پنج‌شنبه ۶ آذر ۱۴۰۴ 
qodsna.ir qodsna.ir

مبارزه با ایران به نفع اسرائیل است

سفیر امارات در آمریکا به همکاری کشورهای عربی حوزه خلیج فارس با رژیم صهیونیستی علیه ایران اذعان کرد.

به گزارش خبرگزاری قدس(قدسنا)  به نقل از الجزیره، «یوسف العتیبه» سفیر امارات در آمریکا در نشست در نیویورک تحت عنوان «علیه ایران هسته ای متحد هستیم» با حضور عناصر وابسته به سرویس جاسوسی رژیم صهیونیستی موسوم به «موساد» اظهار داشت: مبارزه با تهدیدات ایران به نفع کشورهای حوزه خلیج فارس و رژیم صهیونیستی است.

 

وی در ادامه سخنرانی خود در این نشست که با حضور نمایندگان بحرین، عربستان، یمن، رژیم صهیونیستی و آمریکا برگزار شد، گفت: نفوذ ایران در منطقه طی ۲۰ سال گذشته افزایش یافته است و اقدامات ایران در منطقه باید برای این کشور هزینه ساز باشد.

 

سفیر امارات در ادامه یاوه گویی های خود عنوان کرد: سیاست های ایران بعد از توافق هسته ای تغییری نکرده است و این مسأله بدون فشار خارجی محقق نخواهد شد و این فشار خارجی باید از سوی آمریکا، اروپا و آسیا اعمال شود. یمن منطقی ترین و راحت ترین مکان برای رویارویی با تهران است!

 

انتهای پیام/م.ق/




مطالب مرتبط

افزایش انتقاد صهیونیست‌ها از رها شدن ساختمان‌های آسیب‌دیده در جنگ ۱۲ روزه

افزایش انتقاد صهیونیست‌ها از رها شدن ساختمان‌های آسیب‌دیده در جنگ ۱۲ روزه

یک روزنامه اسرائیلی با اذعان به اینکه پاسخ موشکی ایران به حملات تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه خسارات سنگینی بر تل‌آویو تحمیل کرده است، گفت که صدها اسرائیلی خانه‌هایشان تخریب شده است؛ اما مقامات صهیونیستی هنوز هیچ برنامه روشنی برای بازسازی ارائه نکرده‌اند.

|

انتقاد از سکوت جهانی در قبال رنج آوارگان غزه

انتقاد از سکوت جهانی در قبال رنج آوارگان غزه

جنبش مجاهدین فلسطین اعلام کرد که رنج مردم غزه، به ویژه آوارگان، در شرایط سرد و بارانی با غرق شدن چادرهایشان، به‌طور مستقیم ناشی از سیاست محاصره رژیم اشغالگر و ممانعت از ورود کمک‌های اساسی است و این وضعیت در حالی رخ می‌دهد که جهان در قبال آن سکوت کرده است.

|

استقبال آکسفام از تعطیلی  «موسسه انسانی غزه»

استقبال آکسفام از تعطیلی «موسسه انسانی غزه»

اسکات پاول، مدیر بخش صلح و امنیت در سازمان آکسفام اعلام کرد بسته شدن نهاد موسوم به «موسسه انسانی غزه» نشان‌ دهنده پایان یک تلاش شکست‌ خورده دیگر برای جایگزینی نظام کمک‌رسانی اثبات‌ شده و کارآمد است.

|

در نشست با نخبگان سیاسی و روسای اندیشکده های پاکستان؛

لاریجانی: توطئه آمریکایی-صهیونیستی پشت جنگ اخیر بود/ آشفتگی داخلی در رژیم اسرائیل
در نشست با نخبگان سیاسی و روسای اندیشکده های پاکستان؛

لاریجانی: توطئه آمریکایی-صهیونیستی پشت جنگ اخیر بود/ آشفتگی داخلی در رژیم اسرائیل

دبیر شورای عالی امنیت ملی با بیان اینکه جنگ تحمیلی ۱۲ روزه نتیجه توطئه آمریکایی-اسرائیلی و برنامه‌ریزی شده از سال‌ها قبل علیه ملت ایران بود، گفت: برخلاف ملت ایران که قدرت و اراده خود را در این جنگ نشان داد، امروز رژیم صهیونیستی با نابسامانی داخلی و بحران در موجودیت نامشروع ...

|

نظرات کاربران

فیلم

خبرگزاری بین المللی قدس


خبرگزاری بین المللی قدس

2017 Qods News Agency. All Rights Reserved

نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.