دوشنبه ۱۸ خرداد ۱۴۰۵ 
qodsna.ir qodsna.ir

ترامپ نگران کاهش احتمالی تحریم‌های چین علیه کره شمالی است

رئیس جمهور آمریکا نگرانی خود را درباره کاهش احتمالی تحریم‌های چین علیه کره شمالی ابراز کرده است.

 

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری قدس (قدسنا) به نقل از رادیو کی بی اس، دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در سخنانی گفت: نگران کاهش احتمالی تحریم های چین علیه کره شمالی هستم، آن هم در شرایطی که واشنگتن قصد دارد تدابیر تجاری تلافی جویانه ای را علیه سیاست های چین اعمال کند.

 

ترامپ بارها خواستار کاهش کسری تجاری آمریکا با چین شده و اکنون قصد دارد تعرفه های تجاری جدیدی را علیه واردات کالاها و خدمات چینی اعمال کند.

 

وی گفت: چین در خصوص مسائل مرزی با کره شمالی به آمریکا کمک کرده است ولی دیگر به این همکاری ها ادامه نمی دهد که این مساله مایه تاسف است.

 

وی بار دیگر خواستار حل و فصل کسری سنگین تجاری آمریکا با چین شد و گفت: من واقعا به تجارت منصفانه اعتقاد دارم.

 

کسری تجاری آمریکا با چین سال گذشته به بیش از 375 میلیارد دلار رسیده است. ترامپ خواستار کاهش 200 میلیارد دلاری این رقم شده است.

 

انتهای پیام/ن.پ




مطالب مرتبط

عصبانیت ترامپ از رهبر کاتولیک‌های جهان

عصبانیت ترامپ از رهبر کاتولیک‌های جهان

دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در پیامی خشم خود را نسبت به اعلام مخالفت پاپ لئو چهاردهم رهبر کاتولیک‌های جهان با تجاوز نظامی مشترک آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران ابراز و به او حمله کرد.

|

برکناری ترامپ و استیضاح وزیر جنگ آمریکا در کنگره کلید خورد

برکناری ترامپ و استیضاح وزیر جنگ آمریکا در کنگره کلید خورد

یاسمن انصاری نماینده ایرانی‌تبار کنگره ایالات متحده در پیامی با انتقاد از تهدیدها و رویکرد غیرقانونی دونالد ترامپ و پیت هگست علیه ایران، اعلام کرد که خواستار برکناری رئیس جمهور آمریکا و وزیر جنگ این کشور شده است.

|

ژاپن درخواست ترامپ را رد کرد

ژاپن درخواست ترامپ را رد کرد

ا-نخست وزیر ژاپن در پاسخ به ادعای دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا که گفته بود که از برخی کشورهای برای اعزام ناو به خاورمیانه دعوت کرده ایم، این درخواست را رد کرد.

|

سی‌ان‌ان: ترامپ با جنگی روبرو شده که پایان دادن به آن بدون هزینه سیاسی آسان نیست

سی‌ان‌ان: ترامپ با جنگی روبرو شده که پایان دادن به آن بدون هزینه سیاسی آسان نیست

شبکه سی‌ان‌ان در تحلیلی به تجاوز نظامی آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران اشاره کرد و با بیان اینکه جنگ‌ها به ندرت پایان ساده و قطعی دارند نوشت که دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا اکنون با واقعیت پیچیده جنگی روبه‌رو شده است که آغاز آن انتخابی بوده اما پایان دادن به آن بدون ...

|

نظرات کاربران

فیلم

خبرگزاری بین المللی قدس


خبرگزاری بین المللی قدس

2017 Qods News Agency. All Rights Reserved

نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.