دوشنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۴ 
qodsna.ir qodsna.ir

اعزام تیم تحقیق برای بررسی مرگ سفیر چین

چین بازرسانی را برای تحقیق درباره مرگ سفیر خود در سرزمین‌های اشغالی اعزام خواهد کرد.

به گزارش خبرگزاری قدس(قدسنا) دولت چین اعلام کرد تیمی از بازرسان خود را برای بررسی علت مرگ «دو وی» سفیر چین در سرزمین‌های اشغالی اعزام خواهد کرد.

 

پکن اعلام کرد که وی روز یکشنبه در حالی که جان سپرده بود در منزلش در تل‌آویو پیدا شد و ظاهرا به دلایل طبیعی فوت کرده است.

 

پیشتر نیز وزارت خارجه چین اعلام کرده بود که شواهد اولیه حاکی از آن است که دو وی به صورت غیرمنتظره و به دلایل جسمانی فوت کرده است و جزئیات نیازمند تایید است.

 

بر اساس گزارش روزنامه هاآرتص، تیم ویژه‌ای ترتیبات پروازی برای بازگرداندن جسد سفیر برای خاکسپاری را انجام خواهند داد.

 

سفیر چین در سرزمین‌های اشغالی دو روز پیش از پیدا شدن جسدش از اتهام‌زنی‌های واشنگتن علیه پکن انتقاد کرده بود.

 

او اتهام‌زنی‌های دولت «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا در خصوص مقصر دانستن چین در شیوع ویروس کرونا را محکوم کرده و آن را تلاش برای شانه خالی کردن از بار مسئولیت کم‌کاری مقامات واشنگتن برای مهار کووید-۱۹ در آمریکا توصیف کرده بود.

 

انتهای پیام/م.ق/




مطالب مرتبط

هشدار یمن به تل‌آویو

هشدار یمن به تل‌آویو

در سایه آغاز مجدد حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه یک مسئول یمنی به تل آویو در خصوص تبعات نقض آتش بس هشدار داد و گفت تاوان سنگینی خواهید داد.

|

عبدالباری عطوان در رای الیوم:

 ایران با ۲ موضع روشن در برابر نمایش سیاسی ترامپ ایستاد: رد مذاکره و شرکت نکردن در نشست شرم‌الشیخ/ مقاومت فلسطین پابرجاست و نفوذش گسترش می‌یابد
عبدالباری عطوان در رای الیوم:

ایران با ۲ موضع روشن در برابر نمایش سیاسی ترامپ ایستاد: رد مذاکره و شرکت نکردن در نشست شرم‌الشیخ/ مقاومت فلسطین پابرجاست و نفوذش گسترش می‌یابد

عبدالباری عطوان در سرمقاله خود به پاسخ منفی ایران به دعوت برای حضور در اجلاس شرم الشیخ واکنش نشان داد و نوشت: در میانه جشن‌ها و استقبال گسترده از «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا در سفر کوتاه و نمادینش به منطقه سفری که به بهانه توافق آتش‌بس در غزه برگزار شد اما بر پایه دو سال ...

|

واکنش‌ها به هو شدن نتانیاهو

واکنش‌ها به هو شدن نتانیاهو

سر دادن شعار علیه بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی و سوت زدن و هو کردن او از سوی حاضران در میدان اسرا در تل آویو به هنگام سخنرانی استیو ویتکاف نماینده رئیس جمهور آمریکا توجه مقامات و تحلیلگران را در پی داشت.

|

پیام معنادار هواپیمایی عمان

پیام معنادار هواپیمایی عمان

رسانه های رژیم صهیونیستی از اقدام شرکت هواپیمایی عمان علیه این رژیم با حذف نام اسرائیل از نقشه و جایگزین کردن فلسطین به جای آن خبر دادند.

|

نظرات کاربران

فیلم

خبرگزاری بین المللی قدس


خبرگزاری بین المللی قدس

2017 Qods News Agency. All Rights Reserved

نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.