جمعه ۲۴ بهمن ۱۴۰۴ 
qodsna.ir qodsna.ir
دوئل اسراییل با حماس؛ الحاق یا جنگ؟

صنایع گازی «عسقلان» هدف اصلی موشک های پیشرفته حماس است

مسئولان عالی رتبه در دستگاه های جاسوسی و امنیتی رژیم صهیونیستی در گفتگو با تلویزیون رژیم اشغالگر تاکید کرده اند که جنبش حماس امروز بیش از هر روز دیگری آماده جنگ با اسراییل هستند.

 

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری قدس (قدسنا) به نقل از رای الیوم، مسئولان عالی رتبه در دستگاه های جاسوسی و امنیتی رژیم صهیونیستی در گفتگو با تلویزیون رژیم اشغالگر تاکید کرده اند که جنبش حماس امروز بیش از هر روز دیگری آماده جنگ با اسراییل است.

 

براساس این گزارش، جنبش مقاومت اسلامی حماس (به گفته آنان) دیگر یک جنبش کوچک و تروریستی نیست بلکه یک تشکیلات و سازمان بزرگ رسمی و حساب شده است.

 

در همین رابطه، کانال 12 تلویزیون رژیم اشغالگر اسراییل با ارائه گزارشی اشاره کرده که قدرت موشکی حماس و قدرت موشک های کوتاه برد این جنبش به چالش جدی و بزرگی برای سامانه گنبد آهنین که ماموریتش مقابله با این نوع موشک هااست، تبدیل شده است.

 

همچنین این کانال به نقل از منابع خبری و امنیتی عالی رتبه صهیونیستی گفته است که توان موشکی حماس طی ماه های اخیر (تقریبا از بدو شیوع ویروس کرونا) نه تنها پس رفت نداشته بلکه پیشرفت بسیار قابل توجهی هم در راستای تقویت کلاهک های انفجاری موشکی خود داشته است به طوری که اگر یکی از این موشک ها به صنایع و زیرساخت های اراضی اشغالی برخورد کند، خسارت های بسیار بزرگی را برجای می گذارد.

 

به گفته این مقامات، جنبش مقاومت اسلامی حماس طی مدت شیوع ویروس کرونا به خوبی توانسته است قدرت موشکی خود را بازیابد و میزان ذخایر تسلیحاتی خود را بشدت افزایش دهد و توان نقطه زنی و قدرت انفجار موشک های خود را بهبود ببخشد.اکنون موشک های حماس این توان را دارند که فراتر از حیفا در شمال اراضی اشغالی فرود آیند.

 

تست موشکی که چند هفته پیش حماس در دریای نوارغزه انجام داد نشانه ای از این تلاش هااست که تا بدینجا به خوبی جواب داده است.

 

براساس عقیده بسیاری از کارشناسان و تحلیلگران اسراییلی اکنون موضوع گسترش قدرت موشکی حماس اصلی ترین منبع نگرانی شهرک نشینان صهیونیستی در مجاورت نوارغزه است.

 

علاوه براین، احتمال هدف قرار گرفتن منابع گازی رژیم صهیونیستی در شهر «عسقلان» توسط موشک های پیشرفته و ارتقاء یافته حماس و جهاد اسلامی دیگر نگرانی سران ارتش صهیونیستی است.

 

حال با داغ تر شدن بحث الحاق اراضی کرانه باختری توسط رژیم صهیونیستی تمامی سران اسراییلی به این فکر افتاده اند که واکنش نوارغزه به این تصمیم چه خواهد بود امری که با رخ دادن اش می تواند فتیله یک درگیری تمام عیار میان تل آویو و غزه را شعله ور سازد.

 

انتهای پیام/ م.ح




مطالب مرتبط

مخالفت تشکیلات خودگردان فلسطین با تصمیم رژیم اشغالگر برای کرانه باختری

مخالفت تشکیلات خودگردان فلسطین با تصمیم رژیم اشغالگر برای کرانه باختری

وزارت خارجه تشکیلات خودگردان فلسطین در بیانیه‌ای اعلام کرد که موافقت کابینه رژیم اشغالگر با پیشنهادهای یسرائیل کاتس و بزالل اسموتریچ وزیر جنگ و وزیر دارایی رژیم صهیونیستی درخصوص شهرک سازی در کرانه باختری پذیرفتنی نیست.

|

«شورای صلح غزه» به‌مثابه ابزار رژیم صهیونیستی/ تداوم نقض آتش‌بس

«شورای صلح غزه» به‌مثابه ابزار رژیم صهیونیستی/ تداوم نقض آتش‌بس

در حالی که رژیم صهیونیستی با نقض روزانه آتش‌بس غزه به کشتار و جلوگیری از ورود کمک‌های بشردوستانه ادامه می‌دهد، دولت آمریکا «شورای صلح» را به‌عنوان سازوکاری به ظاهر بازسازی‌محور معرفی کرده اما این نهاد در عمل ابزاری تازه برای پیشبرد اهداف رژیم صهیونیستی بدل شده است.

|

در «مجمع الجزیره ۲۰۲۶ »؛

عراقچی: آنچه امروز در غزه شاهد آن هستیم صرفاً جنگ نیست، نابودی عامدانه غیرنظامیان است/ مجازات جمعی هرگز نباید عادی‌سازی شود/ ما خواستار اعمال تحریم‌های جامع و هدفمند علیه اسرائیل هستیم
در «مجمع الجزیره ۲۰۲۶ »؛

عراقچی: آنچه امروز در غزه شاهد آن هستیم صرفاً جنگ نیست، نابودی عامدانه غیرنظامیان است/ مجازات جمعی هرگز نباید عادی‌سازی شود/ ما خواستار اعمال تحریم‌های جامع و هدفمند علیه اسرائیل هستیم

وزیر امور خارجه در «مجمع الجزیره» گفت: هیچ‌کس دچار محاسبه اشتباه نشود: هیچ منطقه‌ای با اجازه دادن به یک بازیگر برای عمل فراتر از قانون، باثبات نخواهد ماند. دکترین مصونیت صلح به ارمغان نمی‌آورد؛ بلکه منجر به درگیری گسترده‌تر می‌شود. مسیر ثبات روشن است: عدالت برای فلسطین، ...

|

کارشکنی در ورود به مرحله دوم آتش‌بس در غزه

کارشکنی در ورود به مرحله دوم آتش‌بس در غزه

عضو دفتر سیاسی جبهه مردمی برای آزادی فلسطین با اشاره به تشدید حملات رژیم صهیونیستی به غزه گفت: این حملات نشان دهنده بی‌اعتنایی اشغالگران به آتش‌بس و عدم تمایل برای ورود به مرحله دوم توافق آتش‌بس غزه و کارشکنی در آن است.

|

نظرات کاربران

فیلم

خبرگزاری بین المللی قدس


خبرگزاری بین المللی قدس

2017 Qods News Agency. All Rights Reserved

نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.