پنج‌شنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۴ 
qodsna.ir qodsna.ir

افزایش مخالفت‌ها با اسرائیل نشانگر انزوای بیشتر آن است

سخنگوی جنبش حماس ضمن تمجید از اقدام اخیر مجلس سنای شیلی در مخالفت با طرح الحاق کرانه باختری، گفت: مخالفت ها با رفتارهای استعمارگرایانه تل آویو نشانگر انزوای بیشتر آن است.

به گزارش خبرگزاری قدس(قدسنا) به نقل از العهد، «حازم قاسم» سخنگوی جنبش حماس به اقدام اخیر مجلس سنای شیلی در مخالفت با طرح الحاق کرانه باختری واکنش نشان داد.

 

بر اساس این گزارش، وی در این خصوص گفت: اقدام اخیر مجلس سنای شیلی در مخالفت با طرح الحاق و درخواست آن از دولت برای تحریم تمامی کالاهای ساخت رژیم صهیونیستی، ستودنی است.

 

حازم قاسم در ادامه یادآور شد: تمامی دولت ها می بایست مواضع شفاهی خود در مخالفت با اقدامات استعمارگرایانه رژیم صهیونیستی را به گام های عملی تبدیل کنند که تحریم اشغالگرایان می‌تواند یکی از این گام ها باشد.

 

سخنگوی جنبش مقاومت اسلامی حماس در ادامه اظهار داشت: مخالفت ها با رفتارهای استعمارگرایانه رژیم صهیونیستی نشانگر انزوای بیشتر این رژیم و متحدان آن ازجمله ایالات متحده آمریکا است.

 

انتهای پیام/م.ق/




مطالب مرتبط

حماس: برای مذاکره آماده‌ایم

حماس: برای مذاکره آماده‌ایم

جنبش حماس اعلام کرد پیشنهاد آمریکا برای توقف جنگ در غزه و آزادی زندانیان صهیونیست را دریافت کرده و آماده است در این باره مذاکره کند.

|

تمجید حماس از عملیات القسام در نوار غزه

تمجید حماس از عملیات القسام در نوار غزه

یک مقام ارشد جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) در واکنش به عملیات جدید گردان‌های عزالدین القسام شاخه نظامی این گروه در نوار غزه علیه صهیونیست ها گفت مقاومت در غزه معادلات جدیدی را به صهیونیست ها دیکته می کند.

|

تحلیلگر فلسطینی:

حماس در مواجهه با فشارهای بین‌المللی، انعطاف‌پذیری سنجیده‌ای از خود نشان داد
تحلیلگر فلسطینی:

حماس در مواجهه با فشارهای بین‌المللی، انعطاف‌پذیری سنجیده‌ای از خود نشان داد

تحلیلگر فلسطینی با اشاره به اقدام گروه‌های فلسطینی در موافقت با طرح آتش بس در غزه، به ابعاد سیاسی و راهبردی آن پرداخت و گفت حماس با این کار در مواجهه با فشارهای بین‌المللی و منطقه‌ای، انعطاف‌پذیری سنجیده‌ای از خود نشان داد.

|

تهدید خانواده‌های اسرا به اعتصاب سراسری

تهدید خانواده‌های اسرا به اعتصاب سراسری

خانواده‌های اسرای رژیم صهیونیستی با هدف اعمال فشار بر کابینه جنایتکار نتانیاهو برای انعقاد توافقنامه تبادل اسرا با جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) تهدید به اعتصاب سراسری در تمام شرکت‌ها در روز ۱۷ اوت جاری (۲۶ مردادماه) کرده‌اند.

|

قتل کودکان با گرسنگی؛ جنایتی صهیونی که وجدان جهان را به چالش کشیده است

قتل کودکان با گرسنگی؛ جنایتی صهیونی که وجدان جهان را به چالش کشیده است

عزت الرشق" عضو دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی حماس در مقاله‌ای منتشرشده در "الجزیره نت" به بررسی جنایت سازمان‌یافته رژیم صهیونیستی در محاصره نوار غزه و استفاده از گرسنگی به‌عنوان سلاح جنگی پرداخته است.

|

نظرات کاربران

فیلم

خبرگزاری بین المللی قدس


خبرگزاری بین المللی قدس

2017 Qods News Agency. All Rights Reserved

نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.