دوشنبه ۵ آبان ۱۴۰۴ 
qodsna.ir qodsna.ir
قالیباف:

مجالس کشورهای اسلامی مانع طرح سازش امارات و رژیم صهیونیستی شوند

رئیس مجلس ضمن محکوم کردن طرح سازش امارات با رژیم صهیونیستی، گفت: مجالس کشورهای اسلامی باید از تمامی اقدامات و ابتکارات پارلمانی برای مخالفت و ممانعت از این توافق ننگین استفاده کنند.

به گزارش خبرگزاری قدس(قدسنا) ، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در پیامی به رؤسای مجالس کشورهای اسلامی، طرح سازش امارات متحده عربی با رژیم صهیونیستی را موجب تضعیف تمام تلاش‌های کشورهای اسلامی، سازمان همکاری اسلامی (OIC) و اتحادیه بین‌المجالس اسلامی دانست و گفت: بدون شک، تنها اراده ملت فلسطین و مقاومت است که می‌تواند منجر به آزادی سرزمین اصلی و تاریخی فلسطین شود.

 

رئیس مجلس در این پیام ضمن محکومیت شدید هرگونه اقدامات ناقض ِحقوق مسلم ملت فلسطین، تاکید کرد: تمام مجالس کشورهای اسلامی باید از تمامی اقدامات و ابتکارات پارلمانی برای مخالفت و ممانعت از این توافق ننگین و استیفای حقوق مسلم فلسطینی‌ها استفاده کنند.

 

متن پیام به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

رؤسای مجالس کشورهای اسلامی

السلام علیکم و رحمه الله و برکاته؛

 

«همانگونه که استحضار دارید؛ طرح سازش امارات متحده عربی با رژیم صهیونیستی که اخیراً اعلام شد، تضعیف کننده تمامی تلاش‌های کشورهای اسلامی، سازمان همکاری اسلامی (OIC) و اتحادیه بین‌المجالس اسلامی (PUIC) در جهت اتخاذ اقدامات عملی و جدی برای احقاق حقوق مسلم و لاینفک مردم مظلوم فلسطین است. مردمان اصیل این سرزمین، بیش از هفت دهه است که با حفظ تاریخ، فرهنگ و اصالت خود و جانفشانی فراوان در راه آرمان قدس شریف، هرگونه سازش با غاصبان سرزمین فلسطین و قدس قبله اول مسلمانان را رد کرده‌اند.

 

بدون شک، تنها اراده ملت فلسطین و مقاومت است که می‌تواند منجر به آزادی سرزمین اصلی و تاریخی فلسطین شود. توافقنامه مزبور، غاصبان سرزمین فلسطین را به اشغالگری و انکار بیشتر حقوق ملت فلسطین و ناامن سازی صلح و امنیت منطقه تشویق می‌کند. از این رو توافق سازش، فاقد هرگونه وجاهت و اعتبار نزد جهان اسلام، وجدان‌های آگاه بشری و مردم مبارز فلسطین و امت اسلامی است.

 

مجلس شورای اسلامی ایران ضمن محکومیت شدید هرگونه اقدامات ناقض ِحقوق مسلم ملت فلسطین ازجمله سازش امارات متحده عربی و رژیم جعلی صهیونیستی، این اقدام را یک اشتباه راهبردی از سوی ابوظبی می‌داند. همچنین تاکید می‌نماید؛ این امر، اقدامی تحریک‌آمیز و تشویق کننده تداوم جنایات رژیم جنایتکار صهیونیستی بوده و تهدیدی برای صلح و امنیت منطقه به شمار می‌رود. بر این اساس، ضرورت دارد مجالس کشورهای اسلامی به عنوان نماینده ملت‌های مسلمان و با تأسی از تعالیم اسلامی، این اقدام را قویاً محکوم نمایند.

 

در پایان از جنابعالی انتظار می‌رود ضمن محکومیت این اقدام غیراسلامی، تمامی اقدامات و ابتکارات پارلمانی را برای مخالفت و ممانعت از این توافق ننگین و استیفای حقوق مسلم فلسطینی‌ها بعمل آورید. همچنین از دولت متبوع خویش خواسته شود علاوه بر اتخاذ مواضع دقیق و روشن و محکومیت اقدام مزبور، با اتحاد و همبستگی از تمامی ظرفیت‌های منطقه‌ای و بین‌المللی جهت خنثی کردن این ترور سیاسی ِمردمان اصیل ِفلسطین استفاده نمایند.»

 

انتهای پیام/م.ق/




مطالب مرتبط

قالیباف: ایران درباره توهمات اروپا راجع به جزایر سه‌گانه کوچکترین مماشاتی نمی‌کند/ اسرائیل به منفورترین رژیم در جهان تبدیل شده است/ رژیم صهیونی دو سال پس از طوفان الاقصی به بحران موجودیت دچار شده است/ حماس نه تنها حذف نشده بلکه در حال تحمیل خواسته‌های خود به اسرائیل است

قالیباف: ایران درباره توهمات اروپا راجع به جزایر سه‌گانه کوچکترین مماشاتی نمی‌کند/ اسرائیل به منفورترین رژیم در جهان تبدیل شده است/ رژیم صهیونی دو سال پس از طوفان الاقصی به بحران موجودیت دچار شده است/ حماس نه تنها حذف نشده بلکه در حال تحمیل خواسته‌های خود به اسرائیل است

رئیس مجلس شورای اسلامی با محکوم کردن بیانیه‌ مشترک وزرای خارجه‌ شورای همکاری خلیج فارس و اتحادیه‌ اروپا درباره جزایر سه‌گانه کشورمان، گفت: ایران درباره تکرار ادعای پوچ اتحادیه اروپا راجع به جزایر همیشه ایرانی تنب بزرگ، تنب کوچک و ابوموسی، کوچکترین مماشاتی نمی‌کند.

|

قالیباف:  ایران در جریان عملیات ۷ اکتبر نبود/ حزب‌الله از هر زمانی زنده‌تر و منسجم‌تر است/  اگر مقابل رژیم صهیونیستی در جولان نایستیم و نجنگیم  این رژیم در ۳۰ کیلومتری مرز ایران با ما خواهد جنگید/ قرار بود چند سال قبل عملیات پیجر روی سیستم موشک‌های ایرانی انجام شود

قالیباف: ایران در جریان عملیات ۷ اکتبر نبود/ حزب‌الله از هر زمانی زنده‌تر و منسجم‌تر است/ اگر مقابل رژیم صهیونیستی در جولان نایستیم و نجنگیم این رژیم در ۳۰ کیلومتری مرز ایران با ما خواهد جنگید/ قرار بود چند سال قبل عملیات پیجر روی سیستم موشک‌های ایرانی انجام شود

رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به عملیات ۷ اکتبر فلسطینی‌ها گفت این اقدام از نظر استراتژیک اشتباه نبود و تصمیم آن به‌طور کامل توسط حماس اتخاذ شده است، بدون آنکه ایران یا حزب‌الله در جریان جزئیات آن باشند.

|

تقدیر حکیم از مقاومت ملت ایران

تقدیر حکیم از مقاومت ملت ایران

«سید عمار حکیم»، رهبر جریان حکمت ملی عراق در دیدار با هیات پارلمانی کمیسیون امینیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی ایران، بر تقویت همکاری رسمی و مردمی میان عراق و ایران تاکید کرد.

|

نظرات کاربران

فیلم

خبرگزاری بین المللی قدس


خبرگزاری بین المللی قدس

2017 Qods News Agency. All Rights Reserved

نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.