یکشنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۴ 
qodsna.ir qodsna.ir

هاآرتص مدعی شد؛ عربستان از میزبانی رقابت‌های شطرنج "بلیتز" و "رپید" محروم شد

پس از اینکه شطرنج بازان اسرائیلی، عربستان سعودی را تهدید به اقدام حقوقی علیه ممانعت از ورود آن‌ها به این کشور کردند، ریاض از میزبانی تورنمنت بین‌المللی شطرنج محروم شد.

به گزارش خبرگزاری قدس(قدسنا) پس از اینکه شطرنج بازان اسرائیلی، عربستان سعودی را تهدید به اقدام حقوقی علیه ممانعت از ورود آن‌ها به این کشور کردند، ریاض از میزبانی تورنمنت بین‌المللی شطرنج محروم شد.

 

 در فاصله دو هفته تا آغاز رقابت‌های قهرمانی شطرنج "بلیتز" و "رپید" در ریاض، سازمان دهندگان آن روز دوشنبه تأیید کردند در حال انتقال این میزبانی به روسیه هستند.

 

فدراسیون جهانی شطرنج نیز اعلام کرد که دیگر اجازه میزبانی را به کشورهایی که مانع از ورود شطرنج بازان کشورهای عضو این فدراسیون می‌شوند، نمی‌دهد.

 

انتهای پیام/م.ق/




مطالب مرتبط

آفریقای جنوبی پیگیر پرونده نسل‌کشی

آفریقای جنوبی پیگیر پرونده نسل‌کشی

دولت آفریقای جنوبی اعلام کرد همچنان به پیگیری قضایی علیه اسرائیل در دیوان بین‌المللی دادگستری به اتهام ارتکاب جنایت نسل‌کشی در نوار غزه ادامه خواهد داد.

|

پشت‌پرده نمایش فریبکارانه رژیم صهیونیستی در توزیع کمک‌ها در جنوب سوریه

پشت‌پرده نمایش فریبکارانه رژیم صهیونیستی در توزیع کمک‌ها در جنوب سوریه

منابع ویژه در جنوب سوریه، با اشاره به افزایش مشکوک تعداد ایست‌بازرسی‌های ارتش صهیونیستی در این منطقه، درباره تحرکات جاسوسی دشمن هشدار دادند و اعلام کردند اشغالگران با پوشش توزیع کمک‌ها درحال جمع‌آوری اطلاعات شخصی از شهروندان هستند.

|

منع ورود نخست‌وزیر نروژ به اراضی اشغالی

منع ورود نخست‌وزیر نروژ به اراضی اشغالی

رژیم صهیونیستی از صدور مجوز ورود به اراضی اشغالی برای "یوناس گار استوره"، نخست‌وزیر نروژ، جلوگیری کرده است؛ اقدامی که به‌گفته رسانه‌های نروژی با استناد به منابع مطلع، انگیزه سیاسی داشته و مستقیماً از سوی بنیامین نتانیاهو اتخاذ شده است.

|

نظرات کاربران

فیلم

خبرگزاری بین المللی قدس


خبرگزاری بین المللی قدس

2017 Qods News Agency. All Rights Reserved

نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.