چهارشنبه ۱۱ تیر ۱۴۰۴ 
qodsna.ir qodsna.ir
عراقچی:

دولتی که مسائل انسانی را گروگان سیاست می‌کند روسیاه خواهد ماند

معاون سیاسی وزارت امور خارجه در واکنش به عدم اجازه دولت آمریکا به ظریف برای ملاقات تخت روانچی گفت: روسیاهی برای دولتی است که مسائل انسانی را گروگان اهداف سیاسی می‌کند.

به گزارش گروه سیاست خارجی خبرگزاری قدس(قدسنا) ، سیدعباس عراقچی معاون سیاسی وزارت امور خارجه کشورمان در واکنش به عدم اجازه دولت آمریکا به محمدجواد ظریف برای ملاقات مجبد تخت‌روانچی نماینده ایران در سازمان ملل متحد یادداشتی در صفحه شخصی خود در اینستاگرام منتشر کرد.

 

وی نوشت: «ان‌شاالله مجید به‌زودی حالش خوب شده و به مسئولیت خود بازمی‌گردد؛ ولی روسیاهی برای دولتی که مسائل انسانی را گروگان اهداف سیاسی قرار می‌دهد، خواهد ماند. قلب، روح و فکر ما پیش مجید بوده و دعای خیر همه ما همراهش است. ان‌شاالله وی به‌زودی از بیمارستان مرخص شده و پرانرژی، متعهد، پرانگیزه و دوست داشتنی به سر مسئولیت خود باز خواهد گشت.»

 

گفتنی است روز گذشته واشنگتن به وزیر امور خارجه کشورمان اجازه نداد تا از تخت‌روانچی که در بیمارستان بستری است عیادت کند.

 

یکی از سخنگویان وزارت خارجه آمریکا با اشاره به ممنوعیت ظریف برای دیدار روانچی، مدعی شد که اگر ایران یکی از زندانیان آمریکایی را آزاد کند، اجازه دیدار با تخت‌روانچی داده خواهد شد.

 

پیش از این آمریکا محدودیت‌هایی برای سفر مقام‌های کشورمان به‌خصوص وزیر امور خارجه به نیویورک ایجاد کرده بود.

 

انتهای پیام/م.ق/




مطالب مرتبط

عراقچی در گفت‌وگو با العربی الجدید: هدف قرار گرفتن تأسیسات هسته‌ای ایران تأثیرات عمیق و جدی بر مسیر آینده ایران خواهد داشت

عراقچی در گفت‌وگو با العربی الجدید: هدف قرار گرفتن تأسیسات هسته‌ای ایران تأثیرات عمیق و جدی بر مسیر آینده ایران خواهد داشت

وزیر امور خارجه در مصاحبه با العربی الجدید گفت: ایالات متحده نمی‌تواند از خاک دیگر کشورها به‌عنوان پناهگاه امن برای دستیابی به اهداف خود و بی‌ثبات کردن منطقه استفاده کند. در این راستا، هشدارهای لازم به‌صورت واضح و مستقیم ارائه شده است. برای مثال، در آخرین نشست محرمانه ...

|

عراقچی: ایران تمامی گزینه‌ها را برای دفاع از حاکمیت، منافع و مردم خود محفوظ می‌دارد

عراقچی: ایران تمامی گزینه‌ها را برای دفاع از حاکمیت، منافع و مردم خود محفوظ می‌دارد

وزیر امور خارجه نوشت: بر اساس منشور سازمان ملل متحد و مفاد آن که اجازه پاسخ مشروع در چارچوب دفاع از خود را می‌دهد، ایران تمامی گزینه‌ها را برای دفاع از حاکمیت، منافع و مردم خود محفوظ می‌دارد.

|

نظرات کاربران

فیلم

خبرگزاری بین المللی قدس


خبرگزاری بین المللی قدس

2017 Qods News Agency. All Rights Reserved

نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.