جمعه ۱۷ بهمن ۱۴۰۴ 
qodsna.ir qodsna.ir

ساف: اسکان دائم آوارگان فلسطینی در کشورهای میزبان توهمی بیش نیست

عضو کمیته اجرایی سازمان آزادی‌بخش فلسطین (ساف) و رئیس اداره امور آوارگان فلسطین در این سازمان اعلام کرد: اظهارات مقامات آمریکایی درخصوص باقی ماندن آوارگان در کشورهای میزبان آنها توهمی بیش نیست.

به گزارش خبرگزاری قدس (قدسنا):به نقل از روسیا الیوم، احمد ابو هولی، عضو کمیته اجرای سازمان آزادی‌بخش فلسطین و رئیس اداره امور آوارگان فلسطین در این سازمان اعلام کرد: انتقال اختیارات آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (آنروا) به کشورهای میزبان آوارگان نیز توهمی بیش نیست و هیچ ارزشی در میان کشورهای عربی میزبان ندارد.

 

ابو هولی در ادامه افزود: سازمان آزادی‌بخش فلسطین به قطعنامه ۱۹۴ به عنوان راه حل عادلانه و جامع برای مسئله آوارگان پایبند است.

 

وی بار دیگر بر مخالفت رهبران فلسطین و سازمان آزادی‌بخش با طرح صلح آمریکا موسوم به "معامله قرن" تاکید کرد و گفت: آنچه که دولت آمریکا و رژیم صهیونیستی مطرح می‌کنند، بیانگر سازش سیاسی بر اساس قطعنامه‌های سازمان ملل نیست، بلکه یک توطئه برای از بین بردن مسئله فلسطین از طریق تبدیل آن از پرونده سیاسی به پرونده بشردوستانه و امدادرسانی و نیز پروژه‌های اقتصادی است.

 

این مسئول فلسطینی به بررسی اقدامات دولت اسرائیل و  مقابله با تشدید تجاوزاتش در حمله به شهروندان و بازداشت‌های روزانه، تخریب منازل، مصادره اراضی، توسعه شهرک‌سازی‌ها، اقدامات نژادپرستانه، اخراج‌های اجباری در روستاهای "النقب" و روستاهای مرزی "الاغوار"، تلاش برای پایان دادن به حضور فلسطینیان، نابودی راهکار تشکیل دو کشوری، نهادینه‌ سازی اشغالگری و شهرک‌سازی، نقض قطعنامه‌های شورای امنیت از جمله قطعنامه ۲۳۳۴ پرداخت و گفت که این امور خطر بزرگی برای آینده منطقه و ثبات آن است.

 

ابوهولی همچنین عنوان داشت: ماه سپتامبر آینده شاهد چندین نشست خواهیم بود که با نشست کشورهای حامی مالی آنروا در سطح وزراء در نیویورک آغاز خواهد شد.

 

 

 

انتهای پیام /ی.ح/24




مطالب مرتبط

غزه خطرناک ترین مکان برای خبرنگاران

غزه خطرناک ترین مکان برای خبرنگاران

کمیسر کل آژانس امداد و کاریابی سازمان ملل متحد برای آوارگان فلسطینی (آنروا) تاکید کرد که نوار غزه خطرناک ترین مکان جهان برای خبرنگاران و فعالان این حوزه است.

|

اسرائیل خود را فراتر از قوانین بین‌‎‌المللی می داند

اسرائیل خود را فراتر از قوانین بین‌‎‌المللی می داند

«فخری ابو دیاب» کارشناس مسائل قدس با اشاره به اقدامات رژیم صهیونیستی در تخریب دفاتر و نهادهای وابسته به سازمان ملل در شهر قدس گفت که این رژیم خود را به طور کامل فراتر از قوانین بین‌المللی می‌داند و اقداماتش، ۱۰۷ هزار فلسطینی ساکن شهر قدس را از خدمات نهادهای سازمان ملل محروم ...

|

هدف تخریب مرکز «آنروا» در قدس اشغالی

هدف تخریب مرکز «آنروا» در قدس اشغالی

مشاور رسانه‌ای آژانس امداد و کار سازمان ملل متحد برای پناهندگان فلسطینی (آنروا) تخریب مقر این نهاد در قدس اشغالی و به دست اشغالگران را زنگ خطری برای جامعه بین المللی عنوان و هدف آن را محو هویت آوارگان فلسطینی اعلام کرد.

|

خشم از حذف نام فلسطین در کتاب‌های درسی آنروا

خشم از حذف نام فلسطین در کتاب‌های درسی آنروا

آژانس امداد و کاریابی برای پناهندگان فلسطینی وابسته به سازمان ملل متحد (آنروا) اخیرا کتاب هایی میان آوارگان فلسطینی در لبنان توزیع کرد که در آنها نام فلسطین از نقشه جهان حذف شده است و این باعث خشم شدید فلسطینی ها شد.

|

زندگی در میان ۵۰۰ هزار تن زباله

زندگی در میان ۵۰۰ هزار تن زباله

ویرانی گسترده محله‌های مسکونی و تخریب زیرساخت‌های شهری در جنگ غزه باعث انباشت صدها هزار تن پسماند شهری در سراسر این باریکه و اسکان آوارگان جنگ در محیطی آلوده در میان صدها هزار تن زباله شده است شرایطی که تهدیدی جدی برای سلامت و بقای آنان، به‌ویژه کودکان است.

|

نظرات کاربران

فیلم

خبرگزاری بین المللی قدس


خبرگزاری بین المللی قدس

2017 Qods News Agency. All Rights Reserved

نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.