دوشنبه ۱۱ خرداد ۱۴۰۵ 
qodsna.ir qodsna.ir
دادگاه های قضایی خارجی و داخلی همگی بدنبال نخست وزیر فاسد؛

آبی و سفید: نتانیاهو با اخذ مصونیت قضایی بدنبال فرار از محاکمه دادگاه اسرائیل است

براساس گزارش رسانه های صهیونیستی، "بنیامین نتانیاهو" نخست وزیر رژیم اسرائیل تقاضانامه مصونیت قضایی خود را به "بولی ادلشتاین" رئیس کنست این رژیم تحویل داده است.

 

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری قدس (قدسنا) به نقل از شهاب نیوز،براساس گزارش رسانه های صهیونیستی، "بنیامین نتانیاهو" نخست وزیر رژیم اسرائیل تقاضانامه مصونیت قضایی خود را به "بولی ادلشتاین" رئیس کنست این رژیم تحویل می دهد.

 

همچنین براساس گزارش کانال "ریشت کان" تلویزیون اسرائیل و همچنین روزنامه یدیعوت احارونوت به نقل از مسئولان عالی رتبه اسرائیلی، نتانیاهو اواسط یا اواخر این هفته درخواست خود را نزد ادلشتاین مطرح خواهد کرد.

 

این درحالی است که نخست وزیر رژیم اسرائیل پس از آخرین اظهار نظر خود مبنی بر ارائه درخواست مصونیت قضایی به رئیس کنست، هیچ موضع تازه ای اتخاذ نکرده است، در همین رابطه نیز مقامات ارشد حزب لیکود (که ریاست آن را نتانیاهو به عهده دارد) تاکید کرده اند که نتانیاهو هیچ تصمیم تازه ای برای این موضوع اتخاذ نکرده است.

 

آنان همچنین تاکید کرده اند که این اقدام نخست وزیر فاسد صهیونیستی موقت خواهد بود و برای فرار از محاکمه شدن نیست!

 

با این حال "گابی اشکنازی" یکی از اعضای حزب «آبی و سفید» تاکید کرده که نتانیاهو پای اسرائیل را به سومین دور انتخابات سراسری می کشاند و در این راستا برای فرار از محاکمه شدن توسط دادگاه عالی به دنبال کسب مصونیت قضایی است.

 

علاوه براین دادگاه عالی رژیم صهیونیستی از سوی برخی گروه های راستگرای اسرائیلی (طرفدار نتانیاهو) برای بازگرداندن نتانیاهو به منصب نخست وزیری بدون برگزاری انتخابات و همچنین باز ماندن پرونده های فساد علیه او تحت فشار قرار گرفته است.

 

قابل ذکر است که نتانیاهو ،در خلال چند روز آینده، براساس اظهارات قبلی خود از دیگر مناصب (به اصطلاح) دولتی در وزارت خانه های مختلف رژیم اش به جز نخست وزیری انصراف خواهد داد.

 

انتهای پیام/ م.ح




مطالب مرتبط

دومینوی انصراف سناتورهای دموکرات از حضور در نشست آیپک؛

کلوبوچار و باتیگیگ دو نامزد دموکرات انتخابات آمریکا به لابی صهیونیستی نمی روند/ سندرز؛تحریم اسرائیل از داخل آمریکا
دومینوی انصراف سناتورهای دموکرات از حضور در نشست آیپک؛

کلوبوچار و باتیگیگ دو نامزد دموکرات انتخابات آمریکا به لابی صهیونیستی نمی روند/ سندرز؛تحریم اسرائیل از داخل آمریکا

"آمی کلوباچار" و " پت باتیگیج" دو نامزد دموکرات انتخابات ریاست جمهوری ایالات متحده آمریکا در نشست آیپک شرکت نخواهند کرد.

|

تلویزیون رژیم صهیونیستی به نقل از منابع قضایی اسرائیل؛

روند محاکمه نخست وزیر رژیم صهیونیستی 2 سال به طول می انجامد/ عجله اسراییلی ها برای رسیدگی به خطرناک ترین پرونده نتانیاهو
تلویزیون رژیم صهیونیستی به نقل از منابع قضایی اسرائیل؛

روند محاکمه نخست وزیر رژیم صهیونیستی 2 سال به طول می انجامد/ عجله اسراییلی ها برای رسیدگی به خطرناک ترین پرونده نتانیاهو

منابع سیاسی- قضایی رژیم صهیونیستی احتمال می دهند که محاکمه نخست وزیر رژیم صهیونیستی در رابطه با پرونده های فساد او2 سال به طول بینجامد.

|

نظرات کاربران

فیلم

خبرگزاری بین المللی قدس


خبرگزاری بین المللی قدس

2017 Qods News Agency. All Rights Reserved

نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.