چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ 
qodsna.ir qodsna.ir
شبکه 13 تلویزیون اعلام کرد:

تمرکز تنوفا بر مقابله با ایران و افزایش توان ارتش برای دستیابی به پیروزی قاطع

شبکه 13 تلویزیون اسرائیل در گزارشی اعلام کرد طرح نظامی 5 ساله تنوفا بر مقابله جدی با ایران و افزایش توان ارتش برای دستیابی به پیروزی قاطع در جنگ های آینده تمرکز دارد.

 

به گزارش خبرگزاری قدس (قدسنا)، رسانه های اسرائیلی روز گذشته از طرح 5 ساله ساله آویو کوخاوی فرمانده ارتش اسرائیل با نام «تنوفا» رونمایی کردند.

 

شبکه 13 تلویزیون اسرائیل اعلام کرد این طرح نظامی بر محورهایی چون حفظ کیفیت نیروی انسانی ارتش اسرائیل، افزایش انگیزه برای خدمت در ارتش، سازگاری نیروی زمینی با تغییرات شرایط دشمنان مختلف از طریق ایجاد سیستم های تهاجم زمینی و همچنین ایجاد یگان های پیاده زمینی و توسعه و افزایش تمرینات نظامی در وضعیت کمین دشمن تمرکز دارد.

 

این شبکه صهیونیستی افزود این طرح همچنین شامل ایجاد بخشی ویژه برای ایران در ارتش اسرائیل تاکید دارد که در مواقع عادی، اضطراری و جنگ بر این کشور متمرکز بوده و یک فرمانده مستقل با درجه نظامی سرتیپ خواهد داشت.

 

شبکه 13 تلویزیون اسرائیل ادامه داد طرح تنوفا بر افزایش برتری ارتش اسرائیل برای دستیابی به پیروزی قاطع به ویژه تقویت نیروهای هوایی و دریایی از طریق افزایش تعداد پهپادها و خرید کشتی های جنگی جدید از نوع ساعر 6 تاکید شده است.

 

در بخش دیگری از گزارش این رسانه عبری زبان آمده است ارتش بر اساس این طرح نظامی در راستای بهبود توان ارتش برای افزایش دقت آتش جنگی و تسلیح خود اقدام خواهد کرد همچنانکه تنوفا بر افزایش حجم مهمات و سلاح های دقیق و نقطه زن در 5 سال اجرای آن تمرکز دارد.

 

از جمله دیگر محورهای طرح نظامی 5 ساله کوخاوی افزایش حفاظت زمینی، هوایی و دریایی از اراضی اسرائیل، بهبود توان دفاع سایبری و ارتباط میان بخش های مختلف ارتش است تا از این طریق انتقال داده های اطلاعاتی به یگان های میدانی بهبود یابد.

 

این شبکه اسرائیلی اعلام کرد طرح تنوفا شامل ایجاد بخش مدیریت اهداف محوری می شود که این بخش زمینه برای ایجاد اهداف کیفی در سطوح بالا در بخش های مختلف را فراهم می کند.

 

بخش دیگری از طرح نظامی تنوفا انحلال بخش برنامه ریزی و تغییر نام و ماموریت آن است که بخش «ظرفیت سازی برای نیروی زمینی» نامیده خواهد شد و ماموریت آن ظرفیت سازی برای ارتش اسرائیل است تا ارتش بتواند در جنگ آینده به پیروزی قاطع دست یابد.

 

انتهای پیام/ح.ع/




مطالب مرتبط

مقام سازمان ملل: رژیم صهیونیستی  4 هزار جنین را در غزه به یکباره نابود کرد

مقام سازمان ملل: رژیم صهیونیستی 4 هزار جنین را در غزه به یکباره نابود کرد

یک عضو ارشد کمیسیون تحقیق سازمان با اشاره به اینکه اسرائیل عامدانه یک مرکز بزرگ بارداری در یکی از بیمارستان‌های غزه را هدف قرار داده بود تاکید کرد هدف اسرائیل، جلوگیری از ادامه نسل فلسطینی‌ها بوده و مقابل چشم جهانیان علنا مرتکب نسل‌کشی می‌شود.

|

مناقصه ساخت صدها واحد مسکونی در جنوب رام‌الله

مناقصه ساخت صدها واحد مسکونی در جنوب رام‌الله

جنبش چپ‌گرای صهیونیستی «صلح اکنون» اعلام کرد وزارت مسکن رژیم صهیونیستی دو مناقصه جدید برای ساخت صدها واحد مسکونی در شهرک‌های واقع در جنوب رام‌الله برای صهیونیست‌ها منتشر کرده است.

|

تایید هویت جسد جدید اسیر تحویل‌شده

تایید هویت جسد جدید اسیر تحویل‌شده

دفتر نخست‌وزیری رژیم صهیونیستی بامداد امروز (چهارشنبه) تأیید کرد که ارتش اسرائیل، ساعاتی پس از تحویل جسد اسیر صهیونیستی از نیروهای صلیب سرخ جهانی، هویت او را شناسایی کرده است.

|

نظرات کاربران

فیلم

خبرگزاری بین المللی قدس


خبرگزاری بین المللی قدس

2017 Qods News Agency. All Rights Reserved

نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.