سه‌شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ 
qodsna.ir qodsna.ir

نگرانی اسرائیل نسبت به تهدیدات اردن علیه تل‌آویو

یک شبکه اسرائیلی نسبت به احتمال عملی شدن تهدیدات اردن علیه رژیم صهیونیستی در صورت الحاق بخش هایی از کرانه باختری به اراضی اشغالی ابراز نگرانی کرد.

به گزارش خبرگزاری قدس(قدسنا) به نقل از القدس العربی، شبکه «کان» رژیم صهیونیستی با انتشار گزارشی در سایت خود نسبت به احتمال عملی شدن تهدیدات عبدالله دوم پادشاه اردن علیه تل‌آویو در صورت الحاق بخش‌هایی از کرانه باختری به اراضی اشغالی ابراز نگرانی کرد.

 

در این گزارش که به قلم «روعی کایس» تحلیلگر سیاسی رژیم صهیونیستی نوشته شده آمده است: تهدیدات اردن ممکن است با کاهش روابط با تل‌آویو آغاز شود.

 

در این گزارش آمده است: پادشاه اردن به خوبی می‌داند که در صورت الحاق بخش‌هایی از کرانه باختری ممکن است اردن به صورت رسمی به سرزمین جایگزین فلسطینی‌ها تبدیل شود و این مسئله بزرگترین کابوس برای اردن به شمار می‌رود به همین دلیل لحن وی در قبال اسرائیل شدت گرفته است.

 

این تحلیلگر صهیونیست در خصوص احتمال لغو معاهده صلح میان اردن و رژیم صهیونیستی که در سال ۱۹۹۴ امضا شده تاکید کرد: این احتمال ضعیف است اما به نظر من کاهش سطح روابط شدت بیشتری پیدا خواهد کرد.

وی تاکید کرد: افکار عمومی در اردن از پادشاه خود و مواضع وی در برابر اسرائیل حمایت می‌کند.

 

لازم به ذکر است که پادشاه اردن به تازگی سخنان شدیدالحنی علیه رژیم صهیونیستی در صورت الحاق بخش‌هایی از کرانه باختری به اراضی اشغالی مطرح کرده است.

 

انتهای پیام/م.ق/




مطالب مرتبط

گزارش رسمی در سرزمین های اشغالی از پیامدهای جنگ غزه؛ انزوای بین‌المللی تا گسترش شکاف‌های داخلی

گزارش رسمی در سرزمین های اشغالی از پیامدهای جنگ غزه؛ انزوای بین‌المللی تا گسترش شکاف‌های داخلی

مرکز مطالعات امنیت داخلی رژیم صهیونیستی وابسته به دانشگاه تل‌آویو، به پیامدهای جنگ غزه پرداخت و اعلام کرد که جنگ موجب تضعیف جایگاه بین‌المللی اسرائیل و افزایش قابل توجه احساسات ضد اسرائیلی در سراسر جهان شد و باید منتظر گسترش شکاف‌های داخلی باشیم.

|

هرتزوگ: اسرائیل در لبه پرتگاه است

هرتزوگ: اسرائیل در لبه پرتگاه است

رئیس رژیم صهیونیستی با هشدار درباره اوج‌گیری خطرات سیاسی و اجتماعی در داخل سرزمین های اشغالی گفت این رژیم بار دیگر بر لبه پرتگاه قرار گرفته و نشانه‌های بازگشت فضای ترور سیاسی همانند دوران پیش از ترور اسحاق رابین، رو به افزایش است.

|

نظرات کاربران

فیلم

خبرگزاری بین المللی قدس


خبرگزاری بین المللی قدس

2017 Qods News Agency. All Rights Reserved

نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.