یکشنبه ۲۲ تیر ۱۴۰۴ 
qodsna.ir qodsna.ir

اهالی قدس یک سازشکار را از مسجدالاقصی اخراج کردند

نمازگزاران فلسطینی که برای احیای شب های ماه مبارک رمضان بعد از دشواری های فراوان موفق به حضور در مسجد الاقصی شده بودند، «جبریل رجوب» از دستیاران ابومازن را از مسجد اخراج کردند.

 

به گزارش خبرگزاری قدس (قدسنا) نمازگزاران فلسطینی که برای احیای شب های ماه مبارک رمضان بعد از دشواری های فراوان موفق به حضور در مسجد الاقصی شده بودند، «جبریل رجوب» از دستیاران ابومازن را از مسجد اخراج کردند.

 

تصاویر منتشر شده  در شبکه های اجتماعی نشان می دهد، فلسطینیان به محض مشاهده «جبریل رجوب» که جزو شخصیت های طرفدار سازشکاری با رژیم صهیونیستی و مرتبط با این رژیم است در مسجد الاقصی به سوی او هجوم برده و تلاش کردند تا او را مضروب کنند که با دخالت محافظانش و نیز شماری از نظامیان صهیونیست او از مهلکه خارج و به بیرون از مسجدالاقصی منتقل شد.

 

در این حادثه  که شامگاه دیشب در زمان برگزاری نماز عشا در مسجد الاقصی به وقوع پیوست فلسطینیان خشمگین با سر دادن شعارهایی به محکومیت اقدامات سازشکارانه تشکیلات خودگردان پرداختند.

 

انتهای پیام/ع.ح/




مطالب مرتبط

تعرض ۱۲ هزار شهرک نشین به مسجدالاقصی

تعرض ۱۲ هزار شهرک نشین به مسجدالاقصی

بر اساس گزارش منابع فلسطینی در ماه می سال ۲۰۲۵ ، ۱۲۳۷۸ شهرک نشین صهیونیست تحت عناوین مختلف از جمله گردشگری و تحت حمایت دولت اشغالگر و نیروهای امنیتی آن به حریم مسجدالاقصی تعرض کردند.

|

اقدام تحریک‌آمیز و بی‌سابقه نتانیاهو

اقدام تحریک‌آمیز و بی‌سابقه نتانیاهو

در اقدامی تحریک‌آمیز و بی‌سابقه، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در سالروز اشغال قدس در تونلی زیر مسجدالاقصی حضور یافت و با تکرار ادعاهای خود، این روز را به همراه وزرای کابینه‌اش جشن گرفت.

|

هشدار مقاومت درباره تجاوز به مسجدالاقصی

هشدار مقاومت درباره تجاوز به مسجدالاقصی

جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) و جبهه مردمی برای آزادسازی فلسطین، با محکومیت شدید اقدام وزیر صهیونیست و گروهی از شهرک‌نشینان صهیونیست در هتک حرمت مسجدالاقصی، آن را بخشی از طرح خطرناک رژیم صهیونیستی برای تحمیل یهودی‌سازی کامل این مکان مقدس دانستند.

|

نظرات کاربران

فیلم

خبرگزاری بین المللی قدس


خبرگزاری بین المللی قدس

2017 Qods News Agency. All Rights Reserved

نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.