دوشنبه ۱ دی ۱۴۰۴ 
qodsna.ir qodsna.ir
اسرائیل هایوم تشریح کرد:

احتمالات مطرح در صورت عدم توانایی نتانیاهو برای تشکیل کابینه

روزنامه اسرائیل هایوم در گزارشی به تشریح احتمالات مطرح در خصوص پایان مهلت قانونی تشکیل کابینه و عدم توانایی نتانیاهو در این خصوص پرداخت.

 

به گزارش خبرگزاری قدس (قدسنا)، روزنامه صهیونیستی اسرائیل هایوم نزدیک به دفتر نخست وزیری اسرائیل سناریوهای مطرح در صورت عدم توانایی نتانیاهو برای تشکیل کابینه جدید در مهلت قانونی از سوی رووین ریولین رئیس رژیم صهیونیستی را بررسی کرد.

 

این روزنامه اعلام کرد در صورت عدم موافقت حزب اسرائیل خانه ما برای پیوستن به نتانیاهو، راستگرایان به 5 کرسی کنست نیاز دارند تا بتوانند با در اختیار گرفتن 60 کرسی کنست دولتی راستگرا تشکیل دهند.

 

بر اساس اعلام این روزنامه عبری زبان قوانین اسرائیل تصریح دارد که نتانیاهو باید پس از گذشت 42 روز از مهلت قانونی رئیس اسرائیل عدم تشکیل کابینه را به وی اعلام کند. در این صورت رئیس رژیم صهیونیستی عضو دیگر کنست که از آمادگی و توان لازم برای تشکیل دولت برخوردار است را مامور تشکیل کابینه خواهد کرد.

 

این روزنامه ادامه داد: برای اینکه رئیس اسرائیل نتواند عضو دیگری از کنست را برای تشکیل دولت مامور کند احتمال آن وجود دارد که حزب لیکود از اختیارات قانونی خود برای انحلال کنست استفاده کند. در این حالت منطقی است که احزاب معارض نیز احتمالاً از این اقدام حمایت کنند و در فرصت 90 روزه انتخابات زود هنگام کنست برگزار شود.

 

اسرائیل هایوم افزود: در صورتی که نتانیاهو عدم توانایی خود برای تشکیل دولت را به رئیس اسرائیل اعلام کند احتمالات دیگری مطرح می شود که از جمله آنها تشکیل دولت وحدت ملی یا دولت مشترک دوره ای میان نتانیاهو و گانتز است، چنانچه پس از انتخابات کنست یازدهم در سال 1984 چنین شد و حزب کار به 44 کرسی و حزب لیکود به 41 کرسی دست یافتند.

 

انتهای پیام/ح.ع/




مطالب مرتبط

بقایی: 

تحولات غزه نباید ما را از جنایات صهیونیست‌ها در کرانه باختری غافل کند
بقایی:

تحولات غزه نباید ما را از جنایات صهیونیست‌ها در کرانه باختری غافل کند

اسماعیل بقایی سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به بازداشت‌های خودسرانه، شکنجه و قتل فلسطینی‌ها و برخورد‌های غیرانسانی در کرانه باختری گفت: تحولات غزه نباید ما را از جنایات صهیونیست‌ها در کرانه باختری غافل کند.

|

واکنش حماس به شهرک‌سازی‌های جدید رژیم صهیونیستی در کرانه باختری

واکنش حماس به شهرک‌سازی‌های جدید رژیم صهیونیستی در کرانه باختری

حماس اقدام رژیم اشغالگر در تصویب 19 شهرک جدید در کرانه باختری را در راستای نقشه‌های صهیونیست‌ها برای تسریع در اجرای طرح الحاق کرانه باختری و اخراج فلسطینیان دانست و تاکید کرد، جامعه بین‌المللی باید مسئولیت‌های خود را در این زمینه بر عهده بگیرد.

|

نظرات کاربران

فیلم

خبرگزاری بین المللی قدس


خبرگزاری بین المللی قدس

2017 Qods News Agency. All Rights Reserved

نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.