دوشنبه ۸ دی ۱۴۰۴ 
qodsna.ir qodsna.ir

ادعای اسرائیل از خنثی سازی یک گروه 4 نفره در مرز جولان

ارتش رژیم صهیونیستی مدعی شده که یک گروه 4 نفره که در حال بمبگذاری در کنار فنسهای مرزی در جولان اشغالی بودند را خنثی کرده است.

به گزارش خبرگزاری قدس (قدسنا)، برخی منابع خبری از حملات هوایی رژیم صهیونیستی به مناطقی در حاشیه نوار غزه خبر داده‌اند.

 

برخی گزارشها نیز حاکی از شنیده شدن صدای انفجار در خان‌یونس است. 

 

ارتش رژیم صهیونیستی همچنین مدعی شده است که یک گروه 4 نفره که در حال کار گذاشتن مواد منفجره در مرز سوریه با جولان اشغالی بودند را هدف قرار داده است.

 

ارتش رژیم صهیونیستی گفته، دولت سوریه را مسئول هرگونه اقدام علیه حاکمیت خود میداند و اجازه نخواهد داد حاکمیت این رژیم نقض شود. 

 

در این بیانیه که آنها را تروریست خوانده است آمده است که این گروه در نزدیکی یک پست دیده بانی مرزی در حال جاسازی مواد منفجره در نزدیکی فنسها بودند. 

 

انتهای پیام/م.ق/




مطالب مرتبط

شبکه اسکای‌نیوز گزارش داد:

مرگ، ویرانی و آتش؛ واقعیت آتش‌بس آمریکایی در غزه
شبکه اسکای‌نیوز گزارش داد:

مرگ، ویرانی و آتش؛ واقعیت آتش‌بس آمریکایی در غزه

در حالی که آتش‌بس آمریکایی در غزه برقرار است، نوزادان همچنان در کفن‌های کوچک به خاک سپرده می‌شوند، کودکان «مظنون» خوانده می‌شوند و مرزهای متحرک نظامی هر روز زمین بیشتری را می‌بلعند؛ واقعیتی تلخ که نشان می‌دهد آتش‌بس برای مردم غزه، معنایی جز ادامه مرگ و ویرانی ندارد.

|

طی بیانیه ای:

حماس خواستار تشدید و گسترش مقاومت مردمی در کرانه باختری  شد
طی بیانیه ای:

حماس خواستار تشدید و گسترش مقاومت مردمی در کرانه باختری شد

- جنبش فلسطینی مقاومت اسلامی (حماس) از جوانان فلسطینی خواست دامنه مقابله با جنایات ارتش رژیم صهیونیستی و شهرک‌نشینان اشغالگر و ادامه کشتار فلسطینیان در کرانه باختری به‌ ویژه حوادث اخیر در جنین را گسترش دهند.

|

رسانه‌های عبری: بحران نیروی انسانی در ارتش به نقطه جوش رسیده است

رسانه‌های عبری: بحران نیروی انسانی در ارتش به نقطه جوش رسیده است

رسانه‌های عبری از بروز بحرانی کم‌سابقه در ساختار نیروی انسانی ارتش رژیم صهیونیستی خبر می‌دهند؛ بحرانی که با افزایش درخواست‌های استعفای افسران و نظامیان، زنگ خطر «خروج جمعی» را در بالاترین سطوح نظامی به صدا درآورده است.

|

نظرات کاربران

فیلم

خبرگزاری بین المللی قدس


خبرگزاری بین المللی قدس

2017 Qods News Agency. All Rights Reserved

نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.