منابع فلسطینی از شهادت دو جوان فلسطینی و زخمی شدن سه نفر دیگر در جریان یورش نظامیان صهیونیست به اردوگاه جنین در کرانه باختری خبر دادند.
به گزارش خبرگزاری قدس (قدسنا) به نقل از فلسطین الان، در یورش بامداد امروز نظامیان صهیونیست به اردوگاه جنین، دو جوان فلسطینی «سعد ناصر حسن عبد الفتاح صلاح» ٢٠ ساله و «اوس محمد یوسف سلامة» ١٦ ساله به شهادت رسیدند.
در جریان این یورش سه فلسطینی دیگر نیز زخمی شدند.
تصاویری از بیمارستان دولتی جنین و در حین درمان مجروحان
عبدالرحمن شدید، از رهبران حماس با محکوم کردن تخریب زمینهای کشاورزی فلسطینیان در کرانه باختری و حملات مداوم صهیونیستها به اموال و مردم فلسطین در این منطقه، درباره نقشههای اشغالگران برای گسترش شهرکسازی، الحاق و یهودیسازی هشدار داد.
تحلیلگر امور سیاسی با اشاره به ضربه مهلکی که نظامیان صهیونیست در سوریه خوردند گفت: اسرائیل ممکن است به جای بازنگری در رویکرد نظامی و سیاسی خود، به تشدید حملات گسترده در جبهه های مختلف روی آورد تا بر شکست امنیتی اخیر خود سرپوش گذارد.
صفحات اجتماعی
اینستاگرام تلگرام توییتر آر اس اس