شنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۴ 
qodsna.ir qodsna.ir
مقامات فلسطینی و اسرائیلی خبر دادند:

افزایش شمار بیماران کرونایی به 2495 نفر در اسرائیل و 86 نفر در فلسطین

مقامات بهداشتی رژیم صهیونیستی و فلسطین با اعلام ابتلاهای جدید به ویروس کرونا از افزایش بیماران کرونایی به 2495 نفر در اراضی اشغالی و 86 نفر در کرانه باختری  غزه خبر دادند.

 

به گزارش خبرگزاری قدس (قدسنا)، وزارت بهداشت رژیم صهیونیستی در جدیدترین اطلاعیه خود شمار مبتلایان به ویروس کرونا در اراضی اشغالی را 2495 نفر اعلام کرده و از وخامت حال 41 نفر از آنها خبر داد و تاکید کرد آمار مرگ و میر بر اثر این ویروس همچنان 5 نفر باقی مانده است.

 

بر اساس آمار جدید مقامات بهداشتی اسرائیلی 126 نفر در 12 ساعت گذشته به ویروس کرونا مبتلا شده اند و این افزایش تنها چند ساعت پس از اعمال محدودیت های عبور و مرور در سرزمین های اشغالی اتفاق افتاده است.

 

روز گذشته نخست وزیر رژیم صهیونیستی تلویحا به احتمال اعمال محدودیت های همه جانبه برای مقابله با شیوع بیشتر ویروس کرونا در اراضی اشغالی اشاره کرد. نتانیاهو گفت: در صورتی که اوضاع بهتر نشود چاره ای جز تعطیل کردن تمام اسرائیل نداریم.

 

همچنین ابراهیم ملحم سخنگوی دولت فلسطین صبح امروز پنجشنبه از افزایش تعداد بیماران کرونایی در کرانه باختری و نوار غزه به 86 نفر خبر داده و تاکید کرد تا کنون 17 نفر از مجموع مبتلایان در شهر بیت لحم بهبود یافته اند.

 

وی در بیانیه مطبوعاتی خود افزود 13 مورد ابتلای جدید در روستای بدوّ در شمال غرب قدس و 7 مورد ابتلای جدید در نوار غزه به ثبت رسیده است.

 

انتهای پیام/ح.ع/




مطالب مرتبط

آمادگی بیرون کشیدن اجساد اسرا در محدوده خط زرد

آمادگی بیرون کشیدن اجساد اسرا در محدوده خط زرد

گردان‌های عزالدین قسام، شاخه نظامی جنبش حماس اعلام کرد تیم‌های این جنبش برای بیرون کشیدن همزمان اجساد اسرا در داخل "خط زرد"و در تمامی مکان‌های غزه، در چارچوب پایان دادن به این پرونده، آماده هستند.

|

بزرگترین طرح شهرک سازی در قدس تصویب شد/  ۱۳۰۰ واحد مسکونی در جنوب قدس اشغالی احداث می شود

بزرگترین طرح شهرک سازی در قدس تصویب شد/ ۱۳۰۰ واحد مسکونی در جنوب قدس اشغالی احداث می شود

کابینه رژیم صهیونیستی بزرگترین طرح احداث واحدهای مسکونی صهیونیستی در جنوب قدس اشغالی را در حالی به تصویب رساند که تقریبا یک هفته پیش دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا علیه شهرک سازی اظهارات انتقادآمیزی داشت.

|

الاخبار: تنش بین لبنان و اسرائیل بدون تغییرات جدی در مواضع طرف‌ها ادامه خواهد داشت

الاخبار: تنش بین لبنان و اسرائیل بدون تغییرات جدی در مواضع طرف‌ها ادامه خواهد داشت

روزنامه «الاخبار» لبنان در مطلبی به پرونده تنش‌ها بین این کشور و رژیم صهیونیستی پرداخت و نوشت راه حل‌های سیاسی با توجه به حمایت آمریکا از این رژیم و شرایط کنونی لبنان، نتیجه ملموسی نخواهد داشت و پیش بینی می‌شود که شرایط فعلی ادامه داشته باشد.

|

وضعیت شکننده در مرز لبنان و اراضی اشغالی

وضعیت شکننده در مرز لبنان و اراضی اشغالی

سخنگوی یونیفل اعلام کرد از زمان توافق آتش‌بس در نوامبر ۲۰۲۴، حدود ۷ هزار مورد نقض هوایی و بیش از ۲۴۰۰ فعالیت در شمال خط آبی مرزی بین لبنان و رژیم صهیونیستی ثبت شده است.

|

نظرات کاربران

فیلم

خبرگزاری بین المللی قدس


خبرگزاری بین المللی قدس

2017 Qods News Agency. All Rights Reserved

نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.