رژیم سعودی گامهای خود را برای عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی با اعزام هیئتی به محل اردوگاه ادعایی هولوکاست در لهستان علنی تر کرد.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری قدس(قدسنا) به نقل از خبرگزاری فلسطین الیوم، هیئت رسمی سعودی به همراه هیئتی صهیونیستی از محلی به نام اردوگاه آشویتس در لهستان که صهیونیستها مدعی وقوع آنچه هولوکاست می خوانند، در دوره جنگ جهانی دوم هستند، بازدید کردند.
محمد بن عبدالکریم العیسی وزیر دادگستری سابق و دبیرکل یک تشکل رسمی سعودی به نام جمعیت جهان اسلام در راس هیئت سعودی از این مکان که ادعا شده محل وقوع حادثه ای به نام هولوکاست است، بازدید کرد و برای قربانیان این حادثه ادعایی نماز خواند.
بر اساس این گزارش، این مقام سعودی گفت سفر و بازدیدی که حدود 60 مسئول دینی و سندیکایی از تمام جهان در آن حضور دارند، یک واجب مقدس و افتخار بزرگی است.
روند عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی از سوی برخی کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس در حالی با گامهای علنی تر تشدید شده است که حکام عرب چشمان خود را بر روی توطئه های آشکار برای حذف مسئله فلسطین به ویژه طرح معامله قرن آمریکا و نیز جنایات مستمر صهیونیستها علیه ملت و مقدسات فلسطین و امت اسلام بسته اند و آشکارا به خیانتهای خود ادامه می دهند.
حکم اعدام عقیل کشاورز بهجرم جاسوسی بهنفع رژیم صهیونیستی و ارتباط و همکاری اطلاعاتی با رژیم و تصویربرداری از اماکن نظامی و امنیتی، پس از تأیید در دیوانعالی کشور و طی تشریفات قانونی اجرا شد.
بهگفته "دِیو کیتینگ"، روزنامهنگار آمریکایی متخصص امور اروپا، مسابقه آواز اروپایی یوروویژن با تهدید جدی فروپاشی مواجه شده است؛ بحرانی که ریشه آن به افزایش انصراف کشورها در اعتراض به اجازه مشارکت رژیم صهیونیستی در این رقابت بازمیگردد.
رسانههای رژیم صهیونیستی در پی اعلام گروه هکری «حنظله» مبنی بر هک کردن گوشی تلفن نفتالی بنت نخست وزیر سابق این رژیم واکنش وی را به این واقعه منتشر کردند که گفته است لحظات دشواری هنوز در انتظار ماست.
صفحات اجتماعی
اینستاگرام تلگرام توییتر آر اس اس