پنج‌شنبه ۲۴ مهر ۱۴۰۴ 
qodsna.ir qodsna.ir

سه خط قرمزی که ایران برای اسرائیل ایجاد کرده است؟

اما هرگز نباید فراموش کرد که صرف حل مسئله جغرافیایی وتوافق بر سر عدم حضور ایران در نزدیکی مرز نمی تواند برای پایان دادن به دغدغه های تل آویو راهگشا باشد زیرا در رابطه با دو مورد دیگر هیچ اقدامی انجام نشده است.

رئیس سابق سازمان اطلاعات نظامی رژیم صهیونیستی نسبت به هیاهوی رسانه ای در مورد توافقات به وجود آمده برای تسلیم منطقه جنوب سوریه به ارتش این کشور  وموافقت تل آویو با خروج تروریست های مورد حمایتش از این منطقه به شرط عدم همراهی مستشاران ایرانی  ونیروهای مدافع حرم  واکنش نشان داد.

 

 به گزارش خبرگزاری قدس (قدسنا) عاموس یادلین رئیس سابق سازمان اطلاعات نظامی ارتش صهیونیستی در  صفحه ی خود در تویتر به بررسی این مسئله پرداخت وتاکید کرد خط ونشان روس ها برای نیروهای بیگانه که از آنها خواسته شده است تا سوریه را ترک کنند یک  تحول  مثبت  از دیدگاه ما برای مقابله با خطراتی است که  مرزهای ما را تهدید می کند.

وی در عین حال یادآور می شود که :  باید به یاد داشته باشیم که ایران  به هیچ عنوان مخاطب این درخواست روس ها نبوده ونه مسکو ونه اسد هیچ یک درخواستی از تهران برای خروج از خاک سوریه نکرده اند.

وی در ادامه افزود: توافقی که این روزها در مورد آن سخن گفته می شود به تلاش های ارتش سوریه برای بازپس گری جنوب این کشور دارد که قرار است این بار به تنهایی وبدون کمک گرفتن از متحدینش دست به آن بزند .

 

به اعتقاد این ژنرال امنیتی رژیم صهیونیستی گرچه این هیاهو وپایکوبی به دلیل دور ماندن ایران ونیروهای متحدش از مرز فلسطین اشغالی است ولی باید یاد آور شد قدرت ایران در تسلیحات پرتابی است ، موشک های دور برد ودقیق ایران که  از مسافت هایی دورتر از منطقه جولان توانمندی شلیک وهدف قرار دادن را دارند واین معضل همچنان برای تل آویو لا ینحل باقی مانده است وبه طور حتم خطراتی را برایش به همراه خواهدداشت.

رئیس سابق سازمان اطلاعات نظامی رژیم صهیونیستی همچنین به سه خط قرمز بزرگ تشکیل یافته توسط ایران اشاره کرده وافزود : ایران سه خط قرمز را برای اسرائیل در سوریه به وجود آورد. اول کیفیتی بود که در تسلیحات پیشرفته اش خلاصه می شود ، دوم در کمیت است که در نیروهای شبه نظامی مورد حمایتش می توان آن را توضیح داد وسوم  در بعد جغرافیایی که البته در چارچوب توافق بین ایالات متحده وروسیه این مسئله تقریبا حل شده است اما هرگز نباید فراموش کرد که صرف حل مسئله ی جغرافیایی وتوافق بر سر عدم حضور در نزدیکی مرز نمی تواند برای پایان دادن به دغدغه های تل آویو راهگشا باشد زیرا  در رابطه با دو مورد دیگر هیچ اقدامی انجام نشده است.

انتهای پیام/ع.ح/




مطالب مرتبط

ناگفته‌های زندگی سنوار؛ مَرد شماره یک حماس چگونه کابوس صهیونیست‌ها شد؟

ناگفته‌های زندگی سنوار؛ مَرد شماره یک حماس چگونه کابوس صهیونیست‌ها شد؟

نقش برجسته شهید «یحیی سنوار» در مذاکرات تبادل اسرای سال ۲۰۱۱ و رفتن او تا آستانه مرگ در زندان رژیم صهیونیستی، بخشی‌هایی ناگفته از زندگی این فرمانده شهید مقاومت به روایت هم‌سلولی‌های اوست.

|

حماس در سالگرد شهادت یحیی سنوار: 

شعله «طوفان الاقصی» همواره افروخته خواهد ماند/ پرچم هرگز بر زمین نخواهد افتاد/  دشمن در تحقق اهداف تجاوزکارانه‌اش در سرزمین غزه ناکام ماند
حماس در سالگرد شهادت یحیی سنوار:

شعله «طوفان الاقصی» همواره افروخته خواهد ماند/ پرچم هرگز بر زمین نخواهد افتاد/ دشمن در تحقق اهداف تجاوزکارانه‌اش در سرزمین غزه ناکام ماند

جنبش مقاومت اسلامی فلسطین(حماس) در بیانیه‌ای به مناسبت اولین سالروز شهادت رئیس پیشین دفتر سیاسی این جنبش تاکید کرد: شعله «طوفان الاقصی» خاموش نخواهد شد.

|

نظرات کاربران

فیلم

خبرگزاری بین المللی قدس


خبرگزاری بین المللی قدس

2017 Qods News Agency. All Rights Reserved

نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.