سه‌شنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۴ 
qodsna.ir qodsna.ir

حبس 2759فلسطینی در سال 2019

نهادهای حقوقی فلسطین اعلام کردند رژیم صهیونیستی در سال ۲۰۱۹، حدود ۲۷۵۹ فلسطینی اعم از زن و کودک را دستگیر کرده است.

به گزارش خبرگزاری قدس (قدسنا):نهادهای حقوقی فلسطینی می‎گویند که شمار فلسطینیان دستگیر شده توسط نظامیان صهیونیست در سال ۲۰۱۹ به ۲۷۵۹ نفر رسیده است.

 


این نهادها اعلام کردند از ابتدای سال جاری میلادی تاکنون ۲۷۵۹ فلسطینی توسط نظامیان اشغالگر دستگیر شدند که ۴۴۶ نفر از آنان کودک و ۷۶ نفر زن بوده اند.

 


این بیانیه که توسط باشگاه اسرای فلسطینی، موسسه رسیدگی به حقوق اسرای فلسطینی "ضمیر" و هیئت امور اسرای فلسطینی به امضا رسید، گزارش کرد که این دستگیری‌ها در شهر‌های مختلف بزرگ و کوچک، قدس اشغالی و نوار غزه انجام شده است.

 


این بیانیه می‎گوید تعداد کل زندانیان فلسطینی در زندان‌های رژیم صهیونیستی تا پایان ماه ژوئن سال جاری به حدود ۵۵۰۰ نفر رسید که ۴۳ نفر از آنان زن هستند.

 

۲۲۰ نفر از زندانیان کودک و ۵۰۰ نفر از زندانیان بدون اتهام در حبس هستند.


باشگاه اسرای فلسطینی نیز اعلام کرد که ۷ اسیر فلسطینی در اعتراض به حبس بدون اتهام، در اعتصاب غذا به سر می‌برند.

 


براساس بیانیه مطبوعاتی باشگاه اسرای فلسطینی، «جمال الطویل» از سران برجسته حماس و شهردار شهر «البیره» که ۱۵ سال گذشته را در حبس به سر برده، اخیرا به جمع اعتصاب کنندگان پیوست.

 


در این بیانیه همچنین در مورد شرایط زندانی فلسطینی بازداشت شده با نام «جعفر عزالدین» از اهالی شهر «عرابه» در استان «جنین» که ۳۰ روز گذشته را در اعتصاب غذا به سر برده، ابراز نگرانی شده است.

 

 

 

 

انتهای پیام /ی.ح/24




مطالب مرتبط

در گزارش معاریو فاش شد؛

موج فزاینده مهاجرت معکوس جوانان تحصیل کرده صهیونیست از اراضی اشغالی
در گزارش معاریو فاش شد؛

موج فزاینده مهاجرت معکوس جوانان تحصیل کرده صهیونیست از اراضی اشغالی

یک روزنامه عبری زبان به تشدید موج فرار جوانان صهیونیست از اراضی اشغالی اذعان کرد و نوشت: کسانی که طی این موج در حال فرار از اراضی اشغالی هستند در رده سنی ۲۰ تا ۳۹ سال قرار دارند؛ قشری که از دید تحلیلگران باید موتور اقتصاد را به حرکت درآورده و در ارتش نیز حضور پیدا کنند.

|

تضاد توافق آتش‌بس غزه با اهداف اعلامی نتانیاهو

تضاد توافق آتش‌بس غزه با اهداف اعلامی نتانیاهو

شبکه یمنی المسیره در گزارشی نوشت: شبکه ۱۴ تلویزیون رژیم صهیونیستی نزدیک به بلوک راست در این رژیم، در مصاحبه‌ای با رویکرد انتخاباتی میزبان نتانیاهو بود، اقدامی که در بحبوحه فروپاشی ائتلاف بلوک راست، تبلیغاتی زودهنگام برای این جنایتکار تلقی می‌شود.

|

نظرات کاربران

فیلم

خبرگزاری بین المللی قدس


خبرگزاری بین المللی قدس

2017 Qods News Agency. All Rights Reserved

نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.