دوشنبه ۲۴ شهریور ۱۴۰۴ 
qodsna.ir qodsna.ir

شاباک مدعی خنثی کردن عملیات بزرگ حماس شد

سازمان بازرسی نظامی رژیم صهیونیستی مدعی شد که سرویس های امنیت داخلی این رژیم "شاباک" عملیات بزرگی را که حماس برای روز انتخابات کنست در نهم آوریل گذشته طراحی کرده بود، خنثی کرده است.

به گزارش خبرگزاری قدس(قدسنا) به نقل از پایگاه خبری عبری زبان والا، شاباک اعلام کرده که یحیی ابو دیه جوان 23 ساله فلسطینی ساکن روستای زعیم در نزدیکی قدس، قصد اجرای عملیات استشهادی در روز انتخابات را داشت.

 

منبع مذکور ادعا کرده است که ابو دیه با فعالان و اعضای حماس در غزه در ارتباط بوده است و آن ها از او خواسته اند خودرویی تهیه و آن را بمب گذاری کند تا در بهترین نقطه ممکن آن را منفجر کند.

 

والا تاکید کرد که ابو دیه شهرک صهیونیست نشین معالیه ادومیم در شرق قدس اشغالی را به عنوان محل عملیات خود انتخاب کرده بود.

 

منبع مذکور اشاره کرد که فعالان حماس از ابو دیه خواسته بودند تا عملیات را در سریع ترین زمان ممکن انجام دهد.

 

البته شاباک اشاره ای نکرده است که ابو دیه موفق به دست یابی به مواد منفجره برای عملیات شده است یا نه.

 

یک منبع ارشد در شاباک اعلام کرد که حماس به تلاش های خود برای جذب فعالانی از کرانه باختری برای اجرای عملیات مقاومتی و ایجاد ناامنی برای صهیونیست ها ادامه می دهد.

 

منبع:مرکز اطلاع رسانی فلسطین

انتهای پیام/م.ق/




مطالب مرتبط

حماس: برای مذاکره آماده‌ایم

حماس: برای مذاکره آماده‌ایم

جنبش حماس اعلام کرد پیشنهاد آمریکا برای توقف جنگ در غزه و آزادی زندانیان صهیونیست را دریافت کرده و آماده است در این باره مذاکره کند.

|

تمجید حماس از عملیات القسام در نوار غزه

تمجید حماس از عملیات القسام در نوار غزه

یک مقام ارشد جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) در واکنش به عملیات جدید گردان‌های عزالدین القسام شاخه نظامی این گروه در نوار غزه علیه صهیونیست ها گفت مقاومت در غزه معادلات جدیدی را به صهیونیست ها دیکته می کند.

|

تحلیلگر فلسطینی:

حماس در مواجهه با فشارهای بین‌المللی، انعطاف‌پذیری سنجیده‌ای از خود نشان داد
تحلیلگر فلسطینی:

حماس در مواجهه با فشارهای بین‌المللی، انعطاف‌پذیری سنجیده‌ای از خود نشان داد

تحلیلگر فلسطینی با اشاره به اقدام گروه‌های فلسطینی در موافقت با طرح آتش بس در غزه، به ابعاد سیاسی و راهبردی آن پرداخت و گفت حماس با این کار در مواجهه با فشارهای بین‌المللی و منطقه‌ای، انعطاف‌پذیری سنجیده‌ای از خود نشان داد.

|

تهدید خانواده‌های اسرا به اعتصاب سراسری

تهدید خانواده‌های اسرا به اعتصاب سراسری

خانواده‌های اسرای رژیم صهیونیستی با هدف اعمال فشار بر کابینه جنایتکار نتانیاهو برای انعقاد توافقنامه تبادل اسرا با جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) تهدید به اعتصاب سراسری در تمام شرکت‌ها در روز ۱۷ اوت جاری (۲۶ مردادماه) کرده‌اند.

|

"مؤسسه انسانی غزه" پوششی برای شاباک

"مؤسسه انسانی غزه" پوششی برای شاباک

روزنامه عبری ‌زبان "هاآرتص" در گزارشی فاش کرد نهادی به نام «موسسه انسانی غزه»، در واقع شاخه‌ای جدید از دستگاه امنیت داخلی رژیم صهیونیستی (شاباک) است که با پوشش ارائه کمک‌های بشردوستانه، در حال اجرای برنامه‌ای امنیتی برای نفوذ در بافت اجتماعی نوار غزه و جذب همکاران جدید است.

|

نظرات کاربران

فیلم

خبرگزاری بین المللی قدس


خبرگزاری بین المللی قدس

2017 Qods News Agency. All Rights Reserved

نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.