یکشنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۴ 
qodsna.ir qodsna.ir

کم سن و سال‌ترین خبرنگاری که باعث بی‌آبرویی صهیونیست ها شد

«جنی التمیمی» با تهیه  تصاویر خبری از خودش در حالیکه با سربازان صهیونیست به زبان‌های عربی و انگلیسی صحبت می‌کند، آن‌ها را به دلیل رفتار‌های غیر‌انسانی‌شان در قبال معترضین فلسطینی توبیخ می‌کند.


به گزارش خبرگزاری قدس (قدسنا) به نقل از پایگاه خبری شبکه المیادین، جنی التمیمی دختر بچه 12 ساله فلسطینی از روستای النبی صالح از توابع شهر رام الله در کرانه باختری رود اردن توانسته است با گرفتن عکس‌های متعددی به شهرت برسد.

 

جنی التمیمی ، دختر بچه 12 ساله فلسطینی توانسته است با گرفتن عکس‌های خبری از اعتراضات صدها تن از شهروندان فلسطینی، توجه رسانه‌های خبری دنیا را به سوی خود جلب کند.

 


جنی با تهیه  تصاویر خبری از خودش در حالیکه با سربازان صهیونیست به زبان‌های عربی و انگلیسی صحبت می‌کند، آن‌ها را به دلیل رفتار‌های غیر‌انسانی‌شان در قبال معترضین فلسطینی توبیخ می‌کند.


شایان ذکر است که روزنامه‌ها و رسانه‌های خبری صهیونیستی با توجه به این امر که جنی به خوبی می‌تواند به انگلیسی صحبت کند و جنایات نیرو‌های صهیونیستی را افشا نماید ابراز نگرانی کرده بودند.

 

 

انتهای پیام/آ.ق/30

 




مطالب مرتبط

تراژدی آوارگان غزه در شب‌های سرد و بارانی/ وقتی باران تبدیل به بزرگترین کابوس می‌شود

تراژدی آوارگان غزه در شب‌های سرد و بارانی/ وقتی باران تبدیل به بزرگترین کابوس می‌شود

منابع محلی و دولتی غزه با اشاره به تشدید بحران انسانی این باریکه در سایه تداوم و تشدید بارش‌ها، تاکید کردند که بسیاری از چادرها در آب غرق شده‌اند و آوارگان مجبورند در شب‌های سرد و بارانی بیرون بمانند و امروز باران در غزه تبدیل به کابوسی بزرگ شده است.

|

کاتس: کشور فلسطین تأسیس نخواهد شد

کاتس: کشور فلسطین تأسیس نخواهد شد

در بحبوحه اعلام آمریکا در سازمان ملل درخصوص گام‌هایی برای تأسیس کشور فلسطین، «اسرائیل کاتس»، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی واکنش تندی نشان داد و گفت اسرائیل با تأسیس کشور فلسطینی موافقت نخواهد کرد.

|

حماس: بحث سلاح مقاومت ارتباطی به خارجی‌ها ندارد/ صهیونیست‌ها مانع ورود به مرحله دوم آتش بس می‌شوند

حماس: بحث سلاح مقاومت ارتباطی به خارجی‌ها ندارد/ صهیونیست‌ها مانع ورود به مرحله دوم آتش بس می‌شوند

حازم قاسم سخنگوی حماس با بیان اینکه صهیونیست‌ها مانع حرکت به سمت مرحله دوم آتش‌بس می‌شوند، گفت بحث سلاح مقاومت باید در سطح داخلی و ملی فلسطین مورد بررسی قرار بگیرد و هرگونه نیروی بین‌المللی در غزه، اجازه مداخله در امور داخلی فلسطینی‌ها را ندارد.

|

نظرات کاربران

فیلم

خبرگزاری بین المللی قدس


خبرگزاری بین المللی قدس

2017 Qods News Agency. All Rights Reserved

نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.