چهارشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۴ 
qodsna.ir qodsna.ir

هاآرتص مدعی شد؛ عربستان از میزبانی رقابت‌های شطرنج "بلیتز" و "رپید" محروم شد

پس از اینکه شطرنج بازان اسرائیلی، عربستان سعودی را تهدید به اقدام حقوقی علیه ممانعت از ورود آن‌ها به این کشور کردند، ریاض از میزبانی تورنمنت بین‌المللی شطرنج محروم شد.

به گزارش خبرگزاری قدس(قدسنا) پس از اینکه شطرنج بازان اسرائیلی، عربستان سعودی را تهدید به اقدام حقوقی علیه ممانعت از ورود آن‌ها به این کشور کردند، ریاض از میزبانی تورنمنت بین‌المللی شطرنج محروم شد.

 

 در فاصله دو هفته تا آغاز رقابت‌های قهرمانی شطرنج "بلیتز" و "رپید" در ریاض، سازمان دهندگان آن روز دوشنبه تأیید کردند در حال انتقال این میزبانی به روسیه هستند.

 

فدراسیون جهانی شطرنج نیز اعلام کرد که دیگر اجازه میزبانی را به کشورهایی که مانع از ورود شطرنج بازان کشورهای عضو این فدراسیون می‌شوند، نمی‌دهد.

 

انتهای پیام/م.ق/




مطالب مرتبط

درخواست حضور خبرنگاران خارجی در غزه

درخواست حضور خبرنگاران خارجی در غزه

سازمان گزارشگران بدون مرز خواهان گشوده شدن نوار غزه به روی رسانه‌ها و خبرنگاران خارجی برای انعکاس اوضاع نوار غزه و پیامدهای جنگ ویرانگر و جنایتکارانه بیش از دو ساله ارتش رژیم صهیونیستی علیه این منطقه شد.

|

درخواست آمریکا برای خلع سلاح مقاومت عراق

درخواست آمریکا برای خلع سلاح مقاومت عراق

معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در پی تامین امنیت منافع واشنگتن و رژیم جنگ طلب صهیونیستی در منطقه اعلام کرد: مارکو روبیو وزیر امور خارجه این کشور در گفت و گو با محمد شیاع السودانی نخست وزیر عراق خواستار خلع سلاح گروه های مقاومت این کشور شد و گفت آنها تهدیدی برای منافع واشنگتن - ...

|

تحویل 2 جسد دیگر از اسرای صهیونیست

تحویل 2 جسد دیگر از اسرای صهیونیست

دفتر نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی اعلام کرد که اسرائیل اجساد ۲ تن از گروگان‌های خود (اسیران صهیونیست) را در نوار غزه تحویل گرفته است.

|

نظرات کاربران

فیلم

خبرگزاری بین المللی قدس


خبرگزاری بین المللی قدس

2017 Qods News Agency. All Rights Reserved

نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.