دوشنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۴ 
qodsna.ir qodsna.ir

قدرت پهپادی غزه تهدیدی کاملا جدی و خطرناک است

یک فرمانده رژیم صهیونیستی به قدرت پهپادی مقاومت در غزه اذعان کرد.

به گزارش خبرگزاری قدس(قدسنا) به نقل از النشره، الیعازر تولیدانو، فرمانده یگان غزه در ارتش رژیم صهیونیستی ضمن هشدار در مورد پهپادهای مقاومت فلسطین در غزه، آن را تهدیدی بزرگ و خطرناک برای این رژیم دانست.

 

بر اساس این گزارش، وی گفت: ما باید اعتراف کنیم که پهپادها و کوادکوپترهای غزه یک بازی نیست، بلکه تهدیدی کاملا جدی است و این کوادکوپترها قادر به پرواز و حمل مواد منفجره و شلیک آن هستند.

 

تولیدانو با اشاره به اینکه ارتش صهیونیستی این تهدید را کاملا جدی گرفته است، عنوان کرد که اخیرا شاهد ۳ مورد استفاده از این کوادکوپترها در مرزهای غزه بودیم و ما این را تهدیدی جدی و خطرناک همانند موشک‌های ضد زره می‌دانیم.

 

انتهای پیام/م.ق/




مطالب مرتبط

تحرکات دیپلماتیک برای جلوگیری از فروپاشی آتش‌بس غزه

تحرکات دیپلماتیک برای جلوگیری از فروپاشی آتش‌بس غزه

منابع آگاه از فضای تحرکات دیپلماتیک برای جلوگیری از فروپاشی آتش‌بس غزه، با اشاره به بهانه‌تراشی‌های رژیم صهیونیستی با هدف برهم زدن این توافق اعلام کردند، اسرائیل به دنبال توافق‌های موقت بوده و تشکیل نیروی بین‌المللی در غزه را هم رد می‌کند.

|

تحویل پیکرهای ۴۵ اسیر فلسطینی

تحویل پیکرهای ۴۵ اسیر فلسطینی

رژیم صهیونیستی همزمان با کارشکنی در اجرای مفاد توافق آتش‌بس در غزه و تصویب قانونی برای اعدام شماری از اسیران فلسطینی، پیکرهای ۴۵ اسیر فلسطینی را تحویل داد.

|

یونیسف: آتش‌بس برای حل بحران انسانی غزه کافی نیست/ کودکان همچنان گرسنه می‌خوابند

یونیسف: آتش‌بس برای حل بحران انسانی غزه کافی نیست/ کودکان همچنان گرسنه می‌خوابند

سازمان یونیسف با تاکید بر لزوم افزایش سرعت کمک‌رسانی موثر به نوار غزه اعلام کرد با وجود آغاز آتش‌بس اما زندگی در غزه اصلا عادی نیست فجایع انسانی در سطوح مختلف ادامه دارد و هنوز کودکان غزه گرسنه می‌خوابند و از تحصیل محرومند.

|

نظرات کاربران

فیلم

خبرگزاری بین المللی قدس


خبرگزاری بین المللی قدس

2017 Qods News Agency. All Rights Reserved

نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.