دنبال خرید جنگنده های اف 35 است که اسرائیل از آنها در جنگ علیه برخی کشورهای عربی استفاده کرده است. ترامپ گفت: آنها پول دارند و خواستار خرید تعداد کمی از این جنگنده ها هستند.

 

 

اما از سوی دیگر دیوید فریدمن سفیر آمریکا در اسرائیل تاکید کرد آمریکا در صورت فروش جنگنده های اف 35 به امارات حفظ برتری نظامی اسرائیل در منطقه را تضمین می کند.

 

وی گفت: با وجود آنکه امکان دارد با فروش جنگنده های اف 35 به امارات موافقت شود اما باید توجه داشت روند ساخت و فروش آنها به چندین سال زمان نیاز دارد.

 

فریدمن ضمن نفی ادعاهای مطرح شده در خصوص آنکه فروش سلاح های پیشرفته به امارات امنیت اسرائیل را با چالش مواجه می کند افزود: امروز منطقه بیش از هر زمان دیگری امنیت و ثبات دارد و آینده بسیار روشن است، عقد قرارداد فروش سلاح با امارات یا هر بازیگر منطقه ای دیگر پایبندی آمریکا به حفظ برتری نظامی اسرائیل در منطقه را خدشه دار نمی کند و این یک قانون است.

 

سفیر آمریکا در اسرائیل ادامه داد: توافق صلح امارات و اسرائیل فرصت های جدیدی برای اسرائیل و آمریکا از جمله در عرصه امنیتی ایجاد کرده است و معتقدم شاهد اتفاقات بزرگی خواهیم بود.

 

 

همزمان با موضع گیری ترامپ در خصوص احتمال عادی سازی روابط عربستان و اسرائیل روزنامه فایننشال تایمز نیز اعلام کرد عربستان هم اکنون به بزرگترین هدف برای تلاش های آمریکا جهت هموار کرد راه عادی سازی روابط این کشور با اسرائیل تبدیل شده است.

 

این روزنامه تاکید کرد جارد کوشنر بر روی عربستان متمرکز شده تا این کشور را برای عادی سازی روابط با اسرائیل متقاعد کند اما با وجود روابط گرم وی با محمد بن سلمان این ماموریتی بسیار مشکل است.

 

جارد کوشنر روز دوشنبه در جمع خبرنگاران اعلام کرد: رایزنی های زیادی با محمد بن سلمان ولیعهد عربستان در خصوص عادی سازی روابط با اسرائیل برگزار شده است، این می تواند اتفاق بسیار خوبی برای تجارت و توان دفاعی عربستان باشد همچنانکه برای فلسطینیان نیز بسیار مفید است.

 

انتهای پیام/ح.ع/




مطالب مرتبط

اعترافات هولناک نظامی صهیونیست درباره جنگ غزه: «هیچ‌کس در غزه بی‌گناه نیست

اعترافات هولناک نظامی صهیونیست درباره جنگ غزه: «هیچ‌کس در غزه بی‌گناه نیست

یک نظامی ارتش رژیم صهیونیستی در گفت‌وگو با شبکه اسکای‌نیوز انگلیس فاش کرد نظامیان این رژیم در نوار غزه دستور داشتند هر کسی را که وارد مناطق به اصطلاح ممنوعه می‌شد، بدون توجه به تهدیدآمیز بودن یا نبودن هدف، به قتل برسانند به همین علت غیرنظامیان اغلب قربانی این دستورات ...

|

روزنامه مصری الاهرام بررسی کرد؛

طرح خطرناک صهیونیست‌ها برای الحاق کرانه باختری و اجرای وطن جایگزین ؛ از آوارگی مجدد 40 هزار فلسطینی تا زنده شدن خاطرات انتفاضه دوم
روزنامه مصری الاهرام بررسی کرد؛

طرح خطرناک صهیونیست‌ها برای الحاق کرانه باختری و اجرای وطن جایگزین ؛ از آوارگی مجدد 40 هزار فلسطینی تا زنده شدن خاطرات انتفاضه دوم

آژانس امداد و کار سازمان ملل متحد برای پناهندگان موسوم به آنروا اخیرا در گزارشی اعلام کرده است که هزاران خانواده فلسطینی در کرانه باختری از سال ۲۰۲۳ به اجبار آواره شده‌اند و عملیات نظامی مکرر ارتش اسرائیل، اردوگاه‌های آوارگان را غیرقابل سکونت کرده است.

|

نظرات کاربران

فیلم

خبرگزاری بین المللی قدس


خبرگزاری بین المللی قدس

2017 Qods News Agency. All Rights Reserved

نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.