یکشنبه ۳۰ آذر ۱۴۰۴ 
qodsna.ir qodsna.ir

«نیکلای ملادینوف» به غزه می‌رود

هماهنگ کننده صلح سازمان ملل در منطقه فردا دوشنبه به نوار غزه سفر می کند.

به گزارش خبرگزاری قدس(قدسنا) به نقل از النشره، «نیکلای ملادینوف» هماهنگ کننده صلح سازمان ملل متحد در منطقه فردا دوشنبه به غزه سفر می‌کند.

 

بر اساس این گزارش، قرار است وی در جریان این سفر با رهبران شماری از گروه‌های فلسطینی دیدار و گفتگو کند.

 

ملادینوف همچنین آخرین اوضاع غزه پس از حملات رژیم صهیونیستی را بررسی می‌کند.

 

گفتنی است، حملات ۲ روزه رژیم صهیونیستی به غزه ضربات سختی را به زیرساخت‌های این باریکه وارد کرده است.

 

انتهای پیام/م.ق/




مطالب مرتبط

رسانه‌های عبری: بحران نیروی انسانی در ارتش به نقطه جوش رسیده است

رسانه‌های عبری: بحران نیروی انسانی در ارتش به نقطه جوش رسیده است

رسانه‌های عبری از بروز بحرانی کم‌سابقه در ساختار نیروی انسانی ارتش رژیم صهیونیستی خبر می‌دهند؛ بحرانی که با افزایش درخواست‌های استعفای افسران و نظامیان، زنگ خطر «خروج جمعی» را در بالاترین سطوح نظامی به صدا درآورده است.

|

اذعان ترامپ به آزادی همه اسیران زنده و مرده

اذعان ترامپ به آزادی همه اسیران زنده و مرده

دونالد ترامپ گفت همه اسیران زنده و کشته‌شده صهیونیستی در غزه، توسط جنبش حماس آزاد شده‌اند این در حالی است که رژیم صهیونیستی مدعی باقی ماندن جسد یک اسیر در غزه است.

|

جشن نظامیان صهیونیست بر بیمارستانی ویران

جشن نظامیان صهیونیست بر بیمارستانی ویران

انتشار ویدیویی از برگزاری آیین مذهبی «عید انوار» توسط شماری از نظامیان رژیم صهیونیستی بر فراز ویرانه‌های یک بیمارستان در شمال غزه، موجی از واکنش‌ها و انتقادهای گسترده را در فضای مجازی برانگیخته و بار دیگر توجه‌ها را به وضعیت مراکز درمانی در این باریکه جلب کرده است.

|

نظرات کاربران

فیلم

خبرگزاری بین المللی قدس


خبرگزاری بین المللی قدس

2017 Qods News Agency. All Rights Reserved

نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.