سه‌شنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۴ 
qodsna.ir qodsna.ir
رسانه های عبری زبان:

74 درصد از اسرائیلی ها برگزاری چهارمین انتخابات کنست را محتمل می دانند

بر اساس جدیدترین نظرسنجی انجام شده در اراضی اشغالی 74 درصد از اسرائیلی ها احتمال می دهند همچنان بن بست سیاسی در اسرائیل ادامه یافته و چهارمین انتخابات کنست نیز برگزار شود.

 

به گزارش خبرگزاری قدس (قدسنا)، بر اساس آخرین نظرسنجی انجام شده در اراضی اشغالی که توسط روزنامه صهیونیستی اسرائیل هایوم و پایگاه خبری i24 news اسرائیل انجام شده بیشتر اسرائیلی ها معتقدند احتمال برگزاری چهارمین انتخابات پی در پی کنست وجود دارد.

 

نتایج این نظرسنجی حاکی از آن است که 74 درصد از ساکنان اراضی اشغالی احتمال برگزاری چهارمین انتخابات کنست را متوسط و زیاد اعلام کرده اند.

 

ساکنان اراضی اشغالی در 2 مارس سال جاری میلادی برای سومین بار در یکسال گذشته فرصت می یابند تا به بن بست سیاسی بی سابقه موجود در رژیم صهیونیستی پایان دهند اما اطلاعات به دست آمده در نظرسنجی ها بیانگر آن است که پس از سومین دور انتخابات کنست نیز تغییری خاصی در آرایش جریان های راه یافته به پارلمان اسرائیل به وجود نخواهد آمد.

 

40 درصد از شرکت کنندگان در این نظرسنجی در پاسخ به سوالی در خصوص احتمال برگزاری چهارمین انتخابات کنست احتمال آن را زیاد، 34 درصد متوسط و 16 درصد کم دانسته و 10 درصد باقی مانده به این سوال پاسخی نداده اند.

 

بخش دیگری از نتایج این نظرسنجی حاکی از آن است که حزب آبی – سفید در انتخابات آینده کنست همچنان 34 کرسی پارلمان را به دست آورده و حزب لیکود به 32 کرسی دست خواهد یافت.

 

بر اساس این نظرسنجی جریان راستگرای اسرائیل 57 کرسی و جریان چپگرا 42 کرسی و لیست مشترک عربی 14 کرسی کنست را از آن خود می نمایند.

 

حزب اسرائیل خانه ما به رهبری آویگدور لیبرمن با تصاحب 7 کرسی از پارلمان آینده رژیم صهیونیستی همچنان کلید تشکیل کابینه اسرائیل را در اختیار دارد.

 

انتهای پیام/ح.ع/




مطالب مرتبط

بدران: تاسیس حماس نقطه اوج مسیر مبارزه ملت فلسطین برای آزادسازی سرزمین خویش است

بدران: تاسیس حماس نقطه اوج مسیر مبارزه ملت فلسطین برای آزادسازی سرزمین خویش است

حسام بدران، عضو دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی حماس تاکید کرد شکل‌گیری و آغاز به کار این جنبش، نتیجه و تبلور مسیر طولانی مبارزه ملت فلسطین و تلاش مستمر آن برای آزادی سرزمین و مقدساتش است.

|

گزارش تکان‌دهنده از تجاوز و شکنجه نظام‌مند اسرای فلسطینی در زندان‌های اشغالگران

گزارش تکان‌دهنده از تجاوز و شکنجه نظام‌مند اسرای فلسطینی در زندان‌های اشغالگران

اسناد و شهادت‌های تازه نشان می‌دهد تجاوز جنسی، شکنجه و بدرفتاری شدید با اسرای فلسطینی در زندان‌های رژیم صهیونیستی به یک رویه سازمان‌یافته تبدیل شده؛ رویه‌ای که با حمایت نهادهای امنیتی و قضایی این رژیم و در سایه مصونیت کامل عاملان آن ادامه دارد.

|

عطوان بررسی کرد؛

از ساحل بوندی تا غزه؛ تل‌آویو در حمله به یهودیان سیدنی دست دارد؟
عطوان بررسی کرد؛

از ساحل بوندی تا غزه؛ تل‌آویو در حمله به یهودیان سیدنی دست دارد؟

در پی حمله خونین به جشن یهودیان در سیدنی، تحلیلگر سرشناس عرب با طرح فرضیه‌های جنجالی، این رویداد را در چارچوب راهبردهای امنیتی و سیاسی رژیم صهیونیستی بررسی کرده و اتهامات نخست‌وزیر این رژیم علیه دولت استرالیا را نشانه‌ای معنادار تلقی می‌کند.

|

نظرات کاربران

فیلم

خبرگزاری بین المللی قدس


خبرگزاری بین المللی قدس

2017 Qods News Agency. All Rights Reserved

نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.