شنبه ۱۷ آبان ۱۴۰۴ 
qodsna.ir qodsna.ir

نیم میلیون فلسطینی ساکن قدس، کرانه باختری و غزه از حج عمره و تمتع محروم شدند

یک پایگاه خبری جهان عرب در گزارشی نوشت: مقامات عربستان سعودی با اتخاذ تصمیمی جدید باعث خواهند شد که نیم میلیون فلسطینی از اهالی غزه، کرانه باختری و قدس از حضور در موسم حج عمره و تمتع آتی محروم شوند.


به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری قدس (قدسنا) به نقل از پایگاه خبری عربی 21، مقامات عربستان سعودی با اتخاذ تصمیمی جدید باعث خواهند شد که نیم میلیون فلسطینی از اهالی غزه، کرانه باختری و قدس از حضور در موسم حج عمره و تمتع محروم شوند.

در این حکم جدید فلسطینی هایی که دارای گذرنامه اردنی و بدون کد ملی هستند از گرفتن ویزای حج عمره و تمتع و حتی اقامت نیز محروم شده اند.

با وجود انتشار این خبر اما مقامات رسمی عربستان سعودی تاکنون واکنش رسمی به آن نشان نداده اند.

یکی از مدیران شرکت‌های مهم در زمینه حج و زیارت در اردن در این باره به عربی 21 گفت: درخواست های اخیر ارسالی ما برای سعودی‎ها در زمینه صدور ویزا برای فلسطینی های دارای گذرنامه اردنی با مخالفت آنها روبرو شده و این مساله در نهایت منجر به محرومیت نیم میلیون فلسطینی از حج عمره و تمتع می شود.

در موسم حج تمتع  که اخیرا به پایان رسید نیز بسیاری از فلسطینی ها در پی صدور این حکم از سوی سعودی ها از سفر حج محروم شده بودند. اما این قانون در سال آینده باعث محرومیت شمار بیشتری از فلسطینی ها می شود.

محافل فلسطینی تصمیم اخیر مقامات عربستانی را نژادپرستانه و غیر قابل پذیرش توصیف کرده و تاکید کرده اند که ریاض حق ندارد فلسطینی ها را از برگزاری مراسم عبادی و الهی محروم کند.

اقدام سعودی ها در فضای مجازی نیز با واکنش کاربران عرب مواجه شده و آنها تاکید کرده اند که این مساله به طور کامل نشان داد که عربستان از حج به عنوان یک ابزار کاملا سیاسی  استفاده می کند.

به گزارش قدسنا، بسیاری از فلسطینی ها در غزه، کرانه باختری و قدس با توجه نبود ساختار و تشکیلات فلسطینی،  برای سفر به خارج از کشور از گذرنامه های اردنی استفاده می کنند، تفاوت این گذرنامه ها با گذرنامه های صادره برای اتباع اردنی این است که گذرنامه فلسطینی ها فاقد کد ملی است. عربستان سعودی نیز این مساله را منوط به داشتن کد ملی کرده که امری غیر ممکن به نظر می رسد.

انتهای پیام/م.ت/22




مطالب مرتبط

اعلام حمایت و همبستگی نخست وزیر لبنان با ساکنان جنوب کشورش در مقابل رژیم صهیونیستی

اعلام حمایت و همبستگی نخست وزیر لبنان با ساکنان جنوب کشورش در مقابل رژیم صهیونیستی

نخست وزیر لبنان در واکنش به تحرک ددمنشانه رژیم صهیونیستی در رخنه به جنوب لبنان گفت: همبستگی کامل خود را با ساکنان جنوب لبنان و روستاهای خط مقدم اعلام می ‌کنیم که هر روز بهای پافشاری بر سرزمین حق زندگی امن و با عزت تحت حاکمیت و اقتدار دولت لبنان را می پردازند.

|

بیش از ۲۲ هزار کودک در حملات به غزه شهید شدند

بیش از ۲۲ هزار کودک در حملات به غزه شهید شدند

دکتر احمد الفرا، مدیر بخش کودکان و زایمان در مجتمع پزشکی ناصر در غزه گفت که بیش از ۲۲ هزار کودک از ابتدای حمله ی (اکتبر ۲۰۲۳ ) رژیم صهیونیستی تاکنون در این منطقه به شهادت رسیدند.

|

گروه‌های فلسطینی: رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا آتش‌بس را نقض کرده و به کشتار غیرنظامیان ادامه می‌دهد

گروه‌های فلسطینی: رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا آتش‌بس را نقض کرده و به کشتار غیرنظامیان ادامه می‌دهد

در پی تداوم حملات هوایی رژیم صهیونیستی به مناطق مختلف نوار غزه، گروه‌های مقاومت فلسطین با صدور بیانیه‌هایی جداگانه، این اقدامات را نقض آشکار توافق آتش‌بس و ادامه سیاست نسل‌کشی علیه غیرنظامیان دانستند.

|

خلیل الحیه: سلاح مقاومت به اشغالگری رژیم صهیونیستی گره خورده است/ رژیم صهیونیستی نتوانست در طول جنگ به هیچ‌یک از اهداف اعلامی دست یابد

خلیل الحیه: سلاح مقاومت به اشغالگری رژیم صهیونیستی گره خورده است/ رژیم صهیونیستی نتوانست در طول جنگ به هیچ‌یک از اهداف اعلامی دست یابد

خلیل الحیه، از رهبران ارشد حماس، با تأکید بر شکست رژیم صهیونیستی در تحقق اهداف جنگی، گفت که این جنبش به تمامی تعهدات خود در چارچوب توافق آتش‌بس پایبند بوده و اجازه نخواهد داد دشمن بهانه‌ای برای بازگشت به جنگ بیابد.

|

نظرات کاربران

فیلم

خبرگزاری بین المللی قدس


خبرگزاری بین المللی قدس

2017 Qods News Agency. All Rights Reserved

نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.