سه‌شنبه ۲۵ شهریور ۱۴۰۴ 
qodsna.ir qodsna.ir

تأکید حماس بر لغو تصمیم ظالمانه علیه آوارگان فلسطینی در لبنان

جنبش مقاومت اسلامی فلسطین(حماس) بار دیگر بر مخالفت قاطع خود با تصمیمات ظالمانه وزیر کار لبنان درباره آوارگان فلسطینی در این کشور تأکید کرد و خواستار لغو فوری این تصمیمات شد

به گزارش خبرگزاری قدس (قدسنا)این جنبش در بیانیه‌ای نسبت به تشدید تحرکات و اعتراضات مردمی فلسطینیان در لبنان نسبت به این تصمیمات هشدار داد.


در این بیانیه بر ضرورت عقب‌نشینی وزیر کار لبنان از تصمیمات خود و بررسی این مسئله از سوی دولت لبنان تأکید و اعلام شده است که باید با فلسطینیان به عنوان یک آواره تعامل شود نه یک بیگانه و خارجی.


حماس همچنین یکپارچه‌سازی تلاش‌ها و تحرکات مردمی و افزایش همکاری برای مقابله با تصمیمات جائرانه وزیر کار لبنان و اهمیت بیشتر به منافع آوارگان فلسطینی در لبنان را خواستار شد.


این جنبش بار دیگر بر مخالفت خود با موضوع اسکان آوارگان فلسطینی در لبنان و پایبندی به بازگشت آنان به سرزمین اصلی خود تأکید کرد.


مراجع لبنانی از مدتی پیش به بهانه مقابله با کارگران خارجی، آوارگان فلسطینی در لبنان را تحت فشار قرار داده‌اند. به موجب قوانین لبنان، آوارگان فلسطینی تنها اجازه دارند در ۷۰ شغل و حرفه مشغول به کار شوند و شروط و محدودیت‌هایی نیز برای آنان جهت دریافت مجوز کار اعمال شده است.


وزارت کار لبنان ۶ ژوئن گذشته طرحی را برای مقابله با کارگردان غیرقانونی در این کشور به منظور کاهش نرخ بیکاری داخلی به اجرا گذاشت که شامل تعطیلی مؤسسات تحت مالکیت فلسطینی‌ها و اعمال محدودیت‌هایی برای کارگران فلسطینی در محل کار می‌شود.


این در حالی است که نبیه بری، رئیس پارلمان لبنان و سعد حریری، نخست‌وزیر این کشور خواستار لغو این تصمیمات شده‌اند. بری گفته بود که تصمیمات اتخاذ شده درباره آوارگان فلسطینی دیگر لغو شده است و وضعیت آنان همانند سابق خواهد بود.


به رغم اینکه نمایندگان پارلمان لبنان تصمیم وزیر کار این کشور در حق آوارگان فلسطینی را لغو کردند، اما این وزیر لبنانی همچنان بر تصمیم خود مانده و تا این لحظه آن را لغو نکرده است.

 



انتهای پیام/ی.ح/24




مطالب مرتبط

هشدار آنروا درباره آوارگی گسترده در غزه

هشدار آنروا درباره آوارگی گسترده در غزه

آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (آنروا) اعلام کرد که تعداد بیشتری از ساکنان غزه مجبور به ترک خانه‌های خود شده‌اند و بسیاری از آن‌ها در مسیرهایی حرکت می‌کنند که به هیچ مقصد امنی نمی‌رسد.

|

حزب‌الله: خلع سلاح مقاومت اشتباهی بزرگ و خدمت به آمریکا و اسرائیل است

حزب‌الله: خلع سلاح مقاومت اشتباهی بزرگ و خدمت به آمریکا و اسرائیل است

معاون سیاسی دبیرکل حزب‌الله لبنان در سخنانی با انتقاد از فشارهای خارجی بر بیروت تأکید کرد شرط «انحصار سلاح» دیکته‌ای خارجی است و هر تصمیمی در این راستا، امنیت ملی را در معرض خطر قرار می‌دهد.

|

حمله هوایی رژیم صهیونیستی به یتیم‌خانه و خیمه آوارگان در غزه؛ ۱۶ تن به شهادت رسیدند

حمله هوایی رژیم صهیونیستی به یتیم‌خانه و خیمه آوارگان در غزه؛ ۱۶ تن به شهادت رسیدند

جنگنده‌های رژیم صهیونیستی بامداد امروز دوشنبه به چند هدف غیرنظامی از جمله یتیم‌خانه امل و چادرهای آوارگان در محله الرمال شهر غزه نزدیک کپیتال مال، حمله کردند؛ تجاوزی که منجر به شهادت ۱۶ تن شد که عمدتاً کودک بودند.

|

لازارینی: هیچ مکان امنی در غزه وجود ندارد

لازارینی: هیچ مکان امنی در غزه وجود ندارد

فیلیپ لازارینی رئیس آژانس امداد و کاریابی سازمان ملل متحد برای آوارگان فلسطینی (آنروا) با بیان اینکه هم اکنون هیچ مکان امنی در غزه وجود ندارد و حملات هوایی همچنان شدت می‌یابد گفت: در حال حاضر شمار بیشتری از ساکنان مجبور به ترک منازل خود و حرکت به سوی مناطق ناشناخته شده‌اند.

|

نظرات کاربران

فیلم

خبرگزاری بین المللی قدس


خبرگزاری بین المللی قدس

2017 Qods News Agency. All Rights Reserved

نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.