دوشنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۴ 
qodsna.ir qodsna.ir

شکنجه وحشیانه اسرا توسط نظامیان صهیونیست

هیات رسیدگی به امور اسیران و آزادگان فلسطینی از شکنجه شدید اسیران فلسطینی توسط نظامیان صهیونیست خبر داد.

به گزارش خبرگزاری قدس(قدسنا) به نقل از خبرگزاری صفا، هیأت رسیدگی به امور اسرا و آزادگان فلسطینی با ارائه اسناد و مدارکی از شکنجه وحشیانه اسرای فلسطینی توسط نظامیان صهیونیست خبر داد.

 

بر اساس این اسناد و مدارک، «احمد ابوعویص» ۱۷ ساله از منطقه «العیسویه» قدس هنگام بازداشت در نزدیکی دانشکده عبری قدس پیش از انتقال به مرکز پلیس «البرید» برای بازجویی مورد حمله قرار گرفت و اشغالگران صهیونیست ضربه شدیدی با باتوم به کمرش زدند.

 

براساس این گزارش، چندین بار از این نوجوان فلسطینی بازجویی به عمل آمد و او را ساعت‌های طولانی با دستانی از پشت بسته بر صندلی نشانده بودند. ابوعویص به مدت ۱۵ روز در سلول‌های مرکز بازداشت «المسکوبیه» به سر برد و سپس به بخش اسرای نوجوان در «مجدو» منتقل شد.

 

نیروهای اشغالگر هم چنین «خالد شریده» ۱۹ ساله را از منطقه «بلاطه» در استان «نابلس» بازداشت کردند و با مشت و لگد به بدن وی ضربه زدند که موجب شکستگی و کبودی او شد.

 

نظامیان صهیونیست اسیران فلسطینی را بعد از بازداشت و انتقال به زندان‌های این رژیم نیز تحت شکنجه قرار می‌دهند.

 

انتهای پیام/م.ق/




مطالب مرتبط

گزارش تکان‌دهنده از تجاوز و شکنجه نظام‌مند اسرای فلسطینی در زندان‌های اشغالگران

گزارش تکان‌دهنده از تجاوز و شکنجه نظام‌مند اسرای فلسطینی در زندان‌های اشغالگران

اسناد و شهادت‌های تازه نشان می‌دهد تجاوز جنسی، شکنجه و بدرفتاری شدید با اسرای فلسطینی در زندان‌های رژیم صهیونیستی به یک رویه سازمان‌یافته تبدیل شده؛ رویه‌ای که با حمایت نهادهای امنیتی و قضایی این رژیم و در سایه مصونیت کامل عاملان آن ادامه دارد.

|

پزشکان اسرائیلی آماده برای تزریق سم به اسرا

پزشکان اسرائیلی آماده برای تزریق سم به اسرا

منابع اسرائیلی گزارش دادند ایتمار بن‌گویر، وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی اعلام کرده است حدود ۱۰۰ پزشک اسرائیلی آمادگی خود را برای مشارکت در روند اجرای احکام اعدام علیه اسرای فلسطینی از طریق تزریق سم اعلام کرده‌اند.

|

افشای شکنجه سازمان ‌یافته اسرا در «رکیفت» و «گلعاد»؛ شوک الکتریکی ابزار اصلی شکنجه

افشای شکنجه سازمان ‌یافته اسرا در «رکیفت» و «گلعاد»؛ شوک الکتریکی ابزار اصلی شکنجه

هیئت امور اسرا و آزادگان با انتشار شهادت‌هایی از اسرای فلسطینی، از شرایط وخیم و بی‌رحمانه در بخش زیرزمینی «رکیفت» وابسته به زندان رمله و همچنین اردوگاه «گلعاد» در زندان عوفر پرده برداشت.

|

افزایش بازداشت زنان فلسطینی

افزایش بازداشت زنان فلسطینی

-رژیم صهیونیستی در ماه‌های اخیر با اتهامات بی اساس " تحریک و فضاسازی ضد اسرائیلی" به ‌طور بی‌سابقه‌ای سیاست بازداشت زنان فلسطینی را تشدید کرده است.

|

نظرات کاربران

فیلم

خبرگزاری بین المللی قدس


خبرگزاری بین المللی قدس

2017 Qods News Agency. All Rights Reserved

نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.