شنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۴ 
qodsna.ir qodsna.ir

ترامپ نگران کاهش احتمالی تحریم‌های چین علیه کره شمالی است

رئیس جمهور آمریکا نگرانی خود را درباره کاهش احتمالی تحریم‌های چین علیه کره شمالی ابراز کرده است.

 

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری قدس (قدسنا) به نقل از رادیو کی بی اس، دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در سخنانی گفت: نگران کاهش احتمالی تحریم های چین علیه کره شمالی هستم، آن هم در شرایطی که واشنگتن قصد دارد تدابیر تجاری تلافی جویانه ای را علیه سیاست های چین اعمال کند.

 

ترامپ بارها خواستار کاهش کسری تجاری آمریکا با چین شده و اکنون قصد دارد تعرفه های تجاری جدیدی را علیه واردات کالاها و خدمات چینی اعمال کند.

 

وی گفت: چین در خصوص مسائل مرزی با کره شمالی به آمریکا کمک کرده است ولی دیگر به این همکاری ها ادامه نمی دهد که این مساله مایه تاسف است.

 

وی بار دیگر خواستار حل و فصل کسری سنگین تجاری آمریکا با چین شد و گفت: من واقعا به تجارت منصفانه اعتقاد دارم.

 

کسری تجاری آمریکا با چین سال گذشته به بیش از 375 میلیارد دلار رسیده است. ترامپ خواستار کاهش 200 میلیارد دلاری این رقم شده است.

 

انتهای پیام/ن.پ




مطالب مرتبط

ترامپ اسرائیل را به قطع کمک‌ها در صورت ادامه محاکمه نتانیاهو تهدید کرد

ترامپ اسرائیل را به قطع کمک‌ها در صورت ادامه محاکمه نتانیاهو تهدید کرد

دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا با بیان اینکه «آمریکا میلیاردها دلار برای حمایت از اسرائیل هزینه می‌کند»، تلویحا تهدید کرد در صورت ادامه محاکمه بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی، کمک‌ها به این رژیم را قطع خواهد کرد .

|

ترامپ خواستار لغو فوری محاکمه نتانیاهو شد

ترامپ خواستار لغو فوری محاکمه نتانیاهو شد

دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا با ابراز تعجب از احضار بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم اسرائیل به دادگاه و با بیان اینکه این نخستین بار است که یک نخست وزیر این رژیم در زمان تصدی محاکمه می شود، خواستار لغو فوری محاکمه نتانیاهو یا عفو او شد.

|

نظرات کاربران

فیلم

خبرگزاری بین المللی قدس


خبرگزاری بین المللی قدس

2017 Qods News Agency. All Rights Reserved

نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.