چهارشنبه ۱۷ دی ۱۴۰۴ 
qodsna.ir qodsna.ir

زخمی‌شدن نظامیان صهیونیستی درجنوب نوارغزه

رسانه های فلسطینی بامداد پنجشنبه اعلام کردند: سه نظامی صهیونیست توسط تک تیراندازهای گروه مقاومت در جنوب نوار غزه هدف گلوله قرار گرفته و زخمی شده اند.

 به گزارش خبرگزاری قدس (قدسنا)این سه نظامی صهیونیست در شرق دهستان "عبسان بزرگ" در شرق خان یونس در جنوب نوار غزه زخمی شده اند.

 

پایگاه عبری زبان "حدشوت" با تأیید خبر زخمی شدن این سه نظامی، اعلام کرد که آنها برای درمان به بیمارستان نظامی "سورکا" منتقل شده اند.

 

"آویخای ادرعی" سخنگوی عربی رژیم صهیونیستی بامداد پنجشنبه با تأیید زخمی شدن نظامیان صهیونیست، گفت: در جریان شلیک آتش از نزدیکی حصار امنیتی در جنوب نوار غزه، یک افسر اسرائیلی به همراه دو نظامی دیگر زخمی شدند.

 

ادرعی درعین حال اظهار کرد که در تبادل آتش میان نظامیان صهیونیست و فلسطینی ها، یک فلسطینی نیز کشته شده است.

 

این درحالی است که منابع محلی فلسطینی گزارش داده اند؛ نظامیان صهیونیست در کمین گروه های مقاومت در شرق شهر خان یونس و در حالی که به دنبال رد شدن از حصار امنیتی حد فاصل سرزمین های اشغالی و نوار غزه بودند، در این حصار گیر افتاده اند که در جریان آن این سه تن زخمی شده اند.

 

به دنبال این اقدام گروه های مقاومت، یگان توپخانه ای رژیم صهیونیستی بامداد پنجشنبه بخشی هایی از مراکز دیده بانی وزمین های کشاورزی در شرق خان یونس و دهستان عبسان بزرگ را هدف حمله قرار داد. صهیونیست های خشمگین همچنین بی هدف به سوی منازل مسکونی فلسطینی ها آتش گشودند.

 

شهر قدس در هفته های گذشته به دلیل اقدام رژیم اشغالگر در تخریب منازل در محله های واقع در منطقه حایل میان قدس شرقی و غربی، صحنه درگیری تازه ای میان فلسطینیان و نظامیان رژیم صهیونیستی است.

 

مقامات رژیم صهیونیستی ۳۱ تیرماه گذشته ۷۰ واحد مسکونی در "وادی الحمص" در منطقه "صور باهر" در جنوب قدس اشغالی را تخریب کردند؛ درحالی که این منطقه بر اساس توافق اسلو که میان سازمان آزادی بخش فلسطین و رژیم صهیونیستی امضا شده، تحت مدیریت تشکیلات خودگردان قرار دارد.

 

دادگاه رژیم صهیونیستی ماه گذشته میلادی به نفع ارتش این رژیم رأی به تخریب منازل فلسطینی‌ها در منطقه "صور باهر" داد.

 

یکی از بندهای اصلی مذاکرات سازش میان فلسطین و اسرائیل، تشکیل کشور مستقل فلسطینی به پایتختی قدس شرقی و بازگشت به مرزهای 1967 است که اسرائیل با احداث شهرک های صهیونیستی در مناطق کرانه باختری و قدس اشغالی تلاش به از بین بردن این مرزها و الحاق سرزمین های فلسطینی به این رژیم دارد.

 

دولت آمریکا در سال 2018 یکجانبه و بدون توجه به این موضوع و حمایت از صهیونیست ها قدس را به عنوان پایتختاسرائیل به رسمیت شناخت و سفارت خود را از تل آویو به این شهر منتقل کرد.

 

 

 

 

انتهای پیام /ی.ح/24

 




مطالب مرتبط

بقائی: اقدامات رژیم صهیونیستی در راستای تجزیه سومالی، بدعتی خطرناک در روابط بین‌الملل است

بقائی: اقدامات رژیم صهیونیستی در راستای تجزیه سومالی، بدعتی خطرناک در روابط بین‌الملل است

سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به ورود غیرقانونی وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی به منطقه سومالی لند، آن را بدعتی خطرناک در روابط بین‌الملل و ضربه مهلک به بنیان‌های حقوقی و هنجاری ملل متحد توصیف کرد.

|

هزینه‌های پنهان جنگ؛ فرسایش اقتصادی و بحران اجتماعی فزاینده در سرزمین های اشغالی

هزینه‌های پنهان جنگ؛ فرسایش اقتصادی و بحران اجتماعی فزاینده در سرزمین های اشغالی

داده‌های رسمی منتشر شده در اراضی اشغالی فلسطین نشان می‌دهد پیامدهای جنگ مستمر علیه نوار غزه، فراتر از میدان نظامی، به بحرانی اقتصادی ـ اجتماعی تبدیل شده که فشار سنگینی بر ساختارهای دولتی و بودجه عمومی رژیم صهیونیستی وارد کرده است.

|

سفر هیاتی از حماس به قاهره

سفر هیاتی از حماس به قاهره

منابع خبری گزارش دادند که هیاتی از رهبران جنبش حماس برای بحث در مورد مسائل مربوط به نوار غزه به ویژه مقدمات مرحله دوم مذاکرات مربوط به توافق شرم الشیخ و سازوکارهای اجرای مفاد انسانی و امنیتی آن و نیز بازگشایی گذرگاه رفح وارد قاهره شده است.

|

نظرات کاربران

فیلم

خبرگزاری بین المللی قدس


خبرگزاری بین المللی قدس

2017 Qods News Agency. All Rights Reserved

نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.