پنج‌شنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۴ 
qodsna.ir qodsna.ir

اردن وعده‌های انتخاباتی نتانیاهو را محکوم کرد

وزیر خارجه اردن به سخنان اخیر نخست وزیر رژیم صهیونیستی در خصوص گسترش شهرک سازی ها تا خاک اردن واکنش نشان داد.

به گزارش خبرگزاری قدس(قدسنا) به نقل از النشره، «ایمن الصفدی» وزیر خارجه اردن به سخنان اخیر بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی در خصوص گسترش شهرک سازی ها تا خاک اردن واکنش نشان داد.

 

«ایمن الصفدی» در صفحه توئیتر خود نوشت: اعلام نخست‌وزیر اسرائیل مبنی بر گسترش شهرک‌سازی‌های غیر قانونی و اعمال حاکمیت در منطقه «دره اردن» و شمال «دریای مرده» بحران‌آفرینی خطرناک و یک اقدام انتخاباتی است که اساس روند حل مسالمت‌آمیز بحران را از بین‌ می‌برد و منطقه را به سمت خشونت بیشتر سوق می‌دهد.

 

نتانیاهو روز (سه‌شنبه) رسما اعلام کرد که در صورت پیروزی در انتخابات پیش رو و تشکیل کابینه جدید، شهرک‌های صهیونیست‌نشین کرانه باختری و بخش‌های مهمی از این منطقه را به اراضی اشغالی الحاق می‌کند.

 

او مدعی شد که در صورت پیروزی در انتخابات، بلافاصله «دره اردن» و شمال «بحر المیت» (دریای مرده) را تحت حاکمیت فلسطین اشغالی اعلام می‌کند.

 

انتهای پیام/م.ق/




مطالب مرتبط

پولیتیکو: جنگ غزه روح آشفته اروپا را برملا کرد

پولیتیکو: جنگ غزه روح آشفته اروپا را برملا کرد

تارنمای پولیتیکو نوشت: درحالی که کمیسیون اروپا به این نتیجه رسید که (رژیم) اسرائیل در غزه مرتکب نسل‌کشی شده‌است و خواستار تحریم این رژیم است، در آلمان، صدر اعظم این کشور تلاش می‌کند جلوی آن را بگیرد؛ وضعیتی که روح متلاطم و آشفته اروپا را در تصمیم گیری‌ها بر ملا می‌کند.

|

حکم اعدام جاسوس موساد اجرا شد

حکم اعدام جاسوس موساد اجرا شد

بابک شهبازی جاسوس موساد که همکاری اطلاعاتی، جاسوسی و امنیتی با رژیم صهیونیستی داشت و در تبادل اطلاعات با افراد وابسته به این رژیم بود پس از طی روال قانونی و تایید حکم در دیوان عالی کشور، صبح امروز به دار مجازات آویخته شد.

|

نظرات کاربران

فیلم

خبرگزاری بین المللی قدس


خبرگزاری بین المللی قدس

2017 Qods News Agency. All Rights Reserved

نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.