سه‌شنبه ۲۵ شهریور ۱۴۰۴ 
qodsna.ir qodsna.ir

خوشحالی نتانیاهو از تصمیم ضدایرانی ترامپ

نخست وزیر رژیم صهیونیستی از تصمیم ضدایرانی ترامپ ابراز خوشحالی کرد.

به گزارش خبرگزاری قدس(قدسنا) به نقل از رسانه صهیونیستی جروزالم پُست، بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی از تصمیم ضدایرانی ترامپ اظهار خوشحالی کرد.

 

رسانه صهیونیستی مذکور در این خصوص اعلام کرد که نتانیاهو با انتشار یک ویدئو در این باره ادعا کرده است: اخیرا تجاوز ایران از جمله در خلیج فارس افزایش یافته و لذا اکنون زمان دقیقی برای افزایش فشار و تحریم است. خوشحالم که ترامپ این کار را انجام داد!

 

این در حالیست که رئیس جمهوری آمریکا ساعتی پیش در پیامی توئیتری اعلام کرد: به تازگی به وزیر خزانه‌داری دستور افزایش محسوس تحریم‌ها علیه کشور ایران را دادم.

 

گفتنی است، ترامپ ۱۸ اردیبهشت ماه سال گذشته نیز با نقض قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل از توافق بین المللی برجام خارج شده بود.

 

انتهای پیام/م.ق




مطالب مرتبط

وزارت خارجه قطر حمله رژیم صهیونیستی به دفتر حماس را محکوم کرد

وزارت خارجه قطر حمله رژیم صهیونیستی به دفتر حماس را محکوم کرد

-وزارت امور خارجه قطر در بیانیه‌ای شدیداً اظهارات سخیف بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم اشغالگر صهیونیستی درباره حضور حماس در دوحه را محکوم کرد و افزود که این میزبانی در چارچوب تلاش‌های میانجیگری برای صلح و به درخواست واشنگتن و تل‌آویو صورت گرفته است.

|

نظرات کاربران

فیلم

خبرگزاری بین المللی قدس


خبرگزاری بین المللی قدس

2017 Qods News Agency. All Rights Reserved

نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.