پنج‌شنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۴ 
qodsna.ir qodsna.ir

موضعمان‌درباره‌الحاق‌کرانه باختری‌تغییرنکرده است

یکی از مسئولان وزارت خارجه آمریکا تأکید کرد موضع این کشور درباره الحاق شهرک‌های کرانه باختری به اراضی اشغالی تغییر نکرده است.

به گزارش خبرگزاری قدس(قدسنا) ، به نقل از روزنامه القدس العربی، دیوید شنکر، معاون وزیر خارجه آمریکا در امور خاورمیانه درباره سفر قریب الوقوع مایک پامپئو، وزیر خارجه این کشور به اراضی اشغالی گفت: دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا روندی را برای صلح میان اسرائیل و فلسطین ترسیم کرد و پیش‌بینی می‌کنیم که مذاکرات مستقیمی میان دو طرف برگزار شود.

 

وی درباره اینکه آیا پامپئو با الحاق شهرک‌های کرانه باختری و غور اردن به اراضی اشغالی موافقت خواهد کرد یا خیر، گفت: فعالیت کمیته ترسیم نقشه‌های مشترک همچنان ادامه دارد.

 

شنکر تأکید کرد که موضع واشنگتن درباره این مسئله تغییر نکرده است.

 

پامپئو اخیرا اعلام کرد چهارشنبه به اراضی اشغالی می‌رود تا با بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل و بنی گانتس، رئیس کنست(پارلمان رژیم صهیونیستی) درباره مسائل امنیتی منطقه‌ای و مبارزه با کرونا بحث و گفتگو کند.

 

دیوید فریدمن، سفیر آمریکا در اراضی اشغالی نیز اعلام کرد این کشور آماده به رسمیت شناختن حاکمیت اسرائیل بر شهرک‌های کرانه باختری طی هفته‌های آتی است.

 

انتهای پیام/م.ق/




مطالب مرتبط

نظرسنجی سی ان ان: اکثر جوانان آمریکایی مخالف کمک نظامی آمریکا به رژیم صهیونیستی هستند

نظرسنجی سی ان ان: اکثر جوانان آمریکایی مخالف کمک نظامی آمریکا به رژیم صهیونیستی هستند

نظرسنجی جدید از نارضایی آمریکایی‌ها به ویژه دموکرات ها و رای دهندگان مستقل از کمک نظامی واشنگتن به تل آویو حکایت دارد به طوری که ۷۲ درصد از جوانان زیر ۳۵ با کمک افراطی نظامی کشورشان به رژیم صهیونیستی مخالفت کردند.

|

اندیشکده جینسا: جنگ ۱۲ روزه ۲۵ درصد از ذخایر موشک‌های تاد آمریکا را مصرف کرد

اندیشکده جینسا: جنگ ۱۲ روزه ۲۵ درصد از ذخایر موشک‌های تاد آمریکا را مصرف کرد

یک اندیشکده صهیونیستی در گزارشی نوشت: ایالات متحده در طول جنگ بیش از ۱۵۰ موشک رهگیر تالود، تاد ۸۰ موشک رهگیر SM-۳ به‌کار گرفت که شامل حدود ۷۰ درصد از کل رهگیرهای مصرف‌شده در جنگ می‌شود. این میزان تقریباً معادل ۲۵ درصد از کل ذخایر رهگیرهای تاد (THAAD) آمریکا بود و جایگزینی آن‌ها ...

|

نظرات کاربران

فیلم

خبرگزاری بین المللی قدس


خبرگزاری بین المللی قدس

2017 Qods News Agency. All Rights Reserved

نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.