پنج‌شنبه ۱۱ دی ۱۴۰۴ 
qodsna.ir qodsna.ir

کوشنر اواخر ماه جاری به تل آویو می رود

به گزارش خبرگزاری قدس (قدسنا)به نقل از مرکز اطلاع رسانی فلسطین، منابع وابسته به رژیم صهیونیستی اعلام کردند که «جرد کوشنر» داماد و مشاور دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا اواخر ماه جاری میلادی به فلسطین اشغالی سفر خواهد کرد.

 

 روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحارونت اعلام کرد که  «جرد کوشنر» و تیم طراح معامله قرن در سفر به فلسطین اشغالی با بنیامین نتانیاهو رهبر حزب لیکود و بنی گانتز رئیس ائتلاف آبی سفید دیدار خواهند کرد.

 

این رسانه صهیونیست اعلام کرد که این برای اولین بار است که کوشنر با گانتز دیدار می‌کند.

 

به گفته این روزنامه، هدف هیات آمریکایی از سفر به تل آویو این است که در جریان دیدگاه و نقطه نظرات هر دو حزب اسرائیلی در مورد معامله قرن و آمادگی کابینه جدید رژیم صهیونیستی برای پذیرش این طرح قرار گیرد.

لازم به ذکر است که دولت آمریکا قرار بود بعد از انتخابات کنست و تشکیل کابینه جدید رژیم صهیونیستی از معامله قرن رونمایی کند اما تلاش‌های نتانیاهو برای تشکیل کابینه جدید تاکنون راه به جایی نبرده و این رژیم همچنان با بحرانی سیاسی روبه رو است.

 

 

انتهای پیام /ی.ح




مطالب مرتبط

تاکید حماس بر لزوم اجرای کامل توافق آتش بس

تاکید حماس بر لزوم اجرای کامل توافق آتش بس

محمود مرداوی از رهبران جنبش حماس در اظهاراتی با تاکید براینکه اشغالگران به تعهدات خود در توافق پایبند نیستند، گفت که ما خواستار اجرای کامل توافق و پایبندی به انتقال به مرحله دوم توافق آتش بس هستیم.

|

نظرات کاربران

فیلم

خبرگزاری بین المللی قدس


خبرگزاری بین المللی قدس

2017 Qods News Agency. All Rights Reserved

نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.